ben yalnız yaşıyorum. ayrıldıktan sonra bi daha hiç görüşmedik. birbirimize bazı alacak vereceklerimiz olduğu için engellememiştim hâlâ iletişim kurmamız gerekebiliyor bunlar için. bu sabah bana böyle bi mesaj yazmış çok tedirginim. ne yapılabilir?

ben yalnız yaşıyorum. ayrıldıktan sonra bi daha hiç görüşmedik. birbirimize bazı alacak vereceklerimiz olduğu için engellememiştim hâlâ iletişim kurmamız gerekebiliyor bunlar için. bu sabah bana böyle bi mesaj yazmış çok tedirginim. ne yapılabilir?
Alacağınızı alın vereceğinizi verin. Batışma niyetiniz yoksa iletişim kurmanın bir manası yok. İstediği zaman gelme hakkını vermemelisiniz. Evde yokum deyin veya kapıyı açmayıp eşyalarınızı kapının önğnr koymasını isteyin. Eğer ki bu kadar düşmansanız.
Cevap
10Cevap
Görüşmeyin bu kadar
Ateşi yükselmiştir.
Alacak verecek ne kadar ya da ne boyutta bilmiyorum ama yüzyüze gelmeye değecek bi şey değilse gelme bir daha.
Öğlen evde bulunma bu bir , ikincisi artık seninle iletişim kuramayacak şekilde önlemler al yoksa başın belaya girer Birgün
Bak 155'i ararım de ona 😂😂
Yüz yüze görüşmen gerekiyorsa kalabalık bir yere çağır. Seni denemiş olabilir. Hayır diyince gelmez muhtemelen
anlık ex sevgili
Zaman aralığında girecek delik bulamadığı için eski hayalleri aklına geldi bi sevişir yarın barisirsiniz
İnsanlar ayrıldığı birinin numarasını neden silmez hiç anlamıyorum
açıkladım detayda
engelle sil heryerden evinede alma gelirse polise haber ver basit
Evden çıksaydın ya da evini değiştir numaranı değiştir yav
Sen kimsin de bana geliyorsun görmeyeyim seni buralarda de. Boyle bir sey yapamazsın ne ya bir de ağla istersen.
Neden geliyor ki? Alıcı ödemeli ver kargoya gitsin
Onu çok kırmadan istemediğini dile getşr
Eve bir arkadaşını çağır
Geldi mi merak ettim yahu
Kapıyı kilitle evde yokmuş gibi yap
Gelirse sevisme kaçınılmaz olur bence eve alma
Gelsin
Ben olsam alırım içerı atarım yatağA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar