Merhaba arkadaşlar ayrılık öncesi gitmek isteyen ve senden soğudum diyen içimde sana karşı tutku heyecan kalmadı diyen seni seviyorum ama artık sevmeyeceğim diyen bir kız neden ayrılık sonrası engel atmaz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir iki ay uzak dur. Bekle bakalım, ilişki yapmadan. O birini bulursa sen engellersin.
Birisini bulup bulmadığını bilmiyorum sadece uzun süre kavga ettik ve o bana karşı bir şey hissetmediğini ve gitmek istediğini söyledi Ben ilk başlarda ısrar ettikçe ters tepti ama en son bende kendine iyi bak dedim fikrin değişirse ulaşabilirsin dedim engel atmadı
Heee bunun bir değisini yaşadım bekledim iki ay sonra gittim konuştum aldım yengeni kdkdkd. Sabreden derviş muradına erermis. Şey yap sakınce bekle, kız da sen de kafanı toparla.
İki ay çok uzun süre değil mi
Duygularından emin olmak için yeterli bir süre. Sen istersen 2 hafta bekle sana kalmış. Ben iki ayda emin oldum.
Abi peki sence neden engel atmamış olabilir
Bir şeylerden emin olunca ona ulaş diye. Demek ki kız senden bir şeyler bekliyor ama sen büyük ihtimal bir hata yapmışsın. Yoksa kız ayrılıp açık kapı bırakmaz
Baya hata yaptım abi ya ama pişman olduğu mu söyledim hataları mı beni sevdiği için hep affetti ama en son affetmedi ve ayrılık gerçekleşti şimdi ise öyle engel atmadı sürekli konuştuğumuz yerden yani telegramdan ben de 4 gündür hiç yazmadım
İşte diyor ki. Senin kıçın basın çok oynadı git düzelt gel. Sana ceza da bensizlik. Kız haklı kıçın basın oynamasın kdkkd adam gibi sev sahip çık. Sen ona o sana güvenin
Öyle de abi bana demedigi kalmadı kavga ederken en son ayrılmak istiyor musun dedim evet istiyorum dedi bunun üstüne daha ne diyebilirim ki
Öyle dersen herhalde öyle der. Bak mesela onu bende yaşadım. Bir kere kavga da ayrıl o zaman dedim ayrıldı kdkkd sonra ki kavgalar da hiç ayrılık sözü etmedim ayrılmadı kdkkd bu benim için bir derstir mesela. Hemen tecrübe edindim. Kavga edince ayrılığı hiç katmiyorum, konusunu bile açmıyorum. O yüzden sende kızın gönüllünü aldıktan sonra ayrılık mevzusuna girme
Bilmiyorum ama bir süre bekleyeceğim bakalım ne olacak belki kendi yazar
Sakince bekle. Hiç başka kızlarla konuşma. Kıskandıracak hareketler yapma. Adam gibi bekle. Çünkü kızlar kafasında çok kurar. Sen kıskandırmak için saçma bir şey yaparsın, soğur senden. Hiç riske girme
Abi biz her zaman telegram'dan konuştuk hiçbir zaman WhatsApp'tan konuşmadık ınstagram'ını en son silmişti biz kavga ederken dilediğini yap istersen engelle dedim sinirle o da beni WhatsApp'tan engelledi ama telegram'dan hiçbir zaman engellemeye cesaret etmedi tek bir kere o an için 10 saniye boyunca engelledi yani engelledi sonra hemen kaldırdı ama fake hesap açıp ınstagram'dan stlack yapabilir
O kızın gözü senin üstünde. Yanlış bir hareketinde kıçını keser gkhhkn
Peki abi sence neden telegramda bir kere engelledi sonra 10 saniyede tekrar kaldırdı
Bir anlık sinirle yaptı. Sonra dedi ki bu çocuk akıllanirsa bana ulaşacak yeri olsun. Hatalı sen olduğun için o sana yazmaz. Senden bekleyecek. Bunları nerden biliyorsun dersen aynısıni yaşadım. Yengenle kdkd
Ben bir süre bekleyeyim bakalım bir iki hafta
Aynen bro kafanı topla, duygularından emin ol, hatalarından ders çıkar ve kıza yaz. Sonra da elini bırakma. Kız seviyor seni belli. Seven kızı yarı yolda bırakmak delikanlıya yakışmaz
Abi yarı yolda bırakmak istemiyorum zaten ben hatalarımdan ders çıkardım çokta pişmanım, sahip olduklarimin nankoru oldum ama o istemedi ben yaklaşık bir ay ısrar ettim ama tesir etmedi geçmişte yaptığım hataları hatirlaya hatirlaya yüzüme vurdu ve gitmek istedi senden kurtulamayacak mıyım ya dedi şimdi ise tek çarem beni engellememis olması
İşte bırak kız bir süre kafasını dinlesin o da kendinden emin olsun acele etme. O şu an senin onu sevdiğinden, bu ilişkiye değer verdiğinden ve aynı hataları tekrar yapmayacagindan emin olmak istiyor. Bunun için de bir ay yazmadan bekle adam gibi. Ozleyin birbirinizi, aradaki olaylar soğusun sonra çık karşısına
Uzakta olmasa bugün giderdim yanına uzak mesafe ilişkisi yürüttük ve sadakat ve güvenle herkesin harcı değil bunlar
Bizim de öyle uzak mesafe. Ben mesela bugün dışarı çıktım arkadaşlarla, benim hatun yanımdaymis gibi gezdim dolaştım. Bu olayı benimsersen uzak mesafe ilişkisi yakın mesafeden daha değerli oluyor. O yanında yokken bile var gibi yaşamak. Biz de baya iyiyiz bu konu da. Ne o bana yanlış yapar, ne ben ona. Güveniriz, biliriz birbirmizi
Bakalım abi ne yapacağız barissak sorun kalmaz ama bir barisabilsek
Barışırsın. Sadece kızın senden emin olması lazım. Emin olduktan sonra tamamdır artık sorun kalmaz
Bakalım barışırız inşallah tekrar
Hayırlısı bro. Karakterini bozmayıp, düzgün bir adam olarak kal. Sonra da kıza yaz, barışırsıniz üzme kendini.
İnşallah bakalım abi , barisirsak buraya yazarım sana
Olur kardeşim. Dikkat et kendine görüşürüz
Yazacakları bitmemiş olabilir.
Bayağı uzun süre konuştuk kavga ettik tartıştık sana merhamet duymasam engellerdim dedi kavga zamanı şimdi ise 4-5 gündür konuşmuyoruz ama hala engel atmadı