Ben oglak burcuyum o ise ikizler, sizce burcumuz uyumlu mu oglak kadini ile ikizler erkegi iyi anlasabilirmi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaşım bu işin raconu şudur: İnternetten aratırsın. Uyumluysa sevinirsin, uyumlu değilse aman bu saçmalıklara mı inanıcam der geçersin. Kızdırmayın beni aaa :D <3
Internette cok olumlu seyler yazmiyo bide burdakilerin fikrini alayim dedim belki aranizda tecrube etmis olan vardir 😃
Tecrübe konuşuyor tecrübe
Burçlarla alakası yok
Yinede ozellikler tutuyor her burcta
Burç önemsiz
Tecrübelerimi yazdırma şimdi eskilerden biri görür 😂
Baya sikayetciyiz sanirim
Ya şimdi buraya ne yazsam yalan olur ama şimdi sana şunu söyliyim kısaca. Devir öyle bir devir ki ilişki değerlendirilirken burç bakılacak en ama en son şeydir. Birde burçlara saygım var ama fazla takılınacak bir şey olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Ya tabiki oyle ama maalesef ozellikler tutuyor genellikle mesela benim ozelliklerim tutuyo ve daha oncelerden canimi cok yaktilar hata yapmak istemiyorum iste hakli olarak.. yinede gonul bu burc falan da dinlemiyoda neyse
Benimde canımı çok yaktılar ama ne diyim bilemiyorum
Dogru insanlara yanlis insanlar diyelim o halde ya da yanlis insanlara dogru insanlar..
Anlaşamaz ikizler sadık değildir. Oğlakla 1 hafta bile flört edemezler hatta
Hadii yaa.. capkin olduklarini biliyorum ama iste ne bileyim belki o oyle degildir 🤣
Bilmiyorum ilişki anlayışına bağlı senin. Eğer kıskanç değilsen rahatsan anlaşırsınız. Ama yalana karnın doyar
Yok ya ben kiskancim oyle asiri derece olmasa bile. Hadi yaa yalanlari da mi var😳 tatli dilliler ama hani kandiriyolar guzel sozlerle
İki yüzlülük = ikizler erkeği
O kadar diyosun.. senin canin yanmis belli ki ikizler erkeginden. Bide cift karakter diyolar internette ama simdiye kadar hic ikizler erkegi ile bir tanismisligim olmadi. Eskiden onemsemezdim ama artik onemsiyorum
Hahahah yok ne canım yanacak😹 kısacası muhattap olma
Muhattap oldum zaten olacagim kadar.. hoslaniyorum ondan sanirim ne yapicam bu durumda 😃
Muhattap olduysan da kısa zamanda bitir. Ya da hoşlandıysan devam et ne diyim. Her şey burç değil belki karakterli iyi biridir
Rahatsiz oldugum bir kac seyleri var tabi ama ozen gosteriyor Şu an icin en azindan
Neyden rahatsız oldun mesela. Hemen başka tip muhabbet mi açmaya çalıştı
Yok hayir asla o tarz konusmaya girmedik ama mesela normalde sosyal medya kullanmayi fazla sevmiyomus ama tiktok hesabi vardi kizlari takip ediyodu en son soyledigimde hepsini aninda cikarmisti bu sabah yine gordum ama yemin etti mesela nasil oldu anlamadim vs gibi
Burçlara inanan bir zavallı daha
Ozellikler tutuyor maalesef
Ne diyebilirim😅😅 Allah akıl versin
Sanada
Aminnnm Allah akıl vermeyecek te kim verecek
Demi
Aynen