Eski erkek arkadaşım neden bu kadar saçmaladı?

Eski erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yasiyorduk evlenmeyi düşünüyorduk her şey çok güzel gidiyordu sonrasında benim psikolojik bir rahatsizligim çıktı biraz duzelmek için tedavi oldum bu sırada ilişkimize devam ettik bana aşıktı bende ona seviyorduk birbirimizi ailelerimizde biliyordu sonrasında benden sogudugunu söyledi bitirdik daha sonrasında bir daha yazdı bu seferde senden değil aşktan soğudum dedi daha sonrasında ise konuşarak devam edelim dedi yazmadı oyaladı felan bende her yerden sildim dönüş yaptı yaşadıgım şehire tekrar konustuk bana senin beni sevmedigini düşünüyorum dedi inanmıyorum dedi sana mesajlasincada bir anda bana ben sevgili aramiyorum arkadaş arıyorum onunla herşeyi yaşamak istiyorum dedi öyle birini istiyorum dedi öyle birini arıyorum yüz yüze konuşuruz felan dedi bende bulusmadim konu öyle kaldı en son numarasi duruyor bakıyor hikayelerime felan geçen gün bir tanidiga bir arkadasimi sormuş bana ayarla diye sizce amacı intikam mı almak benden acı çektirmek mii yoksa artik yoluma bakıyorum imajı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler neden tutarsız davranir?
Eski erkek arkadaşım neden bu kadar saçmaladı?