Dünya yuvarlak diyen oldu demin halen gülüyorum ona 🤣🤣 bi de neymiş kutuplardan basık ekvatördan Şişli miş , geoitmiş..
bi geogit dedim 🙃 yuvarlak olsa yuvarlanmazmıydık 🤔🤔

Dünya yuvarlak diyen oldu demin halen gülüyorum ona 🤣🤣 bi de neymiş kutuplardan basık ekvatördan Şişli miş , geoitmiş..
bi geogit dedim 🙃 yuvarlak olsa yuvarlanmazmıydık 🤔🤔
Dünya düz değildir. yani bu sorunun sorulması bile o kadar saçma ki. sana demiyorum abi soruyu soran cahillere diyorum :D yani hiç mi bu kişiler bilim araştırmıyor. ayni en basitinden tüm gezegenler yuvarlak bir dünya mı düz? hadi onu geçtim dünya düz olsaydı gece gündüz döngüsü olmazdı yani bir yerde güneş varsa diğer yer gece olmazdı tüm dünya da aynı anda gece gündüz yaşanırdı.
Üniversite mezunu 2 akrabam dünya düz diyordu bana , İnan yuvarlak olduğunu kanıtlamaya çalışmak bile kendime hakaretti
Öyle abi çok haklısın. yani o kadar kanıt ve araştırma gösteriyorsun yine diyorlar ki nasa bize yalan söylüyor ya da fotoğraflar sahte. yani en iyisi tartışmamak bence
Aynen öyle
Dünya, öküzün boynuları arasında duran bir maklube tepsinin üzerinde düz bir şekilde duruyor.
Yuvarlak olsa alttaki insanlar nasıl duracak hepsi uzaya düşerdi ahsjshsj yer çekimi derler şimdi bir de tövbe estağfurullah
Dünyaya yuvarlak derler ama konu harita çizmeye gelince düz kağıda çizebiliyorlar..
O kadar haklısın ki 👏 bunu Eig yapıp bütün platformlarda paylaşacağım 😬
Keşke herkes böyle doğru bilgileri yaymayı amaç edinse 🥺 teşekkür ederim.
Ülkemiz uzaya gittiğinde dış minnakların hele o masanın bizi kandırdığı ortaya çıkacak az daha bekleyin.
İnşallah inşallah
Bence yuvarlak wkwkwk
Cevap
5Cevap
Düz olsa okyanusa açıldığımızda uzay boşluğuna düşeriz akıntıyla. Bence hafif çukur
Farklı ama mantıklı bir bakış açısı 🤔 o zaman bizim mahalle dünyanın merkezi 😳
Güvendesiniz o zaman 😃
Bütün insanlar buraya doğru yuvarlanmaz di mi 🙃
Yer çekimi var bişey olmaz 😃
🤗içim rahat etti şimdi 🫠
😌😌😌
Düz diyen arkadaşım var arkadaşlığımı gözden geçirdim
Öküzün kafasının üzerinde olması lazımdı dünyanın yanlış olmuş bu
Aynen dünya yuvarlak olsaydı bizim metal 1 tl de yuvarlak olurdu. Biraz mantık lütfen
Düz yuvarlak olsaydı düşerdik
Bende öyle dedim zaten
Yuvarlak 💐
Silindir
yuvarlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?