Telepatik bağ vardır ama bu tamamen ruhların kendi kendine oluşturduğu bir bağdır. Bu bağı da onu rüyanda görüyorsan, iyi değilse hissediyorsan veya o hissediyorsa aynı şeyleri düşünmekte bi nevi öyle. Ama buradaki önemli nokta aranızdaki bağ mı yoksa sadece senin onun düşünmen mi?
Bu bağ sadece birbirlerini gerçekten seven kişilerde oluşur.
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır anlama gelmez. birini düşünüyorsunuz diye o kişi de sürekli sizi düşünecek diye bir kural yok. genelde hiç tanımadığımız insanları bile bazen etkilendiğimiz için düşünürüz ama onlar bizi tanımıyor bile. bilimsel olarak bu tarz telapati gibi şeyler yoktur bunlara inanmayın. insanlar nelere inanıyor duyunca şaşırıyorum gerçekten. bir insanı sürekli düşünüyorsanız o kişiye takıntılısınız ya da aşıksınız demek hepsi bu. yani karşılıklı düşündüğü için bende onu düşünüyorum diye bir şey yok.
93 Yorumla- +1 yıl
Belki olabiliyordurda aslında sormak lazım ahaha
- +1 yıl
Haklısın ahah
- +1 yıl
Arayip sorarmisim beni dusunuyormusun diye ahahah ayy ne komik
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşı taraf ile aranızdaki frekansa, uyuma, kanallarınızı açmaya göre değişiyor.
O kişi seni sürekli düşünüyor ise bir birinize telepatik olarak bağlı oluyorsunuz. 3. Göz çakrası dengeli olan insanlar bunu daha net hissedebiliyor. Herhangi bir iş yaparken ansızın o aklına gelir ve hipnoza girmiş gibi hayallere dalıp gittiğiniz oluyor ise, buna örnek gösterilebilir. Kendinize geldiğinizde aptal bir mutluluk halinde oluyorsanız ve "bu neydi şimdi" şaşkınlığını yaşıyorsanız bu da bir örnek.321 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu biraz karışık durum. Ortada bir ayrılık var. Kendini rahatlatmak için zihninin oynadığı bir oyun olma ihtimali yüksek. Kendini kandırıyor olabilirsin. O'nu takıntı haline getirdiğin için olabilir.
O'nun en yakın 1-2 arkadaşına ya da kardeşine sor. Seni gerçekten unutmak istiyor mu, halen senin hakkında ne düşünüyor? Gelen cevaplara göre hareket et.
Cevap sahibi+1 yılO'nu tanımadığım için çıkarım yapmak zor. Umarım gönlünden geçen ne ise o olur.
Sen yine de saplantı haline getirmemeye çalış. Her zaman en kötüsüne hazırlıklı olmak iyidir. Kötü olan gerçek olmazsa yaşayacağın mutluluk da daha fazla olur. Kötü olan gerçek olursa üzüntüsü daha az, süreci atlatman kolay olur. Bunları zaten biliyorsundur.
Cevap sahibi+1 yılTabii ki öyle. Ayrılığın bile bir adabı var. Şahsen onun özgüvensiz, korkak ve karaktersiz bir insan olduğuna inanıyorum. Ayrılığı bile kolay yoldan yapan bir adama pek de adam demem.
Böyle bir tipten kurtulduğun için sevinmelisin.
Bugün yarın sana dönse, bir süre sonra yine aynısın yapmayacağı kesin değil.
Hayat devam ediyor.
Cevap sahibi+1 yılBoş tenekeden çok ses çıkar :)
O tipte arkadaşlarım oldu, bir cacık olmayacağından emin ol. Boşuna modunu düşürme. Daha iyileri ile her zaman karşılaşırsın.- +1 yıl
Gerçekten mi bunu baya baya yaşadım ben
Cevap sahibi+1 yıl@darkwıtch27 Onu yaşatan adam nerede şimdi
- +1 yıl
Antep’te
Cevap sahibi+1 yıl@darkwıtch27 Antep güzel yerdir hahaha :D
Hala hayatında mı yoksa ayrıldınız mı demek istemiştim :)
Cevap sahibi+1 yılDestek lazımsa geleyim ^^
- +1 yıl
Bence erkekleri de cesur olur😉
- +1 yıl
Olabilir benim ki çok güçlü 😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Keşke her şey senin düşündüğün gibi olsa. Ama öyle değil.
