Aşk İlişkileri …ağlayanların da bir gün gülmesi gerek değil mi? _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor …ağlayanların da bir gün gülmesi gerek değil mi? Güncellemeler+1 yıl Bende evet …ağlayanların da bir gün gülmesi gerek değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Gülmezler adalet yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl KS deki üyelerin büyük çoğunluğu mutsuz umutsuz hayattan beklentisi yok mutlu olan herkes te üyelikten ayrılıyor benim gözlemim 0 1 Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Yoo mutluyum öyle arada takılıyorum ama genelleme yapmıyorum :)) Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben ne zaman gülcem çok merak ediyorum 1 47 Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Nasip kısmet hanım efendi ne diyelim Yorumla aichaa +1 yıl Bu nasip kısmette bi bana uğramıyor aw Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Bende sabah bunu anneme dedim galiba :)) sabret dedi Allah en güzelini kuluna verir dedi elini öptüm çıktım dışarı :) Yorumla aichaa +1 yıl Sabret deme bana etmiyorum etmiyorummmm Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Sen daha iyi bilirsin hanım efendi... Sabır iyidir Yorumla aichaa +1 yıl Sabredicek halim mi kaldı acaba Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Hanım efendi 34 yaşındayım sabrediyorum sen 20 yaşındasın sabredemiyorsun Allah sabır versin inşallah iyi niyetle tabi Yorumla aichaa +1 yıl Amiiiin ama kırılma noktası bunlar 🙄😒 Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Bence umutsuz davranma bu kadar Yorumla aichaa +1 yıl Umutsuzluk felan değilde sıkıldım valla artık ya ne olucaksa olsun bir an önce kafasındayım her şey o kadar yavaş gidiyor ki Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Herşeyin bir zamanı vardır.. Yavaş yavaş gelir her şey Yorumla aichaa +1 yıl O yüzden diyorum ya sana tahammülüm kalmadı die neyse salla ya iyi geceler dilerim efenimm Yorumla Cetin3240 +1 yıl Knk Kusura Bakma Mesaj Yazamadim Yorum da Atamadım Cetoya Niye Böyle Verdin Demişsin Ya Kusura Bakma Uyumazdim Yazmadan Ben Sana 4 Çekerim😅👋 Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl her şey gönlünle olsun hayırlı geceler hanım efendi Yorumla aichaa +1 yıl 4 çekerim ne la xjdjfn Yorumla Cetin3240 +1 yıl Çeto Cetoo Eyyyyyy Eyyyyyyy 😂 Yorumla aichaa +1 yıl Vakka vakkkaaaa hey heyyy xncncnc Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Hade size iyi konuşmalar :))) Yorumla Cetin3240 +1 yıl Hahaha Öyle Yorumla Cetin3240 +1 yıl Uffff 😒😒😒😒 Yorumla Cetin3240 +1 yıl Yok Be Ne Konuşması Bununla mi Yorumla aichaa +1 yıl Bununla mı derkeeeeen Varoş gülü Yorumla Cetin3240 +1 yıl 😂😂😂Çatlaaaa Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Kalpler. Kırılmadan herkese şevbaş... Yorum yapmayınız lütfen 🙏 Yorumla Cetin3240 +1 yıl Aynn Lan Kalpler Kırılmasın Yorum Yapma Laf Sokma Yorumla aichaa +1 yıl Çetoo neler dion aw çayla matla falan 😂 Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Lan lı konuşmayın yorum yapmayın... Şevbaş Yorumla aichaa +1 yıl Ay kürt bye. Yorumla Cetin3240 +1 yıl Ya 🤫🤫 Yorum Yapma Laf Yarısına Dm den Devam Ederiz 😅 Yorumla Cetin3240 +1 yıl Çayla Değil Çatla Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Kürt evet kürt şevbaş hanım efendi bey efendi mesajla birbirinizi tanıyın laflayin Yorumla Cetin3240 +1 yıl 😅😅😅 Abi Hanfendi Buna Fazla Oldu Sanki Yorumla aichaa +1 yıl Hanımefendi hanfendi diiiiiil şjljl Yorumla Cetin3240 +1 yıl Ne B. ksa İşte MK Ben Hanfendi Diyorum Ne Olacak Yorumla Cetin3240 +1 yıl Sus Ve Yat 😡 Yorumla aichaa +1 yıl Dört çeker yatsın öleee şkjşjl Yorumla Cetin3240 +1 yıl Seninle Harbiden Uğraşırım Bak Zaten Yatmiyorum Sabaha Kadar Yorumla Cetin3240 +1 yıl Sidik