Eski sevgili, Sevdiği kız tarafından yatakta birileriyle aldatıldığı için buna bayağı koymuş, travma olmuş. her seferinde hıncını benden çıkarıyordu. Ona olan öfkesi kini fazlasıyla vardı ben bir şey yapmadığım halde bana çok ağır konuşuyordu. Resmen benden aldattığı kızın günahını çıkardı. O idrak edip pişman olur mu böyle aptallık yaptığının farkına varır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbak direk ayrıl direk. bu konu ile alakalı çok kötü şeyler gördüm yakından. saplantılı insanlar mahvedebiliyor.
durum aynı olmayabilir ama seni başka birşeylere sürükleyebilir. sosyal medyadan tanıştığıım biri vardı herif aynı seninki gibi ama kız şimdiki kız arkadasının başını yaktı. ona zorla bişiler yaptırmış sonra kız şimdi kendi isteğiyle yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMesajda daha düzgün ve net anlatır mısınız?
Soran+1 yılTakip ettim sizi
En İyi Cevaplar
Yani şu yaptığın çok saçma bir şey aşık olmak bu değildir ve bu insan ile hala görüşüyorsan bırak konuşmayı kes kendine saygın olsun azıcık
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş. Tanımadığın insanla nasıl konuşulması gerektiğini öğren de gel yorum yap.
Soran+1 yılYahu adamı terkettim her yerden engelledim.
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Önce ruhunu tamir edip sonra seninle çıkmalıydı. Psikolojik destek alması şart
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Tamam yaşadığı ağır bir şey ama asla bu acısını travmasını başkasından çıkaramaz. Tedavi olmazsa sonradan konuşacağı kızlara da böyle olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle ergen ve çocuksu insanlarla neden muhattap oluyorsun daha kendi yaptığı bku temizlemezler yok hıncını almakmış yok bilmem neymiş. Karaktersiz insanlarla vakit harcama, elbet sonunda pişman olur. Ne zaman pişman olur, sen ondan vazgeçtiğinde pişman olur
28 Yorumla
Soran+1 yılArtık muhatap değilim, eski artık o benim için. BİTTİ yani. Ama onun öyle Bi pişman olmasını istiyorum ki. Çünkü egosundan yaptığı şeyin iğrençliğini görmedi ya görsün istiyorum.
Ben ondan vazgeçtim her yerden engelledim- +1 yıl
Yakında zaten anlar değerini. Seninle iletişime geçtiğinde bile onu umursama gör nasıl pişman olduğunu belli ediyor.. Tecrübe konuşuyor 😂
Soran+1 yılAma bu dediğim kişi çok gururlu, bana pişmanlığını belli etmez etmesinde ama o iliklerine kadar hissetsin pişmanlığı
- +1 yıl
Alasını yaşadım alasınııı. Ah ahh.. Bir yıllık ilişkimde yaşadım aynısını. şu an var ya köpek gibi peşimde. İstediğim tarzda birisi olmak için yalvarıyor kapıma çiçekler getiriyor falan. Ama tek yaptığım şey seni istemiyorum demek oluyor 😊
Soran+1 yılPeki önceden sen onu sevdiğini çok belli eder miydin? İlgiden onun başı döner miydi?
- +1 yıl
Çok. Yani ondan çok Ben çabalardım ilişki için. Onun yerine de ben çabalardım en sonunda kızlarla yalnız kafeye gitmek istedi o an çizgisini aştı ve son ayrılık oldu. Bir daha barışmadım ayrılalı 4 ay oluyor 4 aydır her gün yazıyo yalvarıyor.
Soran+1 yılBen de çok çabaladım. Alttan aldım bitmesin diye ama bu son yaptığı bardağı taşıran son damlaydı. Vazgeçmeyeceğimü düşünüyordu. Ama vazgeçtim ondan.
Bunun pişman olup yazacağını sanmam ama içi içini yer.- +1 yıl
Eninde sonunda gelecek sende benim gibi yapmışsın. Beklediğini belli etme yeter
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Sen ruhsuz bir stres tahtası mısın? Hıncını çıkardı pişman olur mu gibi beklenti cümlesini kuruyor olabilmen senin onu hâlâ sevdiğini göstermiyorsa kendini biraz da olsa sorgula derim. Bu tür insanlara karşı tavrın net! Olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılTavrım net! Her yerden engelledim. Geri dönmem kararımdan. Ben bana yazsın diye bir şey demedim sadece iliklerine kadar hissetsin pişmanlığını benden uzakta.
