Aşk İlişkileri Yabancı kız istemek yanlış bir şey mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Neden hep kötü bir şey gibi oluyorÖnemli olan o insanın sevgisi Yabancı kız istemek yanlış bir şey mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır neden yanlış olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Taş devrinde cahiliye devrinde ortaçağ da yaşamıyoruz 2024 de yaşıyoruz Kız istemek kız almak kız vermek tabiri ne ya Hayırdır lan manavdan sebze meyve mi istiyorsunuz 0 0 Yorumla
0zzzzz0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yo neden yanlış olsun ben de yabancı bir erkek isterdim 0 0 Yorumla
GalaksiAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl nereli olduğunun önemi yok ne kadar anlaştığının önemi var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır neden yanlış olsun
Taş devrinde cahiliye devrinde ortaçağ da yaşamıyoruz 2024 de yaşıyoruz Kız istemek kız almak kız vermek tabiri ne ya Hayırdır lan manavdan sebze meyve mi istiyorsunuz
Yo neden yanlış olsun ben de yabancı bir erkek isterdim
nereli olduğunun önemi yok ne kadar anlaştığının önemi var
çok umrumuzda cidden.
Vida la vida
Yanlış neden olsun