Değer verdiğin insan seninle aynı yolda yürümüyorsa onunla boşa zaman geçmiş olursun. Hem zamanına yazık hem ömrüne hem de gençliğini yazık edersin.
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez.
1329 Yorumla- +1 yıl
Maneviyatın nedir bilemem ama bu adam boşansa da sana bu evlilikten hayır gelmez.
Beni yanlış anlama sakın. O adamın eşini düşün ve içinde bulunduğu hali. Eşi iyi midir kötü müdür bilemem ama bir yuvayı yıkıldığında bil ki ah da alır O kişi. Belki de sen yuva yıkan biri gibi gözükeceksin. Sana yuv a yıktın demiyorum ama bu kişi hala evli boşanmadı. - +1 yıl
İşi ve çocuklarının kaçması hiç normal değil. Bir insan yani bir kadın ve çocukları neden bir evi terk eder. Bunu iyi düşünmek gerekir.
Boşanmak ayrı bir şey evi terk edip gitmek farklı bir şey.
Ben de boşandım ama çocuklarımı yanıma aldım. Çocuklarım ve yaşadığımı ve annelerinin ne yaptığını çok iyi biliyorlar.
Şimdi ben o adama sormaktan ziyade eşine sormak isterim sen bu evi neden terk ettin sana ne yaptı diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok belki de şu an bir kişi hep seni düşünüyor senin aklına geliyor mu hayır öyle düşün.
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sürekli aynı kişiyi düşünüyorsanız ve buna engel olamıyorsanız nedeni o kişinin de sizi düşünmesidir yeni
Karşılıklı birbirlerini tanıyan kimseler için söylenmiş bu sözü psikolojik araştırmacılar kuantum ve telepati ile ilişkilendirerek açıklamaya çalışmaktadırlar
Bilimsel, kuantumsal olarak tüm zihinlerin daimi bir enerji alışverişi içinde oldukları belirtilmektedir
Yani birimiz odaklandığımız bir kişi hakkında düşünürken aslında o kişinin bilinçaltına yayın gönderirmişiz. Ama bir çok insan bunu bilmediği için rastgele düşünerek kendilerini sonrasında içinden çıkamadıkları sorunlar yumağı içinde bulurlar🙂81 Yorumla- +1 yıl
🤍🩷🤍
+1 yılBirini sürekli düşünmek, o kişinin de sizi düşündüğü anlamına gelmez. İnsanların düşünceleri ve duyguları karmaşıktır ve genellikle bir kişinin başkasını düşünmesi, karşı tarafın da aynı şekilde düşündüğü anlamına gelmez. Her bireyin kendi duyguları, düşünceleri ve deneyimleri vardır. Bu nedenle, bir kişinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü kesin olarak bilemezsiniz, ancak onlarla açık ve dürüst bir iletişim kurarak daha iyi bir anlayışa sahip olabilirsiniz.
30 Yorumla
+1 yılBence tam tersi düşünmediği anlamına geliyor, sen düşünmeyi bıraktığında düşüneceğinden emin olabilirsin😀
92 Yorumla- +1 yıl
Bu bir gerçek✌🏻
+1 yılSanmıyorum. Kalbindeki boşluğa sen onu koymuşsun sadece. Kalp çok güçlü bir şey. Sevme gücünü Allah sınırsız sonsuz yaratmış. \ Tasavvufda: Hiçbir şey alamaz beni. (Çünkü Allah En büyüktür.) İnsan kalbi aldı beni.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya gram umrunda olmuyor tek taraflı sevdiğim bir kız vardı ara ara düşünür aklıma gelir hatırlarım oda beni düşünecek kargalar güler bence evli mutlu çocuklu 🤣🤣 öyle bir şey yok bu bence kişisel
Bilinçaltına işlenen bir şey misal alarko kombi gerçek kombi gerçek konfor reklamı ya da sözünü üç dört defa oku müzik tonu da gelsin varya gece boyu düşünürsün 🤣🤣🤣🤣 hatta sürekli bilinçaltına işlediğin için habire düşünürsün
10 YorumlaBen onu çok düşünüyorum o düşünüyor mu bilemem.
21 YorumlaHayır öyle bişey yok. Sadece beyin tamamlayamadigi. ya da kabullenmedigi biseyi tamamlamaya çalışmak için hep zihinde o olayı canlı tutar ve devamlı sana düşündürür.