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin sen niye onun yanındasın hala dünyada ki tek erkek o değil bu zarar görme meselesi kadınlarda bi zevk bence gonca gül gibi görecek bakmaya elini tutmaya kıyamayacak bi erkekle hiç ilişkiniz oldu mu umarım kadınlar akıllanır
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden sorumu düzgün okumuyorsunuz 😒
ESKİ SEVGİLİM yazdığıma göre onun yanında değilim artık demi?- +1 yıl
Eskiden de olsa zarar gördüğün halde defalarca yanında kalmışsın bu yanlış Eski sevgilinin hatasını anlayıp pişman olmasını sana geri dönmesini istiyosun
Soran+1 yılHayır geri dönmesini istemiyorum. Çünkü kotasını fazlasıyla doldurdu.
- +1 yıl
Pişman olmasını niye istiyosun boş ver düşünme
Soran+1 yılNiye istemeyeyim çok kötü canımı yaktı ve o da bunu hissetsin iliklerine kadar.
- +1 yıl
Herkes yaptığının cezasını bu dünya da görmez ahirette de görebilir
- +1 yıl
Yinede yapacaksan eğer kendinde istiyosan bi ilişkiye başla ve mutlu olmaya çalış bi erkeğin canını anca böyle yakarsın senin dooğru insan olduğunu başkasıyla mutlu olduğunu görmek ve elinden kaçırdığını bilmek onu delirtir
Soran+1 yılBen evlilik düşünüyordum onunla. Ciddiydim yani.
Bugünlerde bana birini söylediler. Görüşüp tanışmam için ama bilmiyorum.- +1 yıl
Kadın olmak da ne güzel talepler geliyor onları değerlendiriyosun
- +1 yıl
Evlilik niyetiyle tanışmaya başlamak yanlış bence helede arada aile varsa iş çok cabuk ciddiye biniyo doğru düzgün tanımadan
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeyse ki ayrilmissiniz. Umarım uzun surmemistir ilişkiniz. Sonra pişman olur o kızı unutunca ama çok geç olur. Geri gelirse affetme seni sevmemiş zaten hiç..
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok geç olacak çünkü o zaman benim yanımda bir başkası olur.
- +1 yıl
Birini unutmadan yeni ilişkiye başlamamak lazım. Mutlu olacağın varsa da kaciriyorsun bu şansı
Soran+1 yılİşte değerlendireceğim eğer beni mutlu edecek biriyse olabilir. Bununla ben çok mutsuz oldum beni çok değersiz hissettirdi.
- +1 yıl
Ben eski sevgilin için söyledim..
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Kızım, akıllı ol. Pişman olur mu demeyeceksin, senden hıncını çıkardığı için pişman edeceksin. Sussun haddini bilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılPişman etmekle uğraşamam. Yarın başkasıyla beraber olduğumu duyarsa o eşek gibi pişman olur.
Soran+1 yılNasıl pişman edilir anlamadım?
- +1 yıl
Taktik maktik oyun moyun tarzı şeylere girme
O senden nasıl hıncını çıkardıysa sende o şekil karşılık ver. şu an bencil olmanın zamanı. Davranışa bakılırsa aşağı bir tip. Aşağıda olmasıyla alakalı bir karşılık ver. Kendinin özgür ve laf söylenemez olduğunu anla bir kere. Sonra da aşağılık bir insana davranılması gerektiği gibi davran.
Soran+1 yılEngelledim muhatap olmuyorum onunla bence bu ona yeter
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bilmem de sen devam edersen pişman olur musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrıldım. Pişman da değilim. İyi ki diyorum ayrıldığım için. Sadece böyle Bi adama vaktinde fazlasıyla değer verip hayal kurduğum için pişmanım.
- +1 yıl
Tecrübe olmuş. Hayırlı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına uzak dur. Sen kukla değilsin, oyuncağı değilsin, kullanılacak biri değilsin. Bundan kurtu uzun süre tanı başka bir insanı hemen karar verme
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım uzak duruyorum onun gibi birinden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence sen bu insan ile çıkıyorsan en büyük aptalık sende hayatın zindan olmuş
020 Yorumla
Soran+1 yılÇoktan engelledim onu.
- +1 yıl
o zaman kafana takma tekmeyi vurduysan senden mutlusu olmasın zaten
Soran+1 yılÖyle ben rahatladım zaten ama onun çok pişman olmasını istiyorum
- +1 yıl
o adi insan pişman olmaz
Soran+1 yılOlur eminim
- +1 yıl
o zaman bir plan yap pişman et
Soran+1 yılOnu terk ettim, her yerden engelledim. Zamanla çok pişman olacak.
- +1 yıl
olsun adi herif zaten bende dört gözle haberini almak isterim
Soran+1 yılOnu pişman etmek için ayrıyeten bir şey yapmama gerek yok, onu bırakmam en büyük pişmanlık olacak onun için. Şuanda tekrar barışacağımızı düşünüyor, pişman değildir ama biraz zaman geçsin anlayacak bıraktığımı.
