Tatillerde göremiyorum mezun olunca nasıl olacak surekli görüşme olmicak ve bana çok zor geliyor. Uzak mesafe ilişki yaşayan var mı nasıl dayaniyosunuz
Geçmişi açmayı pek sevmiyorum zaten hoşlandığım biri var. Ama şöyle diyim yani ilgi arsizligi alıştistirmistim fazla ilgiye. Mesafeden dolayı o ilgi seviyesi normal seviyeye inince çirkeflesmisti
Aşko biraz şükür et ya ben flörtümle o İstanbul’da ben Antalya’da okurken konuşuyordum 3 ay boyunca hiç buluşmadık. Ve üni bitince evlenmeniz lazım zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilim ukraynalı, şu an pariste mülteci olarak gitti çalışmaya, zor geliyor uzak olmak
Zor olduğunu düşünüyorsan zaten kendinle ya da onla ilgili emin olmadığın şeyler var demektir güvensizlik vardır ve fazla uzun sürmez öyle ilişki...
Yanlis anlaşılmış aramızda güven var sevgi güven karşılıklı ondan yana sorun yok özlüyorum onu kastediyorum napicsm bilmiyorum çok zor geliyor bana
He diğerlerinde sorun yoksa sonunda kavuşmak varsa mecbur sabır edeceksiniz. Bir şekilde görüntülü, sesli vs idare edeceksiniz.
Bana çok zor geliyo 1 haftadır görmüyorum 1 hafta sonra goryscez inanın bu bile çok zor geliyo mezun olunca napcam bunu düşünüyorum ve çok üzülüyorum
Üzülme ya her şey olacağına varır, olacakla öleceğe çare yok fazla kasma, stres yapma.
Offf 🥲
Bizimde benzer durum olmuştu, ayrıldık şu an başkasıyla evli.
Yani demem ki o ki hayatta her şey var, her şey olacağına varır üzülme.
Kotu olmuş durumunuz neden ayrıldınız
Geçmişi açmayı pek sevmiyorum zaten hoşlandığım biri var. Ama şöyle diyim yani ilgi arsizligi alıştistirmistim fazla ilgiye. Mesafeden dolayı o ilgi seviyesi normal seviyeye inince çirkeflesmisti
Hmm hakkınızda hayırlısı olsun
Sağol senin içinde
Yok özelden konuşmuyorum
Peki tamam ozaman
Bi şey olmaz 6 ay berabersiniz 1 ay tatilde ayrı aman
Yazın daha uzun süre ama ve mezun olunca her gün goremucem çok az gorucem
Siz sanırım cnsllik yaşıyosunuz
Yaşamıyoruz hemen oraya mı gitti aklın özlüyorum ondan bahsediyorum brn
Aşko biraz şükür et ya ben flörtümle o İstanbul’da ben Antalya’da okurken konuşuyordum 3 ay boyunca hiç buluşmadık. Ve üni bitince evlenmeniz lazım zaten
Üni bitince hrmrn evlilik olmaz ki askerlik var iş bulması var bi süre çalışıp para biriktirmek lazım
Çok mu uzak ki
5 saat falan
Yani o kadar da dayansaniz nolcak ki
Okurken her gün görüyorum ama mezun olunca böyle olmicak çok az gorucem bana zor gelen bu
Ciddi düşünüyoruz zaten ama hemen olmaz evlilik maddi durumdan dolayı iş bulma para biriktirme askerlik vs
Tamam zaten erken üni kaça gidiyorsunuz sanki yazmanı bekliyorum kanki
3. Sınıfım. Özelden konusmuyorum
Tamam
Sen hangi şehir o hangi şehir
Bosverin
Mesafeyi söyledim işte
Niye bu kadar çekiniyorsun ne dedim sanki
Bu kadar bilgi yeterli çünkü
Bu ne kadarlık ilişkin
1 yıl
Az da değil ki burclariniz ne?
Benim balık onun ikizler
Yani biri duygusal biri istekli 😂
Burçlara inanacak kadar saf değilsindir umarım? O kadar soru sordun ee nereye vardın
Saflıkla ne alakası var oylr değil de tamam diycem
Benim sevgilim buradaki erkeklere benzemez merak etme sen
Sen mal mısın nerden geliyor bu ego cidden bı işine bak ya ne tuhafsin cidden
S3vgilim var diyorum özele çağırıyorsun sorumdan alakasiz şeyler soruyosun hak ediyosun sen de
Tamam kardeşim tamam
Sevgilimi ne kadar çok sevdiğimden bahsediyorum sence özelden başkasıyla konuşur muyum az mantık ya kafanı çalıştır biraz
Ben aldat mi dedim sanki gelip ben başka bir şey demişim tibi
Doğru bisey mi özelden biriyle konuşmak Allah aşkına sen olsan ister misin sevgilin onla bunla konuşsun
Ya sanki sende ne dedim ha burası ha orası
He aynen kesin öyledir neyse
Uzatmicam ben
Uzatma bence mağara kadını
Sus a b aza
Ne diyorsun ya
Alışcanız
Çok zor olmaz mi
Cinselikmi yaşıyonuz
Ne alaka ya
Soruyorum neden çok uzun bi. süre degilki