Birkaç göz göze gelmek dışında bazı konularda bana yardımcı oldu ama değilki benden hoşlanıyor belki yardımcı olmak istemiştir.
Bunlar dışında en belirgin şekilde nasıl anlarım
Birkaç göz göze gelmek dışında bazı konularda bana yardımcı oldu ama değilki benden hoşlanıyor belki yardımcı olmak istemiştir.
Bunlar dışında en belirgin şekilde nasıl anlarım
Çok basit git ve söyle seninle arkadaş olmak istiyorum daha yakından tanımak istiyorum de yap bunu çünkü şöyle düşün o zaten senin hayatında dinin kötü sinir edecek ve bir daha hayatına hiç girmeyecek ya da ikinci bir ihtimal oda sana karşı bir şeyler besliyordur ve birlikte olacaksınız sen bir şey kaybetmeyeceksin kazanıcaksın aslında.
Hep seninle ilgilenir, seninle muhabbet kurar, seni düşünür, senin için iyi şeyler yapmaya çalışır, mesaj atar, hal hatır sorar, merak eder, özlem duyar
Cevap
12Cevap
Bakışlarından
Bakış ve davranışlarından anlarsın ve unutma kendine verdiğin kadar sevgi ve değeri ondan göreceksin
Gelir sana direk söyler ben mesela hiç saklayamam direk söylerim
Seni görünce heyecanlandığını anlarsın sesi ve eli titrer. Seninle Sürekli irtibat kurmaya çalışır
Bakışlarından, davranışlarından sana olan ilgisinden anlayabilirsin. Aslında bu biraz da hissedilir.
seni görünce heyecanlanirsa ve sürekli sana bakarsa mesela telefonla konusuyor ama sana bakıyorsa gibi.. öyle anlarsın yani 🙂
Hoşlanan yürür ordan anlarsin malak gibi sadece bakiyosa geç gitsin onu
Kendisine konuşarak ilgi göstererek çözersin
Ya hoşlanmıyorsa kırıldığım kalırım sanırım cesaret edemiyorum
Anladım o zaman uzak dur görüşme
Peki sonradan pişman olursam bundada çok korkuyorum
Bence olmazsın söyleyince olumsuz cevap alınca daha fazla sıkıntı
Olabilir, sanırım zaman bana neyin doğru ya da yanlış olduğunu gösterecek
Evet haklısın
Hoşlansaydi bilirdin bu arada
Hareketleri zaten belli eder
Hoşlanır ise seninle irtibata geçer Zaten
Cümle kuramaz, yanakları kızarır, kendini kasar