Erkekler bir kadını sadece karşı cins olarak mı görüyor?
Lütfen dürüst olur musunuz beyler
Lütfen dürüst olur musunuz beyler
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sana şu kadar söyleyeyim Benim burada tanıştığım 3 sene boyunca konuştuğum ve hala daha arkadaşlığımı sürdürdüm Ve üstüne üstlük en sonunda güvenip bana kalmaya gelen bir arkadaşım var ve sadece arkadaşız bu kadar söyleyeyim anlayan anlasın
Yorumlar çok çelişkili abi😅
Sen onları bırak gel bana ciddiyim 😉🤣
Yani peki neden bakmadın arkadaşına o gözle? Bunu da açıklar mısın abi
Ya ben açık ve Ne söyleyeyim çünkü onu sadece arkadaş olarak gördüm yoksa bunun başka bir açıklaması yok onu sadece arkadaş olarak gördüm diyebilirim
Vay hislerin gerçekse sayınız az
Ben kendimi övmeyi sevmem ama ben Klasik Türk erkeklerine benzemem Hatta bilmiyorum Kendimi farklı bir ırk gibi hissediyorum farklı bir ırka ait gibi
Ohooo😂😂😂😂 anneler yeni ırklar da doğururmuş
Valla Rum olabilirim yalan yok 😂😂
Evet olunur bence güven varsa
Hayır kanka aranızdaki samimiyete göre değişir seksüel olarak etkilenen de olur bacı gibi de bakan olabilir ama güzelsen biraz kankalık zor gibi
Anladım, teşekkür ederim cevap için
arkadaş olunmaz, öyle bir an gelirki lastik patlar😉
Lastik patlar ne demek abi?
yani.. çinlilerin deyimiyle, önce bacım, sonra gacım.. demek.
Anladım
kibar dil kullanayım.. net. bir kız ve bir erkek arkadaş o la maz.. gün gelir , an olur, ateşle barut olur..🤷♂️
Peki yukarda bi tane genç şey yazmış güzelsen bakmaz o gözle diye... sen durum ne olursa olsun her şekilde yürür diyorsun
Bakmaz değil bakar yazıcaktım kafam karıştı
bak yürür demiyorum.. can ciyer arkadaşsındır. ama an olur, yalnız kalırsınız, çalan müzik bile etkiler sevişirsin.. içkili olursun, sevişirsin.. sonrada, aaaa naaptık biz dersin. yani karşı cinssin nihayetinde..
Hmmm yalnız kalınca demek kadın arkadaşlarınızla sevişmeyi dahi aklınızdan geciriyorsunuz
güzel çirkin katılmıyorum bu ayırıma. göreceli çünkü.. kime göre güzel kime göre çirkin? o farklı bişi.
Hem en yakın arkadaşım bile olsa sonuç olarak o bir erkek ve ben tenha yerlerde buluşmam
bi müzik çalar, hadi dans edelim falan filan.. o an ipler kopar. erkek değil, kızda geçirir.. iki tarafta
buluş , o başka bişii.. ortamlarda yalnız kalma. sen beni dinle..
Sandığın gibi serbest bir kız değilim ben birine başlangıçta hangi gözle baktıysam odur. Yukselemiyorum yoklukta dahi olsam ne iğrenç bir şey
maalesef dediğim doğrudur.. ona göre gardını al işte.
ayrıca seni bişii sanmadım. sadece fikrimi söyledim.
Yani abi sana şunu diyim biri bana kardeşim dese bile ben inanmıyorum😂 bacım demesi zaten o gözle bakıyor demek. Devir mi kötü ben mi pesimistim bilmiyorum zaten ondan dolayı sordum soruyu yanlış mı anlıyorum erkekleri acaba diye
bende sana gerçekleri yazdım. aslında seninde doğru tahmin ettiğin şeyler demekki.👍
Biz kadınlar cinsiyet ayırt etmeksizin samimi arkadaşlıklar kurabiliriz diye erkekleri de bu şekilde sanardım siz bildiğin ilkel varlıklarmıssıniz😂😂😂😂😂
öyleyizdir belki. kişiselleştirmeden genellemek herzaman iyidir😉dikkatli ol herzaman, her şey gönlünce olsun🙏🙏
Saol abi inşallah senin de gönlünce olur her şey☺
Olunur
olunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?