32 Yorumla- +1 yıl
Derin merin değil. Aşikar bişey var ortada. Bak söyle ornekleyim. Yolda giderken bı müzik duydun belki sadece nakaratin bı bolumunu. O şarkı belki akşama kadar belki de günlerce dilinde ve zihninde dönmeye devam edecek. Ta ki sen onu tamamen dinleyip beynin onu tamamlamasina izin verdigin sürece. Bu ve bunun gibi şeyler istemsizce de olsa hayatımızı etkiliyor
+1 yılDüşünceler genellikle karşılıklıdır.
https://www.youtube.com/embed/EEjhnxDSXOA05 Yorumla- +1 yıl
Büyü sözleri gibi 😂😂
- +1 yıl
@darkwıtch27 gerçekten de öyle 🙂
- +1 yıl
😂😂😂
Ya takıntıdır ya da arada bi sevgi bağı vardır. Telepati gerçek yahu bilimsel
20 Yorumla
+1 yılYanlış yaptığının farkına varmış ve 180 dönüş yapmış.
01 Yorumla
+1 yılhayır. bununla alakalı komedi dizisi hatırlıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Kızın üzerine hayaller kurduğu adam göbeğini kaşıyan bir öküzdü.
+1 yılBöyle bir ihtimale inanıyor musun cidden. Yani sırf sen düşündüğün için.
22 Yorumla- +1 yıl
😄😄
+1 yılTelepati yeteneğin var ise evet...
31 Yorumla
+1 yılKeşke sizin yazdığınız gibi olsa. o zaman herkes sevdiğinle olurdu.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta sana öyle gelir sonradan anlarsın kendini kandırın sadece
00 Yorumla Hayır hiç öyle olduğunu düşünüyorum bu seninle ilgili bir durum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılhayır senin takıntılı biri olduğun anlamına gelir
10 Yorumla
+1 yılBen sürekli askerimi düsünuyorum ve biliyorumki oda beni düsünüyor.❤️
00 Yorumla
+1 yılhayır sadece takıntılı olduğun anlamına gelir
00 Yorumla
+1 yılHayır o anlama gelmez sen onu ne kadar cok düşünürsen o senı o kadar düşünmez
00 Yorumlakim demisse onu kendini rahatlatmak icin demis yok öyle birsey.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Keşke bu sorunun net bir cevabı olsa.😁
028 Yorumla- +1 yıl
Tarot kartlarina sorunca cikiyor🤣😀
- +1 yıl
Aaaaa sen de mi sen de miii aaaa 😁😁😁😁
- +1 yıl
Yok canım ben daha profesyonel degilim kartlarin anlamlarini bilmemde okuyamiyorum ancak olumlu olumsuz anliyorum
- +1 yıl
Çok iyi bile arkadaşım var ama hiç sasmaz
- +1 yıl
Sen bakıyor musun
- +1 yıl
Ya nolur bana baksana kendi durumumu yorumlayamıyorum lüffen lüffen lüffen
- +1 yıl
Kız ben yorumlayamiyorum anlamlarini bıliyorum ancak okuma yapamiyorum 3 tane deste var daha beceremedim ahahaha
- +1 yıl
2 senedir falan durmadan açılım videoları dinliyorum aşırı merak saldım sonra kartları aldım kendimce bakmaya çalışıyorum ama çok fazla bağlantılı yorumlar yapamıyorum bazen kartların birbirleriyle uyumlu yorumunu çıkaramıyorum ama senin gibi olumlu mu olumsuz mu anlıyorum az çok
- +1 yıl
Bir de senin bu sorunu ben de çok soruyorum😁 kartlara baksan kesinlikle düşünüyor ama reelde hiçbir ispatı yok bu da kafa karışıklığına sebep oluyor
- +1 yıl
Bende aynı 2 sene olucak ama halen akista okuyamadım ama olacaklari anlıyorum mesala iletişim olcakmi felan bunlar i biliyorum
- +1 yıl
Tek kısa bir soru sorayım ona bak
İçine ne doğuyorsa soyle😂 - +1 yıl
Kilic 7 lisi çıktımi ayar oluyorum mesela mutlaka o sira bir yalan bir açık yakalarim o kisiyle
- +1 yıl
Kılıç yedilisi ve kılıç beşlisi kartından nefret ediyorum
- +1 yıl
En sevdiğim kart kupa ikilisi son kart bu çıkınca mesela o barışma oluyor yani
- +1 yıl
Ay sorma ölüm kartı bile onlardan daha iyi yani bide tilsim ikilisi o çocuğun suratı bile alayci ahaha
- +1 yıl
Evet onu ben de çok seviyorum.
