Selams
Sevgilinin, eski sevgilisiyle/flörtüyle arkadaş kalmasına müsaade eder misin?

#sosyetic
Selams
Sevgilinin, eski sevgilisiyle/flörtüyle arkadaş kalmasına müsaade eder misin?

#sosyetic
Hayır, kalamaz. Bu konuda netim.
Flört ettiğim kızın geçmişte bir şeyler yaşadığı çocuk vardı. Muhatap olmamasını istemiştim ve kabul etmişti. Birgün Kadıköy'de buluştuk, Moda sahilde çimlerin üzerinde bir şeyler yiyoruz. Piknik gibi 😁 Konu bu çocuktan açıldı baktım geveliyor hiç uzatmadan orada yolu verdim yüzüne bakmadan çekip gittim.
Benim sevgilim, flört ettiğim kadın geçmişte bir şeyler yaşadığı adamla muhatap olamaz. Bir mesajın dahi affı olmaz. Beni kabul eden buna göre kabul eder.
hayır tabi ki sevgilim eski sevgilisi ya da eski flörtü ile arkadaş kalamaz ve konuşamaz. sevgilime güvensem de karşısında ki kişiye güvenmediğim için her an sorun çıkartabilir. zaten sevgilim böyle bir şeyi kabul etmezdi veya istemezdi diye düşünüyorum. bende aynı durumda olsaydım aynı şekilde davranırdım. mesela benim sevgilim olsaydı sonra ayrılsaydım ve arkadaş kalsaydım, ama daha sonra benim yine başka bir sevgilim olsaydı ve eski sevgilin ile konuşmanı istemiyorum deseydi konuşmazdım tabi ki.
Yok daha develer hdhdfhf Ben hiçbir şekilde müsaade etmem. Yok Çağdaş dünyaymış yok özgürlük düşüncesiymiş fasa fiso. Çok arkadaş kalmaya meraklıysa ben ayrılırım o arkadaşı kalmaya devam eder. Hayır buna bile müsaade eden var mı ya da görmezden gelen. Vardır muhtemelen de ben o kadar geniş değilim.
Aaa neden ya? İnsanlar fbisiyle takipleşiyor sjdj
Herkesin yeri ayrı hahah
Kısa ve öz; Kalamaz...
Neden
Ne demek neden🤔
Teşekkür ederim 🙂
Ricalar
Cevap
46Cevap
Ederim benim için problem değil ama bana söylemesin yani ben normal arkadaş olarak bileyim geçmiş varsa bile söylemesin
Hayır, asla kalamaz. Flörtüyle, sevgilisiyle, arasında flörtleşme ihtimali geçmiş bir kişiyle dahi kalamaz. Ben kıskanç biriyim gelemem öyle şeylere.
Kalamaz, eski flörtü ile arkadaş kalıyorsa bir sebebi beklentisi vardır. Art niyetli olduğunu dusunur yol verirdim böyle bir durumda...
Ayy hangi zamanda yaşıyoruz yaa yıl olmuş 2226 tabii kalabilir
Yok canım daha neler isterse beraber gelsinler
aman Allahım ben neler duyuyorum böyle 😂 hayır kalamaz eğer böyle bir şey yaparsa ağzının üstüne terlikle vurarım 😂 bu konularda çok net ve istikrarlıyımdır , karşımdaki insanada bir okadar saygı duyarım ben böyle bir şey yapmam banada yapılmasını istemem... söyleyeceklerim bukadardı teşekkürler 🤣🤣
sjsj biz teşekkür ederiz 😬
tamam tamam madem ısrar ediyorsunuz siz edin 🤣
Ya senin canını yerim ben ❤️❤️❤️❤️
😃 ye mademsi ♥️
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Yok canım arkadaş ne demek eve yemeğe bile davet edebilir. Hatta o daha rahat görüşsün diye kanka bile olurum eski flörtüyle 😂
Herhangi bir şekilde iletişimde bile kalsa canını okurum. Ama şöyle bir rahatlığım var benim sevgilimin eski flörtü olamaz 🤬
O nasıl şey öyle, tabii ki olabilir
Yazamadı bile, sinirlendin mi sen :D
Kalamaz tabiki açık ve net KA-LA-MAZZZ.. Kıskançlık krizine girerim.. Hiç iyi olmaz bu da..
