Aşk İlişkileri Duygusuzca öpmek için dış görünüş mü önemli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Ben hoşlanmadan öpmem de Güncellemeler+1 yıl Zaten aşıksan o kişi sana güzel gelir. Sorum duygusuz sevmeden etkilenmeden öpenlere Duygusuzca öpmek için dış görünüş mü önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hoşlanmadan öpme yani bi zahmet zaten 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef öyle yapan çok😭 Yorumla Veysel454588 +1 yıl Kendini kötü hissedeceksin ama sonra o ne olacak peki? Yorumla Soran +1 yıl Bana yapıldı işte boş ver Yorumla Veysel454588 +1 yıl Valla hoşlanmadığım kimse beni öpemez o fırsatı vermem zaten Yorumla Soran +1 yıl 👏 Yorumla
lilly3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İçinde her hangi bi şey yoksa opemezsin ki ten uyumu olmalı biraz heyecan 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Elektrık olmalı mutlaka 1 0 Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet erkekler genelde görsellikten etkilenir 1 0 Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Duygusuz öpmek için dış görünüş güzel olması lazım 1 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır gerek yok 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Yapım bu Yorumla Soran +1 yıl Midesizlik Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Sensin bir kere Yorumla
Qandemirci Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Belki anlık bişi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla Qandemirci +1 yıl Etkisiz bişi zor Yorumla Soran +1 yıl Aynen onu diyorum Yorumla Qandemirci +1 yıl Noldu desem Yorumla Soran +1 yıl Birinden hoşlanıyorum öptüm kendisini o da devam ettirdi işte baya baya öpüştük ama benden hoşlanmadığını söyledi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hoşlanmadan öpme yani bi zahmet zaten
Maalesef öyle yapan çok😭
Kendini kötü hissedeceksin ama sonra o ne olacak peki?
Bana yapıldı işte boş ver
Valla hoşlanmadığım kimse beni öpemez o fırsatı vermem zaten
👏
İçinde her hangi bi şey yoksa opemezsin ki ten uyumu olmalı biraz heyecan
Ben hoşlansamda öpmem
Elektrık olmalı mutlaka
Evet erkekler genelde görsellikten etkilenir
Duygusuz öpmek için dış görünüş güzel olması lazım
Hayır gerek yok
Niye
Yapım bu
Midesizlik
Sensin bir kere
evet
Duygu başka bir şeydir ya
duygusuzca öpmek derken
haklısın..
Ben öpmem direk yaslarim
Belki anlık bişi
Hmm
Etkisiz bişi zor
Aynen onu diyorum
Noldu desem
Birinden hoşlanıyorum öptüm kendisini o da devam ettirdi işte baya baya öpüştük ama benden hoşlanmadığını söyledi
Önemsiz
Niyee
Önemli
Hoslanmak icin de dis gorunus onemli
eveet