3 ay boyunca peşimi bırakmayan benim için yalvaran beni isteyen biri vardı ve beni çok arzuluyordu. Ben istemiyorum diyordum tamam diyordu ama gece yine yalvarmaya başlıyordu. Seksting istiyordu kabul etmiyordum ama buna rağmen yine arıyordu mesaj atıyordu. En son seksting yapmak istedi ben yine istemediğimi belirttim soğuk davranmaya ve mesajlarıma geç cevap vermeye başladı. Sonra bir gece mesaj attı artık normal arkadaşız istediğin buydu dimi zaten dedi evet dedim. Geç yazıyordu ama gülerek konuşuyordu bensiz eğleniyormuş gibi davranıyordu. Sesli mesajlarımı bile "yoğunum" diyerek açmıyordu "normal arkadaşlarım için böyleyim sesli mesajlarını açmaya bile vaktim olmuyor" diyordu oysa eskiden anında açıyordu yanıtlıyordu. Ben de en son her yerden sildim onu numarasını sildim instagram storylerime bile bakmıyordu ordan da sildim her yerden sildim ve bir daha mesaj atmadı. Neden beni sildin bile demedi. 3 ay peşimi bırakmayan kişi nasıl tek gecede bu kadar değişti? Ben onu istememe rağmen neden kendimi kötü hissediyorum?
Neden bu kadar kötü hissediyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj attı çok yoğun olduğunu ve benim onun halini hatrını hiç sormadığım için kırıldığını ama artık geçtiğini söyledi 🥲
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sen onu istemezken sallamazken ego yaparken iyi. o seni bırakıncamı kötü hissettin. ne yapıcak bir ömür senimi arzulayacaktı. piyasada birsürü kız var. herkesin yeri cabuk dolar. bunu aklından cıkarma
Ego yaparken gerçekten çok iyiydi ya 🥲
o artık sevgisiyle başkasını şımartır. sende sahte cinsellik amaclı sevgilerle kendini oyalarsın :)
Bu kötü hissettiriyor işte 🥲 acaba tekrar mesaj atar mı 🥲
atmaz. atsada aynı kişi olmaz. cünkü baştaki o samimi istek o umut dolu sevgi kalmıyor. ve senin onu seviceginede inanmaz bu kişi. kısaca o iş bitti
En son iyi davranmaya başlamıştım ama sevdiğim çocuktan ayrıldığım için ona iyi davrandığımı anlamış olmalı bi de bu yetmezmiş gibi benim için bir dizi bulmasını istemiştim (kendisi film/dizi sitesi sahibi) bulurum dedi ama ben onun soğuk davrandığını görünce sinirden gittim zorla tüm siteleri kurcaladım ve istediğim diziyi kendim indirdim ona da mesaj attım "bak kendim indirdim sana ihtiyacım yok" dedim 🥲 bi de dizideki oyuncuyu arzuladığımı ve onu hayal ederek mastürbasyon yaptığımı söyledim buna yanıt vermedi 🥲
sende sap yeyip saman s. çmışssn
Olabilir ❥◕ ‿ ◕❥
neyse takiple beni. sana tavsiye verrim :)
Ettim 🥲
Çocuğu soğutmuşsun daha ne olmasını bekliyodun senin için çöllere mi düşcekti ya
3 ay çöllere düştü ama neden tek gecede değişti onu anlamadım 🥲
Şansını fazla zorlamıcan biraz relax olucaksın. Fazla naz aşık usandırır
Hiç mesaj atmazsam kendi geri dönmek ister mi? 🥲
İstemez
🥲🥲
Mal mısın?
Sensin mal
Neyse sen herkese abuk subuk amojiler atmaya devam et 👍
Sana neee
Özürlü gibi davrandığının farkında mısın? ilgi için böyle şeyler yapmana gerek yok bu ülke eşşeğe bile hallenen adamlarla dolu bu kadar kasma kendini yani
Seni alakadar eden bişey olduğunu düşünmüyorum. Burası benim sorum görüşünü belirttikten sonra kapı orada 👉🏻🚪
İlgisine alıştın ve herşeyin yakan olması dokanıyor
Yalan
Maalesef alıştım şimdi ilgisizlikten çatlamak üzereyim benim için 35 dolarlık müzik albümü ve 50 dolarlık gift card almıştı bi de istediğim her şeyi yerine getirmek için elinden geleni yapıyordu 🥲
Helal sana ilgi o. su
Benden sexting istiyordu ama 🤷🏻♀️
Hiç konusmayacaktin engelleyecektin kardeşim uzak duracaktın o zaman
Engelleyince başka hesaptan yazıyordu 5000 tane numarası vardı engelle engelle bitmiyordu + beni tehdit ediyordu korkutuyordu 🥲
Eee yapacak bir şey yok o zaman ben mi ilgilenim senle
🥲🥲
Yaz bana
Mesaj kutun kapalı ❥◕ ‿ ◕❥
İstek at
Ego kasmışsın peşinden koşması hoşuna gitmiş
sen niye kötü hissediyorsun ki