- +1 yıl
o zaman orta parmağını göster ona al sana bu de:D
Soran+1 yılOnu bile göstermem, parmağımı görmeye bile layık değil. 😏
- +1 yıl
oda doğru salla gitsin sen keyfine bakkk
Soran+1 yılAynen teşekkürler 😏
- +1 yıl
rica ederim üzülme
Soran+1 yılÜzülmüyorum sadece böyle bir pisliğe nasıl inandım diye kendime kızıyorum
- +1 yıl
hatalar olur hatalardan ders almalıyız boş ver
Soran+1 yılO da doğru
- +1 yıl
kib hayatında başarılar dileirm
Soran+1 yılTeşekkürler sanada
- +1 yıl
çok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Acaba sen ne zaman sana yapılanı fark edip kendi hayatına devam edeceksin 💆♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi hayatıma devam etmeye başladım bile 😉
Sadece onun pişman olmasını istiyorum
Bir gün mutlaka varır ama böyle hastalıklı insanlar dönmese daha iyi inanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana dönmesini asla istemiyorum. Ama benden hıncını çıkardığı için ağır konuştuğu için ve hiç haketmedim o lafları. Hepsini eski sevgilisi hakediyoedu. O yüzden böyle iliklerine kadar pişman olsun beni kırdığını anlasın istiyorum.
+1 yılonun pişman olmasını bekleme sen onu pişman et
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılHer yerden engelledim onu
- +1 yıl
pişman olmaya başlamıştır işte
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılResmen o kendisini aldatan kız karşısında varmış gibi bana çok ağır şeyler söyledi. Benden o kızın günahını çıkardı.
- +1 yıl
baya baya evet
Soran+1 yıl@diladilayaman neye evet?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"birileriyle"derken grupmu yapmış kız.. neyse.. saba yaptığı haksızlığın farkına varır, umarım...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBırakıp gidersen odan uzaklaşırsan onun gözlerine bir daha görünme sen illaki pişman olup senden özür dileyecektir
01 Yorumla
Soran+1 yılBırakıp gittim onu. Her yerden de engelledim.
farkında olmasını beklemek de ne saçma.. Kendi kıymetini bil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçocuk niyetini gercekleştirmiş zaten iyice afedersin oynamış seninle neyse enazindan yol yakınken aklın gelmiş başına
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet niyetini gerçekleştirdi uzak dursun benden
Cevap sahibi+1 yıltabi uzak dursun canım en iyisini yapıyorsun ama konuşunca hiç anlamadınmı niyetini
Soran+1 yılManipüle etti anlar gibi oldum sonra beni kandırdı yine
Cevap sahibi+1 yılbu tür şeyler herkesin başına gelebilecek şeyler ama insan kendine yediremiyor dimi sende birşeyler yapabilirsin bence ona yakın ol konuştuğu kızın numarasını al çevresine kendisini rezil et utanmaz pislik aklı başına gelsin böyleleri hakediyor valla koyucaksın popon tekmeyi
Cevap sahibi+1 yılya da sana dokunduysa elinde bir delil darp falan varsa direk karakola git tikarlar içeri
Soran+1 yılBen her yerden engelledim onu hayatımdan da gönlümden de çıkardım. Aklımdan da çıkardım ama bana yaptıklarını hazmedeğim için ara ara aklıma geliyor maalesef
Soran+1 yılBazıları demiş dönmesini mi istiyorsun hayır asla. Ben onun givi birinin bana dönmesini istemiyorum. Uzak olsun pişman olsun ama benden uzakta olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende çektin mi onu hayat kısa böyle saçma kişilerle vaktinizi boşa harcamayın
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevdiğim için böyle birini çektim.
- +1 yıl
Zararın neresinden dönersen kardır yalnız mısın şimdi
Soran+1 yılAynen öyle.
- +1 yıl
Yeni bir aşk seni kendine getirir :)) çalışıyor musun iş ortamın var mı
Soran+1 yılUzak dursun benden aşk.
- +1 yıl
her şey yeni geçsin biraz istersin sende güzel değil mi aşk
Bu davranışı sergileyen adamdan pişmanlık duygusu beklemek saçma olur
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo eminim olur çünkü hayat ona yaşattıklarının bedelini ödetince ne yaptığını çok iyi anlayacak
Soran+1 yılBana olan oldu ama o pişman olacak
Soran+1 yılRahatlayacağım zamanla. Sadece hazmedemiyorum bu yaptığını.
Ne kadar aptalca ergence bi durum. Kişiliği bozukmuş gerçekten. O kızla senin ne alakan var da böyle yapıyor? Bence engelle şikayet et kafan rahat olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılZaten böyle yapması kesinlikle normal değil. Tedavi olsun. Hayatına kim girerse girsin o kız aklına gelecek demek ki.
