Kalbi size kör olan biri tanıdınız mı? Sitem ettiniz mi? Kalbinin size kör olduğunu anladığınız zamanlar oldu mu?

Kalbi size kör olan biri tanıdınız mı? Sitem ettiniz mi? Kalbinin size kör olduğunu anladığınız zamanlar oldu mu?
kendisiyle bir gun ciktim benden ertesi gun ayrildi tam bir yıl daha onun severek geçirdim bana cok aci cektirdi kendisine defalarca geri donmeye calismama ragmen defalarca benden hic hoslanmadigni kullandigni soyleyerek reddedildim herseyi yaptim beni sevsin diye ama onu uzebilcek biseyi asla yapmadim baska bi kizdan hoslaniyordu gercekten sevdini dusundum ayirabilirdim ama seviyo diye ayirmadim kizla 4 5 ay ciktilar onu aldatti baska birine gitti onu da aldatti baskasina gitti baskasi da onu aldatti ailemden cok ailem yapmistim yakisikli biri deildi ama işte enayiydim deger verilmezdi vermeyi hic istemedim ama kontrol de edemedim ondan vazgectim yeni sevgilim oldu Şu an hala sevgiliyiz ve gercekten sevilmeyi hissettim hissediyorum ask bu dedim ve aska olan tum inancimi ona verdim ve eski sevgilim arkadaslariyla vs yazmaya basladi bende istemedimi onu hayatimda istemedimi soyledim bana dediki SEN BENİ SEVMİODUN WBAKAVMAVWKAHWKWBWKABWMSB buna saatlerce gulebilirim o cocuk icin aglamaktan gozlerimi acmakta zorlandimi goz kapaklarimin yara oldugnu biliyorum bana defalarca beni istemedini soyluodu simdi sunu dicem EGER BİRİNİ HAKETTİGİNDRN FAZLA SEVERSENİZ KAYGANLASTİRİCİ JELE İHTİYACİNİZ OLUCAK. mecazi anlamda bu arada
Cevap
8Cevap
Hayır olmadı.
Şu ana kadar olmadı. Sana karşıda kalbimiz hep açıktır iyi bir arkadaş olarak seviyor ve sorularinla hep takdir ediyorum
Sitem etmenin bir faydası olmadığını gördüm... Kalbi bana kör olan birisi kendimi de parçalasam maalesef umursamaz ve beni dikkate almaz...
Demedim çünkü kendimi kör ettim bu yüzden ben kimseyi görmüyorum kimsede beni görmüyor işin en güzel kısmı bu
Öyle biri yok, olmasın da. Ama soruyu sevdim, güzel soru ¢
Hayır olmadı. Seveni severim. O konularda aşırı hassas olamıyorum. Keyifli günler..
hala diyorum "kalbin bi bana mı kör?" ama sesimi duyuramıyorum galiba
Olmadı.
Evet oldu
Oldu
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?