Sigara yakmaya hazır olun?

Arkadaşlar şimdi benim 3 senelik bir ilişkim vardı ve karşı taraftan cinselanlamda ilgi alamadığım için günün birinde bir hataya kalkıştım bir şey yaşamadan pişman olmuştum. Ve gelip kız arkadaşıma bu durumu izah edip ayrılabilirsin hakkındır diye söyledim. Çünkü içim rahat değildi yalan asla bana göre olmadı neyse o da baya söylendi sonra affetti efendim bir yıl boyunca bana öyle çektirdi ki zaman geçtikçe keşke bitirseydim kendime saygısızlık olarak görüyorum falan bende aşırı kırılıyorum yani boynuma ip falan doladım ailem muska yazdırdı o derece psikolojim yok oldu böyle güzel bir insana bunu nasıl yaptım diye bir sene boyunca çekmediğim kalmadı 8 ay boyunca kendimi affettirmeye çalıştım buluşmaya karar verdik gittim öpemem dedi o an bile çok kırıldım sanki ertesi gün gelmişim bunu söylüyorum aylarca acı çektiğimi gözleriyle gördü hiç acımadı da bana... Neyse bir seyler oldu tekrar barıştık.. Öyle öyle evime geldim 2 ay sonra tekrar buluşma kararı aldık ve ipler o gün kopuldu.. telefonuna bakıyorduk gözüm bir uygulamaya çarptı açmasını istedim ve açtı 2 adet mesaj vardı. Açmasını istedim bizim ne zamandan beri birlikte olduğumuzu sorguladı bende cidden soruyor musun bunu lütfen mesajları aç benden önce olan bir şey ise söz etmeyeceğim dedim ne yazık ki açmadı bende otogara geldim bıraktım orada onu anlamistim bir şeyler olduğunu... Bu sefer otogara geldi zorla demiyelim ama affetmek de içimden geldiği için seviyorum çünkü eğer gösterirsen affedebilirim dedim ve gösterdi görmez olaydim dediğim şey de bu idi benim ihanetimden 10 gün önce konuşmayı bıraktığı ve 7 ay boyunca sevgili olduğu mesajları gördüm ne derseniz yaşamış ve eskiden tanıdığı biriymiş... Anlamadığım abi ben bir sene boyunca böyle temiz insana neden böyle yaptım diye ağladım ya bunları bilmeden ona beni aldattığını söyledim bana kendinle karıştırma beni, insan kendisinden bilirmiş falan olm dünyayı tersten gördüm lan 1 ay oldu kendime gelemiyorum.
Sigara yakmaya hazır olun?