Evleneceği̇m adam bütün kazancının ai̇lesi̇ne veri̇p düğün i̇çi̇n bi̇ri̇ki̇m yapmıyor, biz nasıl evleneceğiz?

Erkek arkadaşımın dolgun bir maaşı var ve yeni yılda zamnlandı ama ne düğün için birikim yapıyor ne de ailesi destek oluyor ona. Gerçekten ailesine kazancından vermesi sorun değil hatta çalışıyor olsaydım vende yardım ederdim ama bizim için gerekli eşyalar ya da kenara ayırması gereken miktarları o dolgun maaşla daha ayın donunu getiremiyorken kardeşine yeni telefon almalar ailesinin arabasını yenilemeler sürekli harçlıklat biner biner gidiyor sadece harçlıktan ve hiç abartmıyorum aynı evdeyiz uzun bir dönem birlikte yaşadık şahidim buna daha ilk 10 ginde 27 bin maaşı nasıl biter.
Düğün salonu altın çeyiz alışveriş gibi bütün harcamalar ailesi tarafından ona dayatılıyor ailesi ile konuşmasını anlatmasını istedim fakat annem çok konuşuyor susmalarını istediğim için veriyorum diyor ayın geri kalanı parasız dıkıntıda borçla geçiyor içtiği sigarayı karşılayamaz halde mutfakta erzak yok ve aileye bu kadar zarurî destek olup evin tek erkek ve ilk çocuğu olmasına rağmen nasıl oluyorsa bu kadar yanlız bırakılıyor ve kendisi böyle devam ederse bizim yuvamızın evliliğimizin geleceği ne olacak aylardır asık suratlı ağlak gözlerle ve sürekli gergin düşüncelere dalıyorum çok seviyoruz birbirimizi eğlenmeyi ve bi şekilde düze çıkmayı hep başardık bunu koruduk ama bu sorunlar beni ruhsal olarak dengesizliğe kararsızlığa sürüklüyor.
Ağlasamda konuşsamda fayda vermiyor annesinde şöyle bişey de sezfim para vermezse gerçekten ona değer vermeyip gğnlerce konuşmuyor baba emekli askeri personel dolayısıyla eşide maaş alıyor 1000 lira kadar kira dertleri yok ev araba var kadının altınlatı birikimi var hiç bişeyşrri eksik değil biz ay sonuna kadar makarna o da alacak para kalırsa kız kardeşi okuyor lüks telefonlar kıyafetler ayakkabılar biner biner harçlıklar diğer kız kardeşi ayrı kendi borçlarını ödetmeleri ayrı ve erkek arkadaşım ketum olduğundan bana anlatamadığı kim bilir neler var bunların büyük kısmında ben kendim öğreniyorum

Evleneceği̇m adam bütün kazancının ai̇lesi̇ne veri̇p düğün i̇çi̇n bi̇ri̇ki̇m yapmıyor, biz nasıl evleneceğiz?