Zorlandığımda, fikir danışmak istediğimde, yeni bir şey bulduğumda, desteğe ihtiyacım olduğunda, başımdan kötü bir şey geçtiğinde hep yanımda biri olacakmış gibi geliyor.
Evlilik böyle bir şey olabilir mi?
Zorlandığımda, fikir danışmak istediğimde, yeni bir şey bulduğumda, desteğe ihtiyacım olduğunda, başımdan kötü bir şey geçtiğinde hep yanımda biri olacakmış gibi geliyor.
Evlilik böyle bir şey olabilir mi?
Evlilik bir kurtuluş değildir. Evlilik birbirini seven iki insanın, ömrünün sonuna kadar iyi günde ve kötü günde beraber olma sözü vermesidir. Ben şu zamana kadar hiç düşünmedim çünkü niyetim yoktu. Artık niyetim var. Kendi ailemi kurup, sevdiğim kadın ile hayat yolunda yürümek isterim. Çünkü bu hayatı ben yaşadım. Bana yetti. Şimdi sıra aile kurmakta. Evliliği basit hiç görmedim, görene de saygı duymam.
Tamamen karşına çıkacak kişiye bağlı. Destek yerine köstek de olabilir fikir danıştığında senin fikirlerini komple çöp edip seni bilgisayar gibi çöktürebilir. Başından kötü bişe geçtiğinde ben sana dediydim deme meraklısı biri olabilir. Kısmet..
Allah bu tipleri uzak tutsun
Cevap
3Cevap
Bence doğru düşünüyorsun
Çoğu "evlilik nedir?"in cevabını merak ettiği için evleniyor. Sorudaki yorumun ise çok romantik, umarım gerçek olur.
Ben insanlığın azımsanamayacak kadar büyük bir kısmının içgüdüsel (hayvanlar gibi) düşünmeden yaşadığını düşünüyorum. Yani kodlanmış gibiler o yüzden beni şaşırtmıyorlar.
Ve teşekkür ederim, en güzeli benim başıma, daha güzeli sizin başınıza gelir umarım.
Çok haklısın.
Amin.. teşekkürler
5 milyon küsür 6284 ve süresiz nafaka mağduru erkek de öyle düşündü.😎
Kesinlikle katılıyorum lakin imam nikahı ile evlilik sorunumuzu çözer diye düşünüyorum. Kadınların buna ikna olacağı kısmı ise muallak.
Hayattaki her eylemin sonucu ancak yapılarak bilinir hayırlısı yalnızlıksa yalnızlık iyidir.
Böyle bir girişimde bulunabilmek için fazlasıyla çulsuzum, bir süre daha düşünmek iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?