Lütfen sonuna kadar okuyun nasıl bu histen kurtulacağım?

Öncelikle sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim benim bir sevgilim vardı 4 yıl boyunca sevgili kaldık ben ona çok aşığım ailemle ve hatta bütün sülalem ile tanıştırdım ama maalesef 2022 Haziran ayında benden ayrıldı ayrılma sebebimiz tamamen saçmaydı ilgilenmemeye başladığı için tartışmıştık ve bu şekilde bitti Daha sonra ne kadar barışmaya çalışsam da bir sonuç vermedi ve Ayrıldıktan bir ay sonra başkasıyla sevgili olduğunu öğrendim Dünyam başıma yıkıldı Ben hayatımı ona adamıştım bütün hedeflerim hayallerim onun üzerineydi ve ben ona karşı çok takıntılı bir insandım mesela küçücük bir şeyi bile yaptığında fark ederdim kızgın olduğumuzda uyumak istemezdim sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra bir daha iletişimim olmadı o da beni çok sevdiğini gösteren şeyler yapıyordu bazen sırf bir hafta görüşemeyeceğimiz için ağladığı oldu Ama şu an Ayrılığın üzerinden 7 ay geçti Belki onun aklına bile gelmiyorumdur ama maalesef benim her günümü zehir ediyor aklımdan bir türlü çıkmıyor Aylar Geçti Unutamadım Allah'a sürekli dua ediyorum onu içimden alması için şimdi çoğunuz diyecek ki başkasını bul arkadaşlar bırakın başkasını bulmayı benim arkadaşım bile yok şu an çalışmıyorum okuldan mezunum ve yapayalnız bir insanım Bir tane arkadaşım var onunla da ayda bir görüşürüz çevrem yok Bazen dışarı çıkıyorum Kulaklığımı takıp müzik dinliyorum Ama her Dinlediğim şarkı da o var gelecekle ilgili Her kurduğum hayalin hedefin içinde o var Neden bana bunu yaptı ki ben ona hayatımı adamıştım sanırım onun kadar kimseyi sevemeyeceğim ve Beni de kimse sevmeyecek yapayalnız ölüp gideceğim okuyanlara teşekkürler

Lütfen sonuna kadar okuyun nasıl bu histen kurtulacağım?