Güncellemeler
+1 yıl
Ben sevgilim banyo yaparken birkaç kere yapmıştım hem yabancı da değil bir buçuk yıldır sevgiliyiz
Bizim evde iki tane vc var kız arkadaşımla kalıyoruz öğrenci evinde sevgilin de bazen bende kalıyor onunki de kalıyor yanlış anlaşılmasın ben banyoda küveti doldurdum güzel bir banyo keyfi yapıyordum sevgilim de dışarıdaydı eve gelmiş benim kız arkadaşı da WC'de destan yazar sevgilim kapıyı çaldı geldi banyoya diyor ki ne olur 5 dakika dışarı çık vc kullanmam lazım Ben de dedim olmaz çünkü dışarı çıkarsam köpük dağılıyor küvetin suyu soğuyor sen yap diyorum defalarca çıplak gördüm idrarından mı tiksineceğim yine de yapmadı halbuki çok zor durumdaydı iki büklüm oldu 15 dakika arkadaşın çıkmasını bekledim manyak mı bu adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Daha küçük demekki edemiyor hala
🤣🤣
Saçmalik hersey yasaniyor neyin utanmasi bu
Ben de bir anlam veremedim hayır neredeyse altına yapacak 😀
Gereksiz luzumsuz bir davranıstan başka birsey degil
Aynen
Çünkü niye yapsın awq
İyi de böyle beklemesi daha mı mantıklı neredeyse altın edecekti
Senin şu arkadaşta sorun varmış bekleyen varsa 15dk tuvaleti meşgul edemez kimse
Hiç sorma ya bir girdiği zaman çıkmak bilmiyor Bir de kulaklık takıyor
Benim kardeşim bu ahahaaha
Ajdhd İyi ki evde iki tane vc var yoksa çoktan gırtlağını sıkıp katil olmuştum 😀
Tut pipisini yaptır o çekiniyosa
belki idrar değildi :D
Hayır çüş di hareketlerinden anlarım O değil de sen bu soruyu bunca zaman sonra nasıl ve nereden buldun 🤣
hep aklımdaydı bu soryuya cevap vermek :D kaç zaandır bekliyordum uygun anı :d
Ahaha peki
ne peki D: ka zamandır bu anı bekliyorum peki diyip çıkamazsın işin içinden :))
Ahshs bu anı bekliyorum ne demek🤣
bana yazmanı :P
Burada da konuşabiliyorsun bak ne güzel 🤣
mesaj istemedim ki yanlış anlaşıldım
Ne istedin peki
burdan yazışmak :D ben de gizlendim :d benim güzel kızların çiş yapmasına karşı bir sempatim var ondan dolayı yazdım D:
veya güzel bir kızın osurabilmesine ihtimal dahi veremiyorum kokacağını düşünmüyorum
Ahahahs 🤣🤣 zzaf derken
ya ayıp ama fetiş gibi
Ahaha 🤣🤣. Hhmmm
çok aşırı iğrenç mi gerçekten
Ne bileyim insan böyle bir şey nasıl ilgi duyar merak ediyorum çok sıradan bir şey değil mi
yani ben çiş yapanb bir kızı reel de yanımda hiç görmedim bu sıradan olma ihtimalini bitiriyor bende :D
bir sürü vVideo vardır aç izle
onları zaten izliyorum hatta neler neler izliyorum D:
heyyyy nereye gittin 17 gündür düşünüyorum ne yazacağımı ben D:
Ahshs buradayım neler izliyorsun 🤣
Madem soruyor o zaman gördün Neden şimdi yazıyorsun
işeyen osuran ve kaka yapan kızları :d
Eee izlemeye devam et 🤣
herkes yazsın gitsin kalabalık dinsin bekledim
konusmasını da seviyorum bunalrı ama :d
Ya Deli misin divane misin 🤣
deli divaneyim olamaz mı :D yani bu bana verilmiş bişi ne yapabilirim
Ahshs 🤣🤣 ben ne yapabilirim bana yazıyorsun
yani sende bu konuları konusmaktan iğrenmeyen ve çekinmeyen bir izlenim aldım ondan yazdım :d
Hhmmm
yanılmışmıyım :)
Bilmem çekinmem evet de özellikle de izlemiyorum
yani izle demiyorum :d ne bileyim mesela çoğu kız iyk felanolur ama sen olmazssın mesela en son ne zaman sourdun
Hatırlamıyorum
aaaa ciddi mi :d kabızlık sorunu çeken birisi misin yoksa düzenli yapabiliyor musun
Tövbe tövbe seninki en çok hangisi ilgimi çekiyor düzenli yapan mı kabız olan mı 🤣🤣🤣
farketmez 3 gündür hiç yapmamış olup birdenb pof diye klozeti kahve rengiye döndürmek :D
Aaggg bunu ben bile kaldıramam 🤣🤣
zuhahah bende şaka yaptım zaten ufak bir pırt belki :D
Peki izleyecek birini bulamayınca kendin mi tutuyorsun 🤣
nasıl yani anlamadım
Malum izleyecek biri yok diyorsun ya kendin mi pırt yapıyorsun kendi yaptığına mı bakıyorsun 🤣
hayır beee kendim ile alaklı bir şey yok kendime yükselmiyorum ama iğrenmiyorum da bazıları kendi kokusunu bile sevmez ben rahatsız olmam ya sen
Agahs hiç korktuğunu duymadım bugüne kadar
ciddi olamazsın yaaa tam orasını yalarken gzel bir kaıdnın yapması en büyük hayalim :d
Ahdgs 🤣🤣
ne olduuu :d iğrendin demi :D
Şaşırmadım ama internette kendi dışkısını yiyen adam görmüştüm
ay iğrenç ya ben başkasının kini de yemem anca izleyebilrim :d oda ok güzel kız olması lazım
Tarihte ediyor tadını acı ve kekremsi diyor bir profesör Bir de bu
celal şengörden bahsediyorsun sen o adam deneyim için denemiş sadece bunu ki ben iğrenirim DF:
Oldu olacak bir de konserve yapsaydı 🤣
bir kadında kendi osuruğunu kavanoza yaparak satarak milyoner olmuş :d
Agahs 🤣🤣
Ben kaçtım hadi hoşça kal
neden kaçtın yaa
Nie yapmıyorki salsın gitsin
Aynen işte halbuki banyo yaparken ya da üstümü değiştirirken de beni görüyor
Hadi yaa hmmm
Gelsene bişi dicem yaz bi
Neymiş
Gelde burada olmaz
Dalgası ufaktırr
Yok normal defalarca gördüm birlikte olmadık ama
Bilmiyorum
Utanıyordur ya
İyi de banyo yaparken de beni görüyor ya da üstümü değiştirirken Ben de onu görüyorum
Yav adam belki sıçıccakkk koku olur diye yapmıyordur 🤣
Ajdhd 😀😀 yok küçüktü
Büyür ya
Ahdhd 😀😀
Adam haklı
Neden
Eşin bile olsa yanında iş eme
İyi de o da bana yap diyor büyük yapmıyorum da koku olur diye saatlerce tıraş oluyor o da ya da banyo yapıyor
değişikmiş