Sorunun kilit kısmı "ÇOCUK" olması.
Benle ilgili değil çevremde yaşanan bir örnekten yola çıkarak soruyorum.
Asla olmaz 🤐
Onun canı benim canım 👪
Şartlara bağlı 🤑
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sorunun kilit kısmı "ÇOCUK" olması.
Benle ilgili değil çevremde yaşanan bir örnekten yola çıkarak soruyorum.
Kimseyi kandırmaya gerek yok kimsenin çocuğunu kendi çocuğun gibi sevemem ha çocuktur tabi ki severim ama öyle sevemem ona anne olamam istesemde yapamam bunu yani isterse ucunda milyonlar olsun yine de yapamam bunu kendimi kandırmış olurum başka bir şey değil
Kafamın uyumuna bağlı. İnsanları boşanmış veya hiç evlenmemiş diye sınıflandırılma yapacak kadar bağnaz biri hiç değilim. İnsanların evlilik dışı (sevgililik gibi) da ilişkileri oluyor. O zaman sevgili de olmamam lazım. Ki erkeklerin kaçı bakir? Şüphem çok var. 😂( Son cümlemi de evlenmem diyen erkeklerin kafasını bildiğim için dedim.)
Son cümleni nispet olarak söyleme eğer böyle bir kıstasın varsa çok normal. ☺️Erkeklerinkinin normal olduğu gibi..
Ahahaha Nispet yapacak bir durum yok. Evlilik gibi ayrılık da normal. Ha sevgili olup ayrıldın ha evlenip ayrıldın? Ne fark var? Cinsel ilişki farkı mı? Bence önce herkes kendine baksın! Ortada sorun kalmaz. Ki ayrıca ne yapsın? Devamlı misal aldattı eşi aldatsa da evimin direği, gözümün bebeği deyip onu aldatan birine göz mü yumsun? Kim aldatılmayı kaldırabilir. Güvensiz evlilik mi olur? Yani daha birçok nedeni olabilir. Bu sadece bir örnek. Kimse kendini üzen, inciten bir şeye ömür boyu mecbur değil! Ha senin ezik egon bunu kaldıramıyorsa bence kadına yazık etme.
Hanfendi sizin okuduğunuzu anlama probleminiz mi var? Banane bu yazdıklarınızdan?
Bir erkeğin bakir olup olmamasını sorgulaman normal. Bundan bahsetmiştim
Geçmişini ben sorgulamam. Sorgulasam ne olacak? Geçmişini geri mi getirecek?
Dediğini de gayet iyi anladım.
Cevap
11Cevap
Evet evlenirim
Seversem evet niye sorun olsun ki. Daha once hiç evlilik yapmadim ama bu sekilde düşünüyorum. Yorumlarda xogu kişi temiz birini istiyorum vb yazmis ama evlenip bosmak pis midir arkadaslar zihniyetinizi acilen degistirin kendi akil sagliginiz için
Not: evlenip bosananlari pis olarak dusunenler veya asla olmaz vb düşünenler normal bir zekaya sahip degil sadece iki bacak arasini koca bir dunyaya baglayan kisiler.
2. Not: boyle dusunenler kesinlikle psikolojik destek almali.
Eski kocasıyla s2vişip eğlendiği hunharca öpüştüğünü düşünüyorum...
Hayır. Kesinlikle hayır. Yüzüne bile bakmam. Başkasıyla s2vişmiş şimdi benimle yalandan eğlenecek. O***buluk
@Üçgenimsi Hayatıma kimseyi almadım bir kıza dahi fiziksel olarak el ele bile tutuşmadım sohbetim bile kısaydı benim gibi birini isteme hakkım var.
Senin gibi biri derken? Sanki dogabustu bir varliksin bunlari yapmadiginiz icin kendinizi özel felan hissetmeyin yani tabiki kendi kriterleriniz vardir daha once hic kimseyle konusmamis bir kiz istiyor olabilirsiniz ama daha once konuşanlara sevgilisi olanlara ilişki yasayanlara o... Diyemessiniz yani bu yüzden yazık..
Ben evlenmem zor gerçekten düşünüyorum da kendi çocuklarıma yetemiyorum , iş ev çocuklar derken durumunun çok iyi olması lazım ne için evlenmek istiyor gibi birçok soruların cevabını biliyor olmalıyız...
Evlenmem çünkü kendim gibi temiz birini istemekte hakkim var
Kesinlikle 👍🏻 çünkü bu senin tercihin. Bu sebepten eleştiriye kapalı.
Çok saçma evlenmiş boşanmış biri zina yapmış olmuyor temiz kalmış oluyor.
@limonlutart Kimse zina yapmış olduğunu iddia etmiyor. Böyle bir geçmişi olan insanı kabul eder miydiniz? Soru bu
@limonlutart ayiptir söylemesi ama kullanilmiş s*k istemem
Senin hayatın kafana göre
evlenmeyi düşünmüyordum ama maalesef evlendim onun çocukları benim hiçbirşeyim değil hele canım hiç olamaz
Kaç yaşında evlendin?
35
Gönlüne göre olsun ne diyim
amin
Hayır önceki eşi belalı serseri tiplerden çıkar şimdi durduk yere başımıza bela almaya gerek yok
🤣
Eğer dengeyi sağlayabilen biriyse sorun yok ayrıca diğer konu da çocuk için annesiyle sürekli iletişimde kalmasını kabul etmen gerekir boşanmış ve çocuğu var diye yeniden sevemez aile kuramaz diye bir kaide yok.
Neden olmasın evlenip boşanmak
ayıp değil.. 🦂 '
Elbette değil. Çocuk sorun olur muydu?
evlenmezdim ben hic evlenmedim evlenmemis birisi ile evlenmek isterim
Çok faktör var.
Enine boyuna düşünmek lazım
Karşımdaki insana bağlı bence.
hayır evlenmem o kadar fedakar değilim
Guzel aldanış olmuş
Şartlara bağlı
evlenirler
Şartlara bagli