Çünkü insanlar da o duygu kalmadı sen yapsan da onunda senden bir farkı kalmaz aynısını o yapar bu iş çıkmaza giderse arada bir kin beslenir ve sonuç ölümle de bitebilir. En iyisi kimseyle uğraşamak. En yakın arkadaşın dahi seni kıskanabilir güzelsin diye bu yüzden insanlara pek yüz vermek mantıklı gelmiyor bana...
Öncelikle onu sıkma... İkizler erkeği özgürlüğüne düşkündür. Ama ilgisizliğe de gelemez sevmez.. Ona her gün kısa ama onu düşündüğünü yeniden başlamak istediğini anlatan mesajlar at. Story durum paylaşırken ortak zevk ya da anılarınızı öne çıkar...
Öncelikle vazgeçme.. Ona olan sadakatini ilgini aşkını göstermeyi sürdür... İkizler gerçekten severse kıyamaz... Bir de öyle çok lay lay lom neşeli görünme... Üzgün düşünceli tatsız görün..
umarım yeniden bir araya gelirsiniz... İkizler severse manyak sever... Evet zordur dengesizdir değişkendir ama suyuna gider az özgür bırakırsan sana tapar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence başkasını bul
Mantıklı ama sence herkes bir amaç için beraber yani kolay değil bulmak kimseyi tanıycaka kadar uzun bekleyemem maalesef
Gerek var mı bu saatten sonra.
Git başkasıyla takıl maetavallarına girme çünkü onun psikolojisini herkes kaldıramaz.
Ne yapsan da boş devir 2023 artık kıskandırsan da boş
Aynen he
Çünkü insanlar da o duygu kalmadı sen yapsan da onunda senden bir farkı kalmaz aynısını o yapar bu iş çıkmaza giderse arada bir kin beslenir ve sonuç ölümle de bitebilir. En iyisi kimseyle uğraşamak. En yakın arkadaşın dahi seni kıskanabilir güzelsin diye bu yüzden insanlara pek yüz vermek mantıklı gelmiyor bana...
Çok haklıısnn ya :/
Ben de istiyorum bunu ama boş ver diyorum bazen
Aynı bende öyle
başka erkeklerle story snap at gör bak nasıl kıskanıcak 🤠
Erkeği nerden bulim sokakta çeviririm artık
arkadaşlarına gel foto çekinek de
Valla ben olsam essegi kiskandirmak icin ata binmem
Bende ata binmem
Ozaman napioruz gidene yol veriyoruzki daha hizli gitsin ;)
Kıskandırınca ne olacak. 😄
Hak ediyor
Afedersin ama, sen mazoşist olabilir misin?
O ne
Hayır tabikisi
O zaman niye hala bu adamın çilesini çekiyorsun.
Nasıl son olucak ki bu
Hep kendini haklı görüyormuş ya, söylesene hep kendi haklıysa sen ne oluyorsun kukla mı?
Ben ona göre çoçuğum maalesef
O zaman seni bir birey olarak bir kadın olarak görecek birini bulmayı denemiyorsun.
Seviyorsan gurur yapma... Yeniden başla...
İkizler diyorum seviyorum dediğim halde bana ee yazdi ya
Bende ikizlerim :) Seni anlıyorum ama onu daha fazla anlıyorum :)
Onu anlıyorsan sence nasıl baslarız gercekten geriye bakmam asla ama bir hatam var ve bunu affettiğini söyledi ama affetmemis
Öncelikle onu sıkma... İkizler erkeği özgürlüğüne düşkündür. Ama ilgisizliğe de gelemez sevmez.. Ona her gün kısa ama onu düşündüğünü yeniden başlamak istediğini anlatan mesajlar at. Story durum paylaşırken ortak zevk ya da anılarınızı öne çıkar...
Ben hepsini yaptim valla hepsini yaptim napıcam ben ya
Öncelikle vazgeçme.. Ona olan sadakatini ilgini aşkını göstermeyi sürdür... İkizler gerçekten severse kıyamaz... Bir de öyle çok lay lay lom neşeli görünme... Üzgün düşünceli tatsız görün..
Haklısın ama şu an engellestik
o zaman ilk adımı sen at... Engeli kaldır... Gör bak o da kaldıracak
Kaldırdımm bakalımm sonraki adım ne yapim
Oda kaldırır... Takipte kal..
İyi bakalım kaldırırsa durum paylasıyımmı ya da neyle alakalı olsun çok darladim ama gercekten içimde biriktirmisim
İçinde sevgi ve şükür olsun... Mutlu olduğunu belli et.. Sorun değil beni darlamadın..
Çook teşekkür ederim 😇
umarım yeniden bir araya gelirsiniz... İkizler severse manyak sever... Evet zordur dengesizdir değişkendir ama suyuna gider az özgür bırakırsan sana tapar
Çok sağol gercekten içim biraz daha olsa rahat 😌
Ne bileyim birazda olsa kendi üzerimden sana sevdiğini anlattım... Sen onu benim onu tanıdığım kadar tanıyamazsın :)
Evet evet ve dediklerini yapmıstım ve yazmıstı 1 ay önce ama işe yaramadı tekrar engelleme olayı oldu
Bir daha dene... Çünkü daha çoook gençsin... Zaman sıkıntın yok benim gibi :(
Olsun zamanla alakası yok bu işler kısmet
evet hadi bakalım :)
Ay bu ne ayol
Yasayınca anlarsın 🫠