Bazı insanlar bunu nasıl başarıyor bilmiyorum ama bana migdesizlik geliyor.

Bazı insanlar bunu nasıl başarıyor bilmiyorum ama bana migdesizlik geliyor.
Hayır dönmezdim hiç bir şekilde. çünkü beni aldatan biri zaten sevmiyor demektir. bana sevgisi bitmiş birisi ve böylesine karaktersiz birine neden döneyim? hiç bir şekilde dönmezdim hatta iletişim bile kurmazdım yani hayatımdan tamamen çıkartırdım. belki çok yalvarırsa arkadaş olarak kalırdım sadece.
cok dogru ne demişler senin için başka bir kişiyi seçen onun icinde başkasını seçer. İnsanın ilk önce kendine saygısı olması lazim
Kesinlikle abla
Dönmem. Aldatmanın affı yok. Şıddetın affı yok.
Çorabını nıye buraya attın neden duş almadın temız degılsın veya neden bu kadar asosyalsın ben gezmek ıstemıyorum gıbı bır şey degıl bu.
Sen başkasını düşünmüşsün arzulamışsın belkı seks yapmışsın belkı sadece öpüşmüşsün ama hayatında 1 saat olsa bıle başkasını ıstemışsın.
Dünyada tek erkek ben tek kadın o kalsa mecburen affederım de o kadar ınsan varken dıretmek çok buyuk saçmalık
Dönmem bu kendime saygısızlık olur çünkü çok kırılmış olurum hadi geri. döndüm diyelim ben eski ben olamam çünkü güven bir kereye mahsus birşeydir bir kere o güven sarsıldımı her doğrusunu sorgularsın
Asla, dönmem. Aldatmayı bırak, ben kızlarla samimi olunca geriliyorum, konuşmak istemiyorum. Beni aldattığı, beni başkalarına değiştiği kızlarla yolu açık olsun.
Amin canım
Cevap
15Cevap
Dönmem ölürüm ama inadımdan kırılmışlığımdan ötürü dönmem. Aşkından ölüyor olsam arkama dönüp bakmam.
Evet
Aldatanın canı cehenneme
Hepsinin yarasına tuz basacam gebersin k9pekler
Yaralansınlar o zaman tuz gölüne gotürecem 🤣🤣
Zaten öyle yapacam bir de nusreti çağırıp özel tuz şovunu da yaptircam tamamdır sister 🤣
Olur sister Edam sen ben yaparız 🤣
O benim olmazsa olmazım 🤩🥰💋😘@Edameda06
Aldatan birine tekrardan dönmek demek, ölümden daha beter bi durum. Ben asla tekrar dönecek kadar, alçak ve gurursuz değilim.
👍👍 cok haklısın
çok seviyordum ama öyle bi sevmek ki kimseyi sevmediğim kadar deli gibi ve öğrendiğim an terk ettim dönmedim de
aldatmak hata değildir seçimdir , hatalar affedilir
rica ederim :) ama dilerim hiç kimse güvendiği sevdiği kişiler tarafından aldatılmaz ve Rabbim bizleri de şeytana uydurmasın
Hayır kendimi her zaman el üstünde tutarım önce kendimim
Olması gereken
Gençlik yıllarımda çok aldattım, giden de oldu kalan da.
Bence de çok anlamsız yani ama yine de büyük konuşmamak lazım.
Niye bi daha aldatsın diye mi
Ben asla ama asla geri dönmem, aksine dava falan açarım. Beni başkalarına değişen adamı günahım kadar sevmem.
telafisi olmayan tek seydir belkide ilişkilerde gözü baska yerde olanın gönlü sende değildir.
Hayır o kadar da m a l değilim
büyük konuşmak istemem bilemiyorum
Onun bana yürüdüğü yollara mayın döşerim.
Alddatim ama geri döndüm kabul etti
Kendime saygım var çok şükür
İmkansız bir şey bu.
aynen oyle
aldatan birine geri dönmem asla
Asla donende mal bence
asla donmem
Niye doneyim insanda biraz gurur olur dimi
Dogru evet var
Midesiz ve kalpsiz olmalı bu kişi 🤢
Dönmem
Hayır dönmemm