İlk geceden hamile kaldığım için kocam beni aldattı boşanma noktasına geldik napıcam?

her şey o kadar hızlı gelişti ki sevgililigimiz çok çabuk ilerledi çok çabuk bana evlenme teklifi etti çok çabuk isteme oldu sonrada hemen evlendik ve hamile kaldım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez benden uzaklaşmaya başladı sonra farkettim ki işten hep yarım saat bir saat sonra gelmeye başladı ve eski sevgilisiyle mesajlastigini gördüm bildirim ondan geldi o da benim yanımda hemen bildirimi yukarıdan sildi şifresi var zaten telefonunun bende istemem şifresini ya da kendiminkini de vermem ama birseye bakmak isterse veririm telefonumu gizliycek birşeyim yok ama o benim yanımda pek telefonuna bakmıyor kimden gelmiş mesaj desem boş ver diyor gecistiriyo karnım burnuma geldi aylarca cinsel munasebetimiz olmadı 5.5. aylık oldu beni ellemeye başladı kendimi garip hissediyorum onun yanında çünkü artık iki yabancı gibiyiz bı yabancı elliyor sanki beni onunla yaşadığım herşeyi unuttum zaten hormonlarım tavan bir de iyice psikolojim bozuldu suçlamak da istemiyorum çünkü inkar edip beni m. a. l durumuna düşürmesinden korkuyorum ne yapicam yardım edin

İlk geceden hamile kaldığım için kocam beni aldattı boşanma noktasına geldik napıcam?