24 yaşındayım ve hayatımda gerçekten ileriye dönük ciddi ilişkiler istiyorum. yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum ya da çocuksu yanım yok sanırım. yakın çevremin tavsiyeleriyle görüştüğüm kişiler oldu yaşları benden büyük olmasına rağmen çocuklar ve evlilik için bence olgunlaşmadıklarını düşündüm. belli kriterler belirdi kafamda ve o yüzden ısınamıyorum ve adım atamıyorum. istiyorum biri olsun istiyorum evliliğe dair kendime hazılrıyorum her anlamda ama eş bulmak çok zor. ve beni çok korkutuyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne isle mesgulsun, hayatta beklentilerinden biraz bahseder misin
huzur istiyorum. beni anlayan dinleyen , sevgisini sonuna kadar hissettiren. saygılı anlayışlı bir eş ve tabiki bunları beklerken benim de aynı şekilde hissedebileceğim bir kişi olamalı. biraz da maddi açıdan rahat edebileceğim bir evlilik.
Seyin farkinda misin, misal 10 ozellik belirttin yukarida..
Ama bunlarin hepsini bulmak. Cok zor..
Yani hayatta hicbisey mukemmel degil ve belki huzur sevgiyle anlasip uyusacagin adam asgari ucretli calisam olacak veya maddi imkani guclu birisi ama sana sevgi veremeyecek.
Biaeulerden feragat edebilmeli bence insan..
Acaba gorusmelerinde mukemmeliyetci oldugun icin mi hicbirisi sana uymadi?
aslında hiç öyle biri değilim. zaten hepsinin olamayacğını da bliyorum ama insan gördüğü anda der ya ben bununla varlığa yokluğa da varım diye onu hissedemiyorum. mesela son bir ilişkim vardı çocuk seviyordu belli de ediyordu ama bir kaç kere canımı sıkan bir şeyler oldu geçmişte olmuş olayları paylaştım hiç yoksa da insan şaşırma tepkisi verir sustu cevap vermedi. ben kendi kendime anlatıp sustum. uyardım da ama değişen bişey olmadı ve sonrasında düşündüm ben bu adamla aynı eve girsem bir sıkıntım olduğunda da böyle sus pus mu olacak. ben bir şeyimi paylaşamayacak mıyım. sonrasında farketiiğim başka şeyler de oldu ve benim için doğru kişi olmadığını anladım yolları ayırdım. onunda evi falan yoktu aslında ama bilerek ben bu ilişkiye başladım olup olmamasını da önemseme ilk baştan. ama bazı boşluklar var aşk mantık çerçevesinde bazen ikisi de doldurmuyor
Daha iyi anladim seni..
Bahsettiklerinlr mantikli, guzel fikirler paylasiyorsun. Bazi seylerden fedakarlik edlir ama anlasmak, uzlasmak, tartismak veya paylasmak onemli bunlari ariyorsun ne mutlu..
Gorucu gorusmelerin oluyor sanirim tesetturlusun sen. Din noktasinda onsartin var mi merak ettim bunu
sbret evlenecem diye yagmurdan kaçarken doluya tutulma bizim gibi
zaten ısınamıyorum.
bekle biraz bu işler kısmet işidir acele etme sakın arıca bekarlık sultanlımtır bunu anlarsın ilerde
orası kesin öyledir. ama bu çevrenin gerçekten etkisi çok büyük. daha evlenemiyor musun biri yok mu evde mi kaldın muhabbetleri insan üstünde gerçekten ağırlık yapıyor.
hiç ama hiç takıpma böyle şeylere cevre baskıyla gibip itin biriyle evlenirsin sonra sen çekersin çevre degil. millet agzı var konuşuyor hiç aldırış etme. bu hayat senin evlilik öyle çok güzel bişey defil emin ol bide kafandaki degilse dünyada cehenemi yaşıyorsın emin ol
çok korkuyorum. Rabbim hayırlısını versin
dua et sabret allaha burak
öyle yapıyorum. Allah herkese gönlündeki hayırlı etsin. hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı etsin
aminnn
Nasıl biryerden gelir ansızın karşına çıkar sabret
Zor işin
neden
Bu zamanda zor bulursun öylesini
vardır elbet
Ama nerde işde kaparlar bırakmazlar
hayırlısı
Haklısın. İnsanlar çok bencil ve yalancı olmuş
Senin işin zor
neden