Merhaba öncelikle, ilgimi ceken bir cocuk var ama hoslaniyor muyum anlayamiyorum kisaca şöyle anlatayim, yanindayken elim ayagim birbirine karisir ne yapacagimi bilemem yuzune bakamam, eğer beni gorebilecegi bir yerdeysem hareketlerime dikkat ederim uzun uzun arkamdan acaba ne düşünmüştür diye düşünürüm..1 ay onceki bana karsi olan butun hareketleri mimikleri yuruyusu bile aklimdadir, ama onu gorunce o kelebek hissi fazka olmaz.. ona sarilmak isterim konusmak isterim yaninda kalmak isterim ama onunla sevgili olmak istemem cunku bi gun illa ki bitiyor, arkadaşı olarak surekli yaninda olmayi tercih ederim hep benimle kalsin.. bazen gereksiz aklima gelir hatta surekli aklimdadir ama bu benim kendi kendime gelistirdifim bi takıntı mi bende bilmiyorum ya da öylesine mi oluyor bilmiyorum.. konusmak istesem konusamayacagimi da biliyorum mesela normwl arkadas gibi sohbet edemem onunla surekli tebessum olur suratımda.. o bir yerdeyse bie sey yapiyorsa onu izlemek isterim.. bazen merak ederim aklima takılır.. kokusu falan hala aklimda.. durup durup profiline bakarim onun adi geciyorsa bazen icim gidiklanir ya da gecenlerde bi kizin ona asik oldugunu duydum icim kelebeklendi.. kisacasi onunla ilgili merak ettigim cok sey var, cevresinde olmak istiyorum yaninda yakininda olmak onun bana deger vermesini sevmesini istiyorum hatta surekli yanimda olabilir, surekli ona sarılmak istiyorum ama yapamam.. ya ben anlatamiyorum ama sizce bu duygular ne
hoslanti
ask
takinti
bos is
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Takıntı bence
Off benimde ayni ama tek sorun red yedim. Surekli gormek istiyorum bir gun goremeyince icime bi okuz oturuyo kotu oluyorum ama yapacak bi seyim de yok.
Aşk ve takıntı yüksek dozda. Allah yardımcin olsun senin zor iş
Hoşlantıdır
aşk bence
Takıntı