Aşk İlişkileri Flört olayı en kısa sürede evliliğe nasıl dönüştürülür? şemsiyeninucukara00 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyelim bugün tanıştın iki gün sonra iş yerine Nikah Memeru , Nikah masasını götürsek abes kaçar mı? Güncellemeler+1 yıl Sndldönslsöd Flört olayı en kısa sürede evliliğe nasıl dönüştürülür? Cevapla İş Soruları Flört Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ben nasıl bitirilir onu biliyorum :D 1 1 Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl O iş kolay bilmeyen yok ki Yorumla
Doğununleydisi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ohaaaa bir hafta sonra da çocuk olsun oldu olacak 1 11 Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Çok iyi olur Yorumla Doğununleydisi +1 yıl Bravooooo😂 Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Bu tür işler ertelenmemeli hayat kısa zaten flört süreleri uzasın Yorumla Doğununleydisi +1 yıl Aşk varsa olabilir Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Aşk sonradanda olur zamanla Yorumla Doğununleydisi +1 yıl O zaman düğününe benide çağır kararlısın 😂😂😂 Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Düğün sevmem ki sadece kuru bir nikah olacak Yorumla Doğununleydisi +1 yıl İyiymiş bu güzel erkekler genelde düğün diye tutturuyorlar hayırlı olsun şimdiden 😂 Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Hayırlı olsun yerine inşallah en kısa zamanda birini bulup evlenirsin de Yorumla Doğununleydisi +1 yıl Tamam evlen amin Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Ha şimdi oldu Yorumla
smyyee77 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Abes tabi ki sonra o hızla boşanırsın 1 1 Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Senin ismin samiye mi sümeyye mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben nasıl bitirilir onu biliyorum :D
O iş kolay bilmeyen yok ki
Ohaaaa bir hafta sonra da çocuk olsun oldu olacak
Çok iyi olur
Bravooooo😂
Bu tür işler ertelenmemeli hayat kısa zaten flört süreleri uzasın
Aşk varsa olabilir
Aşk sonradanda olur zamanla
O zaman düğününe benide çağır kararlısın 😂😂😂
Düğün sevmem ki sadece kuru bir nikah olacak
İyiymiş bu güzel erkekler genelde düğün diye tutturuyorlar hayırlı olsun şimdiden 😂
Hayırlı olsun yerine inşallah en kısa zamanda birini bulup evlenirsin de
Tamam evlen amin
Ha şimdi oldu
Abes tabi ki sonra o hızla boşanırsın
Senin ismin samiye mi sümeyye mi
Sakin ol şampiyon.. 🦂 '
Bence flört şart