Farklı kültürde biriyle evlilik yapmayı isterdim
koreli İngiliz ya da İtalyan erkeği birini tercih ederdim
Türk erkekleri bi bana mı itici geliyor?
Farklı kültürde biriyle evlilik yapmayı isterdim
koreli İngiliz ya da İtalyan erkeği birini tercih ederdim
Türk erkekleri bi bana mı itici geliyor?
Türk erkeği sana itici gelmiyor. Beğendiğin erkekler seni tercih etmediği için antipati duyuyorsun. Net bir şekilde, Türk erkeğinin bir İngiliz, İtalyan ya da Koreli erkeğe göre daha hanımcı olduğunu ve kadını için çabaladıgını söyleyebilirim fakat senin yakışıklı bulduğun Türk oğlanları seni sevmiyor diye kin güdüyorsun.
Mesele senin sandığın gibi değil
Ki ben tip demedim bile
"TÜİK verilerine göre yabancı damatların sayısı 2021 yılında 4 bin 976 oldu. Yabancı gelinlerin sayısı ise 23 bin 687’ye yükselerek toplam gelinlerin yüzde 4.2'sini oluşturdu."
Yani çok da yabancı erkek istemiyorsunuz ya da yabancı erkek çok da sizi istemiyor ahaha
Oturup arayış içine girmiyorum istemekle olan bir şey değil zaten olmayınca Türk ile de olmuyor
Net fikrimi belirttim sen niye bu kadar açıklama gereği duyuyorsun
Siz evde oturup hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Cikin disariya gezin tozun. Benim gibi iyi erkekler de var. Kafayi dizilere ve sehir efsanelerine takmissiniz, yabanci erkek diye kendinizi tatmin ediyorsunuz.
Tamam bay doğru ve iyi erkek yola devam….
Özenti cümleler. Dublajin dogurdugu replikler
Ahahhaha sayende gece gece güldüm sağol
Gülmek sana cok yakisiyor çünkü
Aman galiba gönlümü bir Türk erkeğine kaptırdım ne kadar da güzel laflar 😄
Ahaha
Ben sana aşıktım halbuki...
Durduk yere düşman kazanmayalım dedik 😄
“Turk erkekleri sana kötü gelmiyor, beğendiğin erkekler seni tercih etmeyince empati duyuyorsun” off bu nasıl bir söz 😂😂
@sananeki340034 antipati*
Cevap
5Cevap
İstemem, türk gibisi var mı?
Nerde onlardaki merhamet , yardımlaşma , babayigitlik. türk erkegine kurban olsunlar , aslanlar.
Dediğim gibi tercih meselesi sadece
Yabancıda olmasın türkte kendi milliyetimden ya da снг-den olur
Ben ISkandınav bır kız ıstıyorum sarışın mavı gözlü
Benim tipim İngiliz erkekleri ama ırkçı oluyorlar bu erkek cinsi her yerde itici kaba yaa millet fark etmez geçen bir alman çocuk kızın yüzü çirkinse poşet geçiriyorum öyle yapıyorum diyordu
“Turk erkekleri sana kötü gelmiyor, beğendiğin erkekler seni tercih etmeyince empati duyuyorsun” off bu nasıl bir söz 😂😂
Istesem olurdu zaten turkten cok yabanci taniyorum
Aklın varsa Türk tercih etme aradaki farkıda biliyorsundur
Ben yabanciyimda ama yabanci isteyen bulamadim
Yabancı derken nerelisin
İsterdim
Gayseli olmazmı
İstemeyen m. ldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?