Öncelikle sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim benim bir sevgilim vardı 4 yıl boyunca sevgili kaldık ben ona çok aşığım ailemle ve hatta bütün sülalem ile tanıştırdım ama maalesef 2022 Haziran ayında benden ayrıldı ayrılma sebebimiz tamamen saçmaydı ilgilenmemeye başladığı için tartışmıştık ve bu şekilde bitti Daha sonra ne kadar barışmaya çalışsam da bir sonuç vermedi ve Ayrıldıktan bir ay sonra başkasıyla sevgili olduğunu öğrendim Dünyam başıma yıkıldı Ben hayatımı ona adamıştım bütün hedeflerim hayallerim onun üzerineydi ve ben ona karşı çok takıntılı bir insandım mesela küçücük bir şeyi bile yaptığında fark ederdim kızgın olduğumuzda uyumak istemezdim sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra bir daha iletişimim olmadı o da beni çok sevdiğini gösteren şeyler yapıyordu bazen sırf bir hafta görüşemeyeceğimiz için ağladığı oldu Ama şu an Ayrılığın üzerinden 7 ay geçti Belki onun aklına bile gelmiyorumdur ama maalesef benim her günümü zehir ediyor aklımdan bir türlü çıkmıyor Aylar Geçti Unutamadım Allah'a sürekli dua ediyorum onu içimden alması için şimdi çoğunuz diyecek ki başkasını bul arkadaşlar bırakın başkasını bulmayı benim arkadaşım bile yok şu an çalışmıyorum okuldan mezunum ve yapayalnız bir insanım Bir tane arkadaşım var onunla da ayda bir görüşürüz çevrem yok Bazen dışarı çıkıyorum Kulaklığımı takıp müzik dinliyorum Ama her Dinlediğim şarkı da o var gelecekle ilgili Her kurduğum hayalin hedefin içinde o var Neden bana bunu yaptı ki ben ona hayatımı adamıştım sanırım onun kadar kimseyi sevemeyeceğim ve Beni de kimse sevmeyecek yapayalnız ölüp gideceğim okuyanlara teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nasip bu işler. Sen bol bol dua et. Elbet geçer kardeşim emin ol.
Aylar gecti neredeyse yil olacak gecmedi...
Kendimden biliyorum geçer kardeşim sabret.
Eğer nasipse Allah bizo tekrar kavuşturur mu
Nasip bu işler. Allah bilir kardeşim.
Teşekkür ederim umarim her şey hayirlisina varir
Hayallerini hedeflerini bir başkasi uzerine yapmak kendien saygisizlik ayrica enayiliktir
Teşekkür ederim
Neden tesekkur ediyorsun
Zaten ilk sevgilisi olmuş ve ilk kez kör kütük aşık olmuş birinin çaresiz halinden anlamayip aşağilayana ne denir ki
İyide herkes bu duyguyu tadiyor bizde aşik olduk hayallerimizi millete gore mi yaptik ayrica aşik olmanda senin hatan sonuçta o insanin bir anlami yok ona anlam yukleyen sensin
Zaten aşkta kendi kendine değil de bizim isteyerek olduğumuz bir şey değil mi o yüzden aşık olacağımız kişiyi kendimiz seçiyoruz değil mi emin ol Aşk çok başka bir duygu eğer bir kere bile tatmış olsaydın böyle konuşamazdın
Aşkın beyin ile kontrol edebildiginin farkina varsan emin ol sende boyle konuşmazdin
Yinede hayallerini biri için yapmak aptalliktir sevgilim vardi hayallerimi seçtim arkasidnan bir buçuk senede uzuldum ama geçti ben şu an hayalimi gerçekleştirdim ve mutluyum
Senin adina sevindim başarilar
Seninde oyle olmani istiyorum seni haketmeyen biri icin uzulmenn vakit kaybi
Evet vakit kaybı Hayallerim için çabalıyorum hem de çok çabalıyorum başaracağıma da inanıyorum ama bir tarafta o olduğu gibi duruyor çıkmıyor aklımdan
Sadece aliskanlik olabilir mi çunku barişma ihtimaliniz yok anladigim kadariyla
Alışkanlık olsa bence şimdiye kadar geçerdi çünkü Yaklaşık 5 aydır hiçbir şekilde onun sesini duymuyorum onu görmüyorum onu stalklamıyorum ve bir alışkanlığın bitmesi 21 gün sürer diye biliyorum sanırım Hiç çevrem olmadığı için o sürekli aklımda
Olabilir çevre edinmek dogru bir seçdnek olur bu arada kaç yaşindasin
21 yaşındayım daha önceden çevre edinmeyi düşündüm ama bir şey elde edemedim çalışmaya başladım başladığım yerde herkes yaşlıydı bir arkadaşlık kuramadım üniversiteden mezunum pandemiye denk geldiği için üniversitede de arkadaşım olmadı
Aa ne ara mezun oldun ayni yaştayiz
2021de mezun oldum 2 senelik okudum
Sen benle yaşitsin aslinda bi universite daha okuyabilirsin
Hayallerim için çalismam gerekiyor okumak biraz zaman kaybi gibi geliyor
Ama bak şu şekil doktor olmak isteyen biri okumali gibi senin hayallerin demekki okuldan gecmiyor
Evet orasi ayri dedigin gibi hangi meslegi yapicaksan kesinlikle o bölümü okumalisin
Başta dedigim icin kusurs bakma yine aynı şeyi duşunuyorum lakin seni kirmamaliydim
Sorun değil benimde elimde olsaydi hayallerimi onun üzerine kurmazdim
Bi bana yazsana
Xperim az yazamiyorum istek attim
Kendine bir hobi edin. Kendini sürekli meşgul et ve namaz kilmani da tavsiye ederim
Çiçek bahçem var Kitap okuyorum Kitap yazıyorum gelecekte açmak istediğim Restoran hakkında araştırmalar yapıyorum YouTube kanallarım var Yemek yapıyorum Fakat bunların hiçbiri düşünmeme engel değil
Zamana bırakman gerekiyor zamanla onu daha az düşünmeye başlayacaksın ama bu süre içinde onunla konuşma sosyal medyadan takip etme biliyorum zor olacak ama geri dönüşünüz yok gibiyse ondan uzak durup haber almasan unutmam sahada kolaylaşır diye düşünüyorum
Aylardir unutmaya calisiyorum hic bir şekilde takip etmiyorum hic iletişimim yok öyle oldugu halde sürekli rüyalarima geliyor aylar gecti onsuz hala unutamadim
Başka tavsiye aklıma gelmiyor inanki. Eğer nasipse bu kişi bi şekilde olur ancak kendini yıpratma sonuçta senden ayrılıp hemen başkasının kollarına gitmiş ve kim bilir neler yaşıyordur tiksindir kendini ondan
Denedim onlari düşündüm aklima iğrenç iğrenc seyler geldi ama nefret etsemde gitmiyor aklimdan
Ooo sende
:(