Karşılıksız hoşlanıyordum ve engelledi beni şunu yazsam?
”Seni seçen kalbimi sksinler”
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşılıksız hoşlanıyordum ve engelledi beni şunu yazsam?
”Seni seçen kalbimi sksinler”
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bana birisi böyle bişey yazsa bende güler geçerdim kendini bu duruma düşürme insanların peşinden koşmayın ya kötü söz söyleseniz bile. Beni çok tınlıyoki söylüyo diyolar. Yani öyle vicdan azabı çekicek falan zannetme
Vicdan azabı çeksin diye yazılan bir şey değil bu canım benim
E yaz o zaman bize niye soruyon
Silmiş şimdi isteğimi bunu okuyunca. Dün engelliyordu ne oldu?
Hahhaah korkmuş demek
Neyden korkmuş kız
Yazma çocuk musun sen biri bana bunu yazsa güler geçerim
İyi sana yazarlarsa güler geçersin o zaman aynen çocuğum ben 27 yaşında bir çocuğum. Neyse duygularımızı açıkça dile getirdiğimizde çocuk veya aciz ezik olmakla itham ediyoruz. Ben neden birinden hoşlanınca hesap kitap yapmak zorundayım neden taktik yapmak sahtecilik oynamak zorundayım pardon da?
Bunun yaş ile bir alakası yok sen sevdiğimi söylemişsin oda seni reddetmiş bunda yanlış bir şey yok ki istememiş seni herkes sevecek diye bir kural da yok
Aylardır hoşlanıyorum biliyor bir aydır da bir şekilde ulaşmak için boş hesaptan takip isteği atıp mesajımı da yazıyordum hiçbir şekilde isteklerimi dokunmuyordu dün gelmiş dört gün önce attım kendi hesabımı takip isteğini silmiş ilk defa bir ay içinde, bugün de yazınca her zamanki gibi geldi engelledi. Yani aynı şeyi bir aydır yapıyordum zaten şimdi neden kasten yapılıyor bir aydır aklın neredeydi
İşte çocuk seninle oynuyor dalga geçiyor hala uzatıyorsun yazma ilgilenme bırak ne yaparsa yapsın ona olan sevgini bitir
Silmiş şimdi isteği bunu okuyunca. Dün engelliyordu ne oldu?
Kendini bu duruma düşürme hele ki kendine de hakaret ederek durumu açıklayacaksın hiç gerek yok
Kendime hakaret ederek mi? Pardon bu cümlede kendime nerede hakaret etmişim tam olarak? Küçük falan düştüğümde yok zaten reddedilerek küçük duruma düşmüşüm bunu yazınca küçük duruma düşme diye bir şey olamıyor
Argo kelimeler kullanmadan derdini anlatmanı beklerdim
Erkek milletinin anladı dilden konuştum hak edene hak ettiği gibi davranacaksın. Bugüne kadar bebek gibi davranmıştım seni koklamak istiyorum diyip durmuştum sevgimi hak etmeyenin hak ettiği budur
Koklamak mı oğlan seni sapık zannetmiştir kanka ben bi kıza böyle desem tacizci sapık diye adımı çıkarır
Hayır ne alakası var ya insan sevince koklamak ister koklamak sarılmak istedim bunlar normal şeyler
Garip birisin gerçekten oğlana hak veriyorum galiba
23 yaşındasın herneyse daha çocuksun koklamayı sapıklık olarak adlandırıyorsan sana anlatılacak bir şey yok. Ayrıca merak etme erkekler sapık kadın istiyor zaten hey Allahım neyin açıklamasını yapıyorum ya
Benim hoşuma gitmiyor böyle şeyler ilk defa senden duyuyorum bunu düşüncesi bile iğrenç ben fazla temastan bile kaçan insanım sen neler neler söylüyorsun
Hayat kısa kalmasın içinde kendini küçük düşürmeden yaz
Silmiş az önce isteğimi bunu okuyunca. Dün engelliyordu ne oldu?
Geceden beri aynı şeyi paylaşıyorsun 😅
Uyuyamadım çok üzülüyorum çünkü kalbim kırıldı canım yakıldı
İleride neyi kaybettiğini birgün anlarsın yaz illa ki bir şey yazacaksan argo küfür kullanma çünkü o seni düşürür.
Yazmışsın zaten aşkım diğer sorundan gordum
Silmiş az önce isteği bunu okuyunca. Dün engelliyordu ne oldu?
İçinden ne geliyorsa yaz
Silmiş az önce isteği bunu okuyunca. Dün engelliyordu ne oldu?
Böyle çabalara girmeyin
Çaba mı?
Evet değerli hissettiriyor ondan
Yazma
Niye yazmşcam ya daha beterlerini hallediyorlar
Hak ediyolar ama sen böyle yazınca ufff amma da boş yaptı diyip geçecektir
Ben engeller demedim ki dlaijebfkfh bence daha fazla yazma ona