Yaristirma Benimle Yorumla aichaa +1 yıl Pipini keserim akilliii oll Yorumla Cetin3240 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Cetin3240 +1 yıl Len Eline Alamazsın Keserim Diyo Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Soruyu silecektim. Olmuyor bağı kopar dedim 48 sonra lütfen mesajla uğraşın birlikte bildirim geliyor. Hanım efendi bey efendi rica ediyorum sizden evarbaş hayırlı akşamlar Yorumla Cetin3240 +1 yıl Abi Sen O Öküze Söyle bir şey Demese Demiyecem Ben Kusura Bakma Yorumla aichaa +1 yıl Zıbar laan sen de Yorumla Cetin3240 +1 yıl Gel La Dm ye Yorumla Cetin3240 +1 yıl Bağırma Adama Lan 😅😅 Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Ağzımı bozmadan ikinizi engelliyorum şevbaş Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Yani :))) Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır 0 3 Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Niye hayır? Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Gülmüyor çünkü Yorumla _-_ʏᴀʀᴀᴍᴀᴢᴄᴏᴄᴜᴋ_-_ +1 yıl Allah nasip ederse niye olmasın... Bence bu kadar Umutsuz olma... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gülmezler adalet yok
KS deki üyelerin büyük çoğunluğu mutsuz umutsuz hayattan beklentisi yok mutlu olan herkes te üyelikten ayrılıyor benim gözlemim
Yoo mutluyum öyle arada takılıyorum ama genelleme yapmıyorum :))
Ben ne zaman gülcem çok merak ediyorum
Nasip kısmet hanım efendi ne diyelim
Bu nasip kısmette bi bana uğramıyor aw
Bende sabah bunu anneme dedim galiba :)) sabret dedi Allah en güzelini kuluna verir dedi elini öptüm çıktım dışarı :)
Sabret deme bana etmiyorum etmiyorummmm
Sen daha iyi bilirsin hanım efendi... Sabır iyidir
Sabredicek halim mi kaldı acaba
Hanım efendi 34 yaşındayım sabrediyorum sen 20 yaşındasın sabredemiyorsun Allah sabır versin inşallah iyi niyetle tabi
Amiiiin ama kırılma noktası bunlar 🙄😒
Bence umutsuz davranma bu kadar
Umutsuzluk felan değilde sıkıldım valla artık ya ne olucaksa olsun bir an önce kafasındayım her şey o kadar yavaş gidiyor ki
Herşeyin bir zamanı vardır.. Yavaş yavaş gelir her şey
O yüzden diyorum ya sana tahammülüm kalmadı die neyse salla ya iyi geceler dilerim efenimm
Knk Kusura Bakma Mesaj Yazamadim Yorum da Atamadım Cetoya Niye Böyle Verdin Demişsin Ya Kusura Bakma Uyumazdim Yazmadan Ben Sana 4 Çekerim😅👋
her şey gönlünle olsun hayırlı geceler hanım efendi
4 çekerim ne la xjdjfn
Çeto Cetoo Eyyyyyy Eyyyyyyy 😂
Vakka vakkkaaaa hey heyyy xncncnc
Hade size iyi konuşmalar :)))
Hahaha Öyle
Uffff 😒😒😒😒
Yok Be Ne Konuşması Bununla mi
Bununla mı derkeeeeen Varoş gülü
😂😂😂Çatlaaaa
Kalpler. Kırılmadan herkese şevbaş... Yorum yapmayınız lütfen 🙏
Aynn Lan Kalpler Kırılmasın Yorum Yapma Laf Sokma
Çetoo neler dion aw çayla matla falan 😂
Lan lı konuşmayın yorum yapmayın... Şevbaş
Ay kürt bye.
Ya 🤫🤫 Yorum Yapma Laf Yarısına Dm den Devam Ederiz 😅
Çayla Değil Çatla
Kürt evet kürt şevbaş hanım efendi bey efendi mesajla birbirinizi tanıyın laflayin
😅😅😅 Abi Hanfendi Buna Fazla Oldu Sanki
Hanımefendi hanfendi diiiiiil şjljl
Ne B. ksa İşte MK Ben Hanfendi Diyorum Ne Olacak
Sus Ve Yat 😡
Dört çeker yatsın öleee şkjşjl
Seninle Harbiden Uğraşırım Bak Zaten Yatmiyorum Sabaha Kadar
Sidik Yaristirma Benimle
Pipini keserim akilliii oll
😅😅😅
Len Eline Alamazsın Keserim Diyo
Soruyu silecektim. Olmuyor bağı kopar dedim 48 sonra lütfen mesajla uğraşın birlikte bildirim geliyor. Hanım efendi bey efendi rica ediyorum sizden evarbaş hayırlı akşamlar
Abi Sen O Öküze Söyle bir şey Demese Demiyecem Ben Kusura Bakma
Zıbar laan sen de
Gel La Dm ye
Bağırma Adama Lan 😅😅
Ağzımı bozmadan ikinizi engelliyorum şevbaş
Evet
Yani :)))
Haklısın mutluysan sorun yok
Hayır
Niye hayır?
Gülmüyor çünkü
Allah nasip ederse niye olmasın... Bence bu kadar