Aşk İlişkileri Sevgiliniz karşı cinsten birine güneş kremi sürebilir mi? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yardım isteyen karşı cins erkek/kadına yardım için güneş kremi süren sevgiliniz eski sevgiliniz mi olur? Sevgiliniz karşı cinsten birine güneş kremi sürebilir mi? Cevapla Güneş Kremi Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Tabii canım hatta masaj filan yapsin tam olsun..Onun elini kolunu kırar devamını tahmin et... 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Devamı hastane enişte duy bunları 🤣 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabii canım, azcık geniş olmak gerekiyor. Belki de çok yardımseverdir. 😂😂Asla böyle bir şey mümkün değil, sürmeyi geç kutuyu dahi eline alamaz. 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl 🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Sürebilir ama önce benden ayrılması lazım. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Eski sevgilim olur evet, kesinlikle süremez. Ona mı kalmış o yardım 🤣 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Ben hep yeni kalacam aşkım 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl İnşallah 🤣🧡 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl ❤️💜 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Benim manita baskasına neden güreş kremi sürsün ki 🤔 bro senin hayal dünyan cok farklı ya 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl 🤣😄evet Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sürsün ne olacak. karşı cins de hayrına mezarına iki avuç toprak atar 😄🤗 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Enişte duy bunları kremlerden uzak dur Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ay saçmalık resmen.. Karşı cins ve güneş kremi sürmek..Beni cennet Mahallesi'ndeki pembeye çevirttirmesin 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. ahah sürebilir de artık sevgilim olmaz o, daha doğrusu artık canlı olmaz 🤣🤣 Keyifli akşamlar. 1 0 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl gerçi böyle şey yapmaz ama yaptı diyelim ayrılmam ama ceza veririm 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tabikide hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabii canım hatta masaj filan yapsin tam olsun..
Onun elini kolunu kırar devamını tahmin et...
Devamı hastane enişte duy bunları 🤣
Tabii canım, azcık geniş olmak gerekiyor. Belki de çok yardımseverdir. 😂😂
Asla böyle bir şey mümkün değil, sürmeyi geç kutuyu dahi eline alamaz.
🤣
Sürebilir ama önce benden ayrılması lazım.
Eski sevgilim olur evet, kesinlikle süremez. Ona mı kalmış o yardım 🤣
Ben hep yeni kalacam aşkım 🤣
İnşallah 🤣🧡
❤️💜
Benim manita baskasına neden güreş kremi sürsün ki 🤔 bro senin hayal dünyan cok farklı ya
🤣😄evet
Sürsün ne olacak. karşı cins de hayrına mezarına iki avuç toprak atar 😄🤗
Enişte duy bunları kremlerden uzak dur
Ay saçmalık resmen.. Karşı cins ve güneş kremi sürmek..
Beni cennet Mahallesi'ndeki pembeye çevirttirmesin
ahah sürebilir de artık sevgilim olmaz o, daha doğrusu artık canlı olmaz 🤣🤣 Keyifli akşamlar.
gerçi böyle şey yapmaz ama yaptı diyelim ayrılmam ama ceza veririm
Tabikide hayır.
Süremez izin vermem
Süremez tabii ki.
Süremez
Hayır