Sizce her insan 2. şansı hak eder mi?

Şimdiden vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.. Benim 4 senedir çıktığım bir sevgilim var. Ona 4 sene boyunca birçok hata yaptım, o ise beni her defasında sevgisine yenik düşüp affetti (aldatma dışında). O ise bana hiç hata yapmadı. Son zamanlarda çok ayrıl barış yapıyorduk benim yüzümden. Ben biraz fazla kıskançlık yapıyordum ve bir gün iyiysem diğer gün kötü olup ayrılıyordum. Böyle olunca o da sanırım duygusal boşluğa düştü ve benden gizli ona yazan çocukluk arkadaşıyla flörtöz konuştu. Kıza “sevgilim var ama yinede arkadaşca konuşabiliriz kuzum, balım, aklım sende” gibi yazılar yazmış. Bir yandan bana seni seviyorum derken bir yandan da onunla konuşmuş 1 ay boyunca. Ben bunu yakaladım ve sonrasında çok ağladı. Hiç buluşmamışlar öylesine konuşmuş. Şimdi de askerde ve orada hep namaz kılıyor namaza başladı. Kurana da el bastı sana bir daha yalan söylemicem, aldatmıcam diye. Fiziksel bir şey olmadığı ve ilk hatası olduğu için bir yanım affet diyor. Çünkü onu çok sıkıyordum belkide çok sıkmam onu kaçırttı. Sizce her insan 2. Şansı hak eder mi?

Sizce her insan 2. şansı hak eder mi?