Hsjsjs :D tamam tatlım
😅😅
İki eski sevgilinin arkadaş olabilme ihtimali neredeyse imkansızdır. Çünkü içinde aşk barındırdığınız bir ilişkinin bitme nedenleri bundan sonra 'dostça' kuracağınız ilişkinin temelinde bazı çatlaklar yaratacak ve siz daha bir arkadaşlığın başında birtakım sorunlarla uğraşmak durumunda kalacaksınız demektir.
kalamaz..
onunla arkadaş kalma niyeti var ise benim hayatımda olamaz bu kadar net
Tabi canım. Başka ne kalmak ister. Yatıya da kalsın isterse. Ebedi uykusuna yatmış olur. 😀
shshs :D fena
Kalır tabiki modern hayata ayak uydurmak lazım 😂
Çokta modern olmayalım :D
Birde böyle deneyelim bence 😂
Peki madem 😅
Sevgilim eski flortü geç karşı cinsi ile arkadaş bile kalamaz selam dahi veremez 😊❤️
💪
Kalmasını istemem. Zaten kadınların mazallah hergün 5 flörtü oluyor. Bbu kabul edilir şey değil 💆
Aa neden ya
Öylesine djdj
Tamam tamam :D
Anayasanın 1. Maddesine göre böyle bir şeyin düşünülmesi dahi kabul edilemez bir suçtur. Mümkünatı yok
Anayasada öyle bir madde mi var 😃
Evet, ben koydum bu kuralı 😄
Hee tamam, o zaman kesin ağır bir suçtur :D
İşte budur, akıllı kadın bir başka oluyor
hsjd hareketlere bak :D
Tam tersi bir şey söylemem gerekti sanırım 😄
Ooo laf sokmalar falan :D hayır tabii ki
Yo bu laf sokma değil 😄
Çok umursamazca bir tavır, kınıyorum 😅
Ooo s mod olmuşsun, yakışır 😄
Az yardımcı ol da uber olalım 😏
Kritik tavsiyeler verdiğim çok olmuştur, yardıma kapımız her daim açıktır 😄
Kritik tavsiyelerinizi alalım bayım 🫡
Mesela en çok takıldığınız yeri sorarak başlayabilirsiniz efenim
Tamam bak toplayacam bir kaç soru, çalacağım kapını :D
Tamamdır 😄
Bir kaç kritik tavsiyeyle beraber çok kısa sürede seçiliceğine inanıyorum
Taaam hocam 🫡😅
Yani bana söylemediyse ve öğrenmeyeceksem sorun olmaz. Ama öğrenince ne bileyim kıskanırım. Yani Kalkıpta bu meseleyi maçoluk haline getirmem. Ama her şeyin ve herkesin yeri var.
Çok keskin ve net konuşmak istemiyorum. Bunu az kalsın yaşayacaktım. İstemiyorum, kaldıracak biri değilim ama büyük konuşmak da istemem. Aralarındaki iletişime bağlı.
Eski flörtümle ben benim hatam üzerine bitti sanmiştim fakat yillar sonra ben başka bir hesap kullanırken yazmişti bana tabii tanımamıştı anlatmıştı o zaman. Başka birine gönlü kaymış bir bahaneyle ayrılmış benden çok kötü olmuştum tabi sonra soyledim ben oldugumu bir dahada konuşmadik. Bana sen çok iyi bir insansin seni uzmek istemezdim dedi ama artik bir şey hissetmediyim için pekte acıtmadı
Tabikide hayır o ne öyle gerçekten arkadas kalabileceklerini düşünüyor musunuz eğer hâla onu çevresinde dolaştiriyorsa bunun sebebi arkadaşlık değildir
Düşman olsun onu gördüğü yerde kafasını çevirsin demiyorum ama sürekli bir iletişim halinde olmasına da gerek yok.
