Erkek arkadaşım önceki ilişkisinde aldatılan biri. 4 aydır güzel giden bir ilişkimiz vardı. Bana ara sıra soruyordu sosyal medyadan mesaj atan birileri var mı diye ben de tartışma çıkmasın diye yok diyordum bu iki defa falan oldu. Nasıl girdiyse benim Instagram'a girmiş birinin attığı mesajı görmüş o mesaj atan kişiye zaten sevgilim olduğunu söylemiştim. Bana yalan söyledin kaç defa sordum kimsenin mesaj atmadığını söyledin erkek arkadaşlarınla da ne kadar samimisin öyle falan dedi. Artık ben nasıl güveneceğim sana dedi bitirdi ilişkimizi. Sizce geri döner mi? Biliyorum haksızım bunu da kabul ediyorum onu çok seviyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen cevap verir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir bardak soğuk su iç kanka dönse bile eskisi gibi olamazsınız artık hep bir sorun bir problem çıkar
Ama yazan varsa senin suçun değildi ki keşke en başta deseydin doğruyu. Durumu anlatip toparlayabilirsin yani
Anlattım durumu haksız olduğum için kendimi savunamadım bile savunulacak bir şey değil çünkü. Şimdi ne yapmalıyım canım çok yanıyor. Instagram ve Whatsapp tan yazınca engelledi sadece normal aramadan engellemedi. Arayınca ya açmıyor ya da meşgule atıyor ne yapayım ben şimdi
Normalden mesaj yaz. Açıklama yap sonra bir süre rahat bırak. Aslında kötü bir niyetinin olmadığına ikna olunca engeli kaldıracaktır sinir geçince.
Çok mesaj attım normalden hiçbirine cevap vermiyor arıyorum açmıyor umarım dediğiniz gibi olur çok kötü hissediyorum kendimi
Dönerse senindir, kokoreçse bizim. 🤤
Biraz zor ama telafi edilebilir
Dün gece yaşandı her şey sizce şu an ne yapmalıyım Instagram ve Whatsapp tan yazınca engelledi. Normalden arıyorum bir iki defa çalınca meşgule atıyor ya da açmıyor. Ordan engellemedi sadece 😔elim kolum bağlı
Etkile onu
Nasıl yani
Tekrar etkile geri kazanmak icin
Hiçbir mesajıma aramama cevap vermiyor ki acaba biraz zaman mı tanıyayım ona? 😔Elim kolum bağlı gerçekten
Biraz zaman tani ve kendini gelistir birkac taktikle gayet onun dikkatini cekebilirsin
Ne gibi taktik
Bir kadini kadin yapcak daha cekici olabilen taktikler
Dönse de toparlanmaz.
Elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum 😔😔
Dönmez kolay kolay o güveni kaybetmis sana karşı
Onunla iyice bi konuş siniri geçince belki affeder
Telefonlarımı açmıyor normalden engelli değilim sadece her yerden engelledi normal mesajıma da dönmüyor cevap vermiyor ne yapmalıyım ben şimdi
Dönerse senindir biz pide söyledik
İnşallah dönmez
Dönmez.