Neden bu kadar kötü hissediyorum?

3 ay boyunca peşimi bırakmayan benim için yalvaran beni isteyen biri vardı ve beni çok arzuluyordu. Ben istemiyorum diyordum tamam diyordu ama gece yine yalvarmaya başlıyordu. Seksting istiyordu kabul etmiyordum ama buna rağmen yine arıyordu mesaj atıyordu. En son seksting yapmak istedi ben yine istemediğimi belirttim soğuk davranmaya ve mesajlarıma geç cevap vermeye başladı. Sonra bir gece mesaj attı artık normal arkadaşız istediğin buydu dimi zaten dedi evet dedim. Geç yazıyordu ama gülerek konuşuyordu bensiz eğleniyormuş gibi davranıyordu. Sesli mesajlarımı bile "yoğunum" diyerek açmıyordu "normal arkadaşlarım için böyleyim sesli mesajlarını açmaya bile vaktim olmuyor" diyordu oysa eskiden anında açıyordu yanıtlıyordu. Ben de en son her yerden sildim onu numarasını sildim instagram storylerime bile bakmıyordu ordan da sildim her yerden sildim ve bir daha mesaj atmadı. Neden beni sildin bile demedi. 3 ay peşimi bırakmayan kişi nasıl tek gecede bu kadar değişti? Ben onu istememe rağmen neden kendimi kötü hissediyorum?

Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj attı çok yoğun olduğunu ve benim onun halini hatrını hiç sormadığım için kırıldığını ama artık geçtiğini söyledi 🥲
Neden bu kadar kötü hissediyorum?