Bol sohbetli, keyifli bir geceden selamlar efenim, Birine sadık olmak her yüreğin harcı değil biliyorsunuz, bazılarının mayasında çapkınlık vardır. Siz o çapkınlardan mısınız, yoksa ben sevince tam severim, sadığım diyenlerden misiniz?
çok şükür sadık olduğumu düşünüyorum. hayatımda biri varken başka birilerine bakmanın ne anlamı olur, ondansa hayatımdaki kişiyle vakit geçirmem daha hoş değil midir diye düşünüyorum. hep de sadık olabilir, sadık insanlarla karşılaşırız umarım.
Sadakatime eşdeğer sadakatli birini bulursam onu sıkı sıkı tutup bırakmayacağım. Bu yaşıma kadar aldatmadım, bundan sonra da asla aldatmam. Kalbe biri girdiyse, başkasına yer kalmıyor.
Ben aşık olduğum zaman dışarıdaki hiç kimse bana hoş gelmiyor yanımdan geçenler bakanlar sanki gözlerim körleşiyor görmüyorum nedense ama bu asrın insanı değiliz üzücü..
Evet oldukça sadakatli birisiyim. yani şöyle söyleyim geçmişte bana iyilik yapan birisiyle daha sonra aram bozulsa ve konuşmasam bile yaptığı iyiliği asla unutmam. genelde biri bana çok çok kötülük yapmadığı sürece o kişiye kötülük yapmam. her zaman dürüst olurum. ve ona farklı buna farklı anlatmam kendimi. her zaman olduğum gibi davranırım yani neysem oyumdur
Keşke olmasam diye çoğu defa aklımdan geçirip her defasında sadık olacak kadar ap*talın biriyim. Sadakatimi hak edecek kimseye denk gelmedim. Arkadaş olarak neyse de sevgili olarak erkeklerden iğreniyorum. Hemen hemen tümü aldatılmak kelimesini iliklerine kadar yaşamayı hak ediyorlar.
Bu tamamen karakterle alakadar bir durum, kimisinde vardır, kimisinde yoktur ve olamaz. Yani kazanılan, edinilen bir şey olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca sadakat evvela kişinin kendine olan saygısını gösterir, kendisine saygısı olan da karşıdakine de saygısını sunabilir. Bunlar her zaman karşılaşılmayan erdemlerdir ve kıymeti bilinmelidir...
Ben size şunu sorayım o zaman bir kadın için, uzun süre birlikte olduğunuz bir erkekten ayrılıp, kısa süre sonra baska bir erkekle flörtleşmeye başlamak sizin için aldatmak sayılıyor mu?
Maalesef sadığım. Yahu boyle güzel düzgünce insanca bir şey nasıl enayi gibi hissettiriyor bir bilseniz. Sadakat duygusu içinde olanlar bana enayi gibi geliyor hayır doğru mükemmel bir şey ama enayi işte
Duygusal anlamda da evet cinsel anlamda da hayir , çok eşliliği benimseyen biriyim aynı düşüncede olan bir kızla evlenmek istiyorum tabiii öyle zevkli birini bulabilirsem
İyi değil biliyorum, ama ben sevince kördüğüm olanlardanım.. bu yüzden de hayatıma alacağım kişi konusunda çok dikkat ediyorum. O kişi geleceğim olmayacaksa benim azabım olur.
İkili ilişkilerimde her zaman sadık biri olmuşumdur. Birini hayatıma aldığım an geri kalan herkes önemini kaybediyor, gözüm görmüyor zaten. Kaldı ki başka birini fark edeceğim... İmkânsız.
Şöyle söyleyeyim zaten normalde kimseyi kolay kolay sevmem sevdimmi sanki dünyada sadece o varmiş gibi geliyor sadece o. Ondan başka kimseyi gormuyor gözüm... Amma kiymetimiz bilinmiyor
Sadık değilim ne yazık ki ben normal sevmiyorum benim tercihim eskortlar ilişki bana ters paralı askerler daha cazip parasını veriyon iş bitiyo ne sen onu tanıyın nede oseni