Aşk İlişkileri Karşı cins hakkında ön yargılarınız var mı? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben hemen hemen her kadının yedekte flört beklettiğini, ilgisiz kaldığı dönemlerde arayışa girdiğini düşünüyorum. Karşı cins hakkında ön yargılarınız var mı? Cevapla Flört Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Ön yargım yok direk yargım var serseri seviyorlar maalesef 1 0 Yorumla
Ruholojik Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. bana da her erkek birazcık ilgi görünce g*tü havaya kalkıyor gibi geliyor 2 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bana göre her erkek ikinci bir kadın fikrini düşünür. 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet hiçbirine güvenmiyorum 1 1 Yorumla Oksitosin +1 yıl Bak sen şunların yaptığına, bana güvenebilirsin.😂 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Hepsi öyle değil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinselliğin çok ağır basması var sadece o kadar 1 5 Yorumla Aksaçlıbakir +1 yıl Erkeklere mi özel knka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadınlardan daha baskın olduğu için söyledim tamamen kötülemek için değil Yorumla Aksaçlıbakir +1 yıl Saygı duyuyorum ama çoğu kadın bu fikrinize uymuyor bnce erkeklerden daha istekli olan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoğu kadın da aynı şeyi söylüyor burada olanların çoğu troll. Instagram Twitter gibi platformlarda herkes aynısını diyor hatta gerçek sevginin bitmesi yüzünden evlilik yapmayacak olan çok insan var. Yorumla Aksaçlıbakir +1 yıl Ama benn asla rahatsız değilim bu durumdan istekli hatun iyidir iyi hatta istekli olsun iyice 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ön yargım yok direk yargım var serseri seviyorlar maalesef
bana da her erkek birazcık ilgi görünce g*tü havaya kalkıyor gibi geliyor
Bana göre her erkek ikinci bir kadın fikrini düşünür.
Evet hiçbirine güvenmiyorum
Bak sen şunların yaptığına, bana güvenebilirsin.😂
Ne güzel bi foto hayatın özeti❤
Hepsi öyle değil
Cinselliğin çok ağır basması var sadece o kadar
Erkeklere mi özel knka
Kadınlardan daha baskın olduğu için söyledim tamamen kötülemek için değil
Saygı duyuyorum ama çoğu kadın bu fikrinize uymuyor bnce erkeklerden daha istekli olan
Çoğu kadın da aynı şeyi söylüyor burada olanların çoğu troll. Instagram Twitter gibi platformlarda herkes aynısını diyor hatta gerçek sevginin bitmesi yüzünden evlilik yapmayacak olan çok insan var.
Ama benn asla rahatsız değilim bu durumdan istekli hatun iyidir iyi hatta istekli olsun iyice 😀
Var hepsı sapık sapkın
Cok var