Hoşlandığım çocuğu nasıl peşimden koşturabilirim?

Simdi bi cocuk var okulda surekli bana bakiyordu tüm postlarimi saniyesinde begeniyordu instagram anketlerin yanıtlıyor storylerime ilk bakiyordu hatta bir ataturklu storymi ss alıp hikayesine atmıştı karsilikli hikaye begeniyorduk ama cocuk bir türlü yazmiyodu bende dedimki ilk ben yazayım yazdımda cocuk ilk başlarda soğuktu ama ilerleyen zamanlarda benle çok güzel konusuyodu tam flört denilmez ama yakın konuşuyorduk tabi hep ilk ben yaziyodum hatta cocuk arkadaşlarıma size 3 r ile iyi geceler yazan birisi hoslaniyomudur diye sormuş aynı zamanda arkadasimada bu kızla sevgili olma olasiligim %0 değil demiş ve beni begendigini falan soylemis cok detaya girmicem hersey çok güzel giderken çocuğa doğum günü hediyesi olarak bi mektup verdim içinde kalp ve çikolatalar olan kısaca ilâni aşk denilebilir cocuk o gün en yakın arkadaşıma ben bu kızdan hoslanmiyorum çok basit bir insan ben imkansız kızlardan hoşlanıyorum vs. Siralamis baya o günden sonra çocuğa surekli görünmeye başladım ve bi anda vazgeçme enerjisi kullanarak bi anda bıraktım ama cocugun umrunda değilim ayrıca cocuk ben onu begenmezken eski en yakın arkadaşımdan hoslaniyodu ama eski en yakın arkadaşım onu her defasında reddetmişti hatta çocuktan nefret ediyordu ve bende o zaman ondan hoslanmiyodum en yakın arkadaşımla kustukten birkaç ay sonra cocuk çok hoşuma gitmeye başladı ve sana anlattıklarım yaşandı sonuç olarak cocuk eski en yakın arkadaşımdan hoslaniyo sadece çok nadir bana bakiyo ayrıca eski yakın arkadaşımla sevgili değiller ama surekli beraberler fakat eski en yakin arkadasim onu kullaniyo ne kadar sevmesemde allah var cok guzel bi kiz suanda ikiside beni sevmiyo çocuğu nasıl peşimden kosturabilirim bilmiyorum
Hoşlandığım çocuğu nasıl peşimden koşturabilirim?