- +1 yıl
Tılsım ikilisi eveet beni en ikilemde bırakan saçma canım bi kart nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum fndnnd
Tılsım dörtlüsü de boktan fnddndmdn - +1 yıl
Aynen ya şeytan kartı bile inanki onlardan daha anlamlı arzu tutku bağımlilik diye yorumlarsin kilic 3lusu gelmedikçe yanina tabi
- +1 yıl
Bir diğer ayar olduğum kart da asılan adam kartıdır.😶 peki denge kartını nasıl yorumluyorsun bu aralar çok sık çekiyorum?
- +1 yıl
Denge iyidir ya genel anlamı alma verme dengesi konusun da uyarır adim atacakmi sorusuna evet der zaman 1 haftadır diğer kartlara göre pozitif karttir tilsim 6 si ile gelirse zaten kesinlikle ilişkilerde denge bozuklugudur bir taraf enerji wampiridir
- +1 yıl
Ama hala bana açılım yapmadın halbuse çoksel yorumlama potansiyeli gördüm sende😂
- +1 yıl
Peki aklmdaki kişi beni düşünüyo mu sorusuna denge kartı ne der
- +1 yıl
Dusunuyor der evet kartirdir denge ama yanına 2 kart daha çek düşünce tarzı ne durumda diye
- +1 yıl
Hahaha yaparım canım söz özelden konuşuruz
- +1 yıl
❤️🌈
Dengenin yanına kupa prensi ve değnek beşlisini çektim canoo - +1 yıl
İstersen özelden tarot hakkında konusabiliriz cncxnxmmx
- +1 yıl
Tamam nesli burada gözümden kaciyor
- +1 yıl
İstek attim
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Öyle dihorlsr ama sanmıyorum ben
08 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruya net cevap verebilirim
Hayır:)00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGelmez
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır sanmam...
00 Yorumla
+1 yılHayir bu arada
10 YorumlaHayir o işler öyle olmuyor
10 YorumlaHikaye o ya
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok bence
01 Yorumla
+1 yılAlakasi yok
011 Yorumla- +1 yıl
Sakin 😅
- +1 yıl
😅 yav dur
- +1 yıl
Kanka olan olmus boyle biri icin uzulme
- +1 yıl
Gerek var mi
- +1 yıl
Aynen kanka
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayir alakasi yok
05 Yorumla- +1 yıl
Yeni birini bulunca unutursun
- +1 yıl
O seni unutmuş bırakıp gitmişse ömür boyu önümü düşüneceksin seninki saçma
Her aşk bitmeye mahkumdur teknoloji o kadar gelişti ama bitmeyen aşk icat edilmedi
Keşke öyle olsaydı
00 Yorumla
+1 yılhayır tamamen duygu düşüncesi o insanı yıpratır
00 Yorumla
+1 yılYoo keşke öyle olsa.
00 Yorumla
+1 yılbazen oluyor
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 kıyamam ya nasıl dövdürteyim
00 YorumlaHayır böyle şeylere inanmayın lütfen
00 Yorumla
+1 yılne münasebet
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılTâbi kide hayır
00 YorumlaHayır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılGelmez gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılÖyle diyorlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaGüldürdü😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılKeske oyle olsa
02 Yorumla- +1 yıl
Evet cok guzel olurdu