Altı şık var. Okuyup dürüst cevap verin lütfen.
Para- dış görünüş
Para-karakter
Karakter - dış görünüş
Sadece karakter
Sadece dış görünüş
Sadece para
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Altı şık var. Okuyup dürüst cevap verin lütfen.
Komedi yorumlar, biri huzur diyor angelina jolie olsa ne yazarmış karşısında görse ağzı yere düşer, paranın önemi yok diyenler borç harç içinde biriyle ne kadar her şey olsa bile sevmiyeceğinizi sizde çok iyi biliyorsunuz, herşeyden biraz olmalı
Önce sohbetine bakarım. Enerjim uyuyorsa onu merak ediyorsam eğer zaten bana her şeyi güzel gelir. Bana huzur vermedikten sonra Angelina Jolie olsa kaç yazar
Bana olan sevgisine bakarım
Cevap
5Cevap
Parasına takılmıyorum aradığım her şey onda var zaten
Bakmam direkt şıklardaki olsun olmasın. Sevgili neden yapayım ki haram ztn
Sevgili haram değil ya🤣 zina haram. Dine göre adap erkan içerisinde mümkün diye biliyorum
Hayır Kuran'da zina haram yazmıyor zinaya yaklaşmayın diyor yani ona götüren her şey haram sadece yapmak değil. Ben uzak dururum yani
“Biz Kur’an’ı sana her şeyin apaçık bir beyanı olarak indirdik.” (Nahl, 16/89)
Kesin haram denilenin dışındakiler mekruhtur diye biliyorum. Örneğin kardeş kardeşe evlenmek kesin haramdır. Alkol almak mekruhtur. Çünkü haram denilmiyor.
Ben bildiğimi söylüyorum iddia etmiyorum. Yanlışsa düzeltebilirsin
Mekruh da diyebiliriz ama bu sevgililiğin sevap olduğunu göstermediği sürece aynı şeye çıkıyor ztn
Takva sahibi insanlar için önemli tabi saygı duyarım. Peki hep yalnız mı kalacaksın? Görücü usulü hiç sağlıklı olmaz. Sen başkalarının kıstaslarına göre hayat kuramazsın ki
Görücü usulü öyle değil ki ailene evlenmek istediğini söylüyorsun onlar da sana uygun birkaç kişi bulup resmini gösteriyor kabul edersen yanınızda biri daha varken buluşup konuşuyorsunuz. Sevgililikte olduğu gibi burada da tanıma süreci var ve yine karar senin sadece amaç belli, evlilik ve bu süreci de çok uzatmamak gerekiyor. Ki zaten başkasına göre yaşanmaz. Dediğim gibi sana fikrin soruluyor görücü usulünde de. Sen ne düşünüyorsun?
Bunlar bir insanın yaşam alanına doğrudan müdahale etmek olur. Bence Sen kendini bildikten sonra kimseye ispatlamak zorunda değilsin.
Mesela bir kişiyle tanıştın ve ona ciddi olduğundan bahsettin. Eğer senin gibi düşünmüyorsa hemen uzaklaşabilirsin. Bunun için aileye ya da başka birine ihtiyacın yok. Çünkü zaten sen iffetini herkesten çok koruyorsun.
Ben öyle yapıyorum. Sadece cinsellik için değil. Bana zarar verecek beni yok sayacaksa uzaklaşıyorum.
Orası öyle de sevgililik başka bişi ya çünkü sevgili olup cinselliğe bulaşmayan yok resmen ve gereksiz gibi de geliyo bana
karakter ve dış görünüş yoksa çalışarakta para kazanabilir insan en nefret ettiğim insan tipi para için bütün duyguları silmek Duygu yoksa Hayatta yoktur benim için.
Dış görünüş tabikide diğer özellikler kızın değerini artırır ve bu benden kaçma ihtimalini fazlalaştırır
Kalbi felan saten söylemedim sayı
İlk göğüs kesinlikle bide yüz
Karakter dış görünüş
Karekter
Memelerine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?