Arkadaş kalsın ama muhattap olmasın.
Aksi takdirde valla çok pislik yaparım.
Immm bir gece ansızın odasına giren bir catwoman tarafından 88 yerinden bıçaklanarak ölmek istemiyorsa kalmamalı diye düşünüyorum 😈
Şahsen o kadar medeni olamam.. onunla arkadaş kalabilir ama benimle hiç de hiç bir şey olmamayi göze alırsa..
Şartar eşitse, herşeyden haberdar olacaksam olur. Ama ufak bir şüphe duyarsam sevgilisiz kalır.
Böyle birşeye gerek duyacaksa bana ihtiyacı yoktur, beni unutabilir.
Sevgilimle aramdaki güven ve bağ güçlüyse, sorun etmem diye düşünüyorum, ama güvenimi sarsmışsa, kesinlikle hayır! ✌🏽😅🤷🏽♀️
Hiç sevmediğim konulardan biri de bu. Benim kabul edeceğim şeyler değil bunlar kalamaz. Eski flörtüyle arkadaş olanda sevgilim olamaz zaten.
Tabi ki hayır. Kimse kimseyi bu şekilde incitmemeli
Aynı evde bile kalırlar çağdaş ve moderen olmak bunu gerektirir sjsshs
Hayır o kadar midesiz bir insan değilim... Arkadaş kalmak istiyorsa da benden uzak dursun.
Kalmamalı, kalmasını da istemem. ilerde başımı çok ağrıtır. İşi önceden sağlama almak gerek.
Etmem, ileride bir sıkintı yaşamamak için önceden set çekerim.
Değil eski flörtüyle arkadaş kalmak kız arkadaşı bile olamaz.
Kalsın ne olacak sanki. Sevgilim Johnny depp olmayacağına göre kıskanmam sjdkjd
Hayır, bu durumdan rahatsız olurum.
Geride bırakılması gereken kişiler kategorisinde benim için.
Edemem ben etsem de benim psiko düşüncelerim etmez 😊
Hayır.
Ayrılmak istiyor ise kalsın tabii canıma minnet.
Bu konu benim iznine bağlı olmaktan çok bir güven meselesi, sevgilimin de kendi sınırlarını bilmesiyle ilgili. Ben izin vermesem de görüşecek olan zaten görüşür.
Anilarr anilarrr😂 iyimisiniz ya:)
Shsjsj 😃 yes
Benimle de arkadaş olarak kalır ☺️
Güzeldi bu
Teşekkürler efenim ☺️
Tabiki hayir...
Evet kddk
Tabi canım , dertleşebilirler arada canı çekerse sarılıp uyuyabilir. Kahve içer erotik film izlerler 🤣🤣🤣
Bende eski sevgilimle kanka olabileceksem neden olmasın
Kalabilir sonuç olarak tanıdığımız her kadın ile ciddi ilişki düşünmüyoruz.
İkisininde Azına gözüne yumulurum hayırdır..! Başka bir isteği arzusu felan var mı.. 🦂 '
Bir örnek vereyim benim arkadaşım ve eski sevgilisi 10 yıldır arkadaşlar ikisi de birbirlerinin düğünlerine gittiler, çocukları oldu halen bir kahve içiyorlar çünkü dostluk böyle bir şey.
Müsaade onun. Ex sevgilim.
Kalabilir herkesin arasindaki iliski baska.
Hayır. İhanettir bu.
Bana ne onun hayatından
Hayır müsade etmem söz konusu değildir.
Kesinlikle hayır
Kalamaz. Kalırsa o da eskilerden olur.
Hayır kalamaz kalırsa benimle işi olamaz.
İstedigiyle arkadaş kalabilir
Eski sevgiliden arkadaş olmaz ben izin vermem
Öyle bi dava yok.
Ateşi baruta yaklaştırma
Benimde eski sevgilim olur
kalamaz öyle dünya yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?