Şunu diyeyim. Ben hiç kimseyle bir şey yapmadım, cinsel anlamda. Ve ilk sevgilim o oldu. Buna ragmen bana kaç erkeğin altına yatmışsındır bana yalan söyleme dedi. Psikolojisi bozuk olduğu burdan belli. Biriyle bir şey yapsam yaptım derim senden niye saklayayım dedim. Dengesiz ya
Soran+1 yılBana yaptıklarını da unutmasın pişman olsun beni kaybettiğine
Soran+1 yılGerçekten benim gibisini bulamaz. Çünkü benim için her şey de o ilkti. Kaybetti beni.
Soran+1 yılVe kimse ona benim kadar tahammül edemez.
Soran+1 yılYok unuturum ben onu. Unutuyorum bile. Haketmiyor. Unutmamak bile onu umursamak olur. Ben yoluma bakıyorum artık.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden çıkarmış öfkesini yoksa onlara gider zarar verirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılBana zarar verdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz bence bunu ilk yaptığı zaman ben senin eski sevgilin değilim diyip ayrılacaktın
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur bence
Cevap sahibi+1 yılHe he boşuna beklersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsa bile sen artık onu düşünmemelisin kendine saygın varsa
00 YorumlaBak birini unutamamis ve seni kullanıyor gibi tabi olayin içinde değilim göründüğü kadarıyla söylüyorum ayrilman daha doğru gibii
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutamamış yaptıklarını ve benden hıncını çıkardı
Gizli Üye(25-29)+1 yılOsurdu mu ne yaptı? Anlayamadım tam olaraktan.
Bu arada Ekrem ben, Ankara 'dan. Memnun oldum.00 YorumlaBence aşk kendisi farkettigi an gayette çok pis pişman olur
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok pis pişman olacak ama geç olacak
+1 yılhiç uğraşma bırak gitsin ona zaten yaptıkları gelir donucek ve seni hatirliycak
01 Yorumla
Soran+1 yılGeri döner demi bu yaptıkları ona
Normal, zamane zürtigleri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olsa ne olacak barışacak mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bitti.
- +1 yıl
Ee o zaman? Pişman olsa ne olmasa ne gereksiz takıntı yapıp kendini yorma
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılZannetmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
İnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu kendine nasıl yapıyorsun saf mısın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılBi halt olmaz ondan 😉
05 Yorumla
Soran+1 yılOlmayacağı için ayrıldım.
- +1 yıl
Mantıklı karar o yüzden pişman olur mu olmaz mı kendini yıpratma yoluna bak 😉
Soran+1 yılYoluma bakıyorum, aklıma geldi Bi burada sorayım millete dedim sordum 😂
Pişman olmuş ya da olmamış artık kendisi bilir- +1 yıl
Aferin bu ayar devam 😉
Soran+1 yılTeşekkürler 😏
+1 yılPsikolojisi bozuk uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yılUzak durdum engelledim.
- +1 yıl
Akıllıca
+1 yılNiye kendini ezdiriyorsun ayrıl gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılESKİ SEVGİLİM yazdım soruda zaten. Yani ayrıldım.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ya kendine bunu neden yapıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılBir şey yapmıyorum. Onu engelledim her yerden sadece benden uzakta çokça pişman olsun. Anlasın eşekliğini.
Soran+1 yılKurtardım çok şükür.
+1 yılBunu ona soylemelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yapacak birsey yok yiyemeyenin malını yerler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Yatakta sertmi yaptida hıncını çikardi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. En azından yatakta falan çıkarsaydı, bundan olmaz
00 YorumlaOlur iyi ettin öyle gte byle yrak 😂
10 YorumlaKendini neden kullandırtıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKullandırtmıyorum. Ayrıldım.
+1 yılNeden izin veriyorsun buna senin sucun ne
01 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyorum, bitirdim.
Olur olur anlar birgun
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlasın çokça anlasın
+1 yılsen onu nasıl yakaladın
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun eski sevgilisi onu aldatmış.
- +1 yıl
tam grupluk bence
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. pişman olur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun olsun
Elbet bir gün fark eder ama inşallah geç kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılGeç kalacak çünkü gururlu biri
+1 yılBöyle birinin pişman olmasını bekleme
05 Yorumla
Soran+1 yılOlsun çok istiyorum benim ne hissettiğimi anlasın istiyorum. Asla bana dönsün istemiyorum.
- +1 yıl
şu an hala konuşuyor musunuz bilmiyorum ama eğer öyleyse umursamaz davran ona onsuz ne kadar mutlu olacağını göster, gez toz eğlen. Bu onu kudurtur
Soran+1 yılHer yerden engelledim onu ne anlar bundan
- +1 yıl
İyi olmuş bu da onu kudurtur
Soran+1 yılKudursun.
+1 yılNasıl senden çıkardı
00 Yorumla
+1 yılSen de 1 gram beyin yok a**** koyayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıktır et onu
01 Yorumla
Soran+1 yılEttim bile
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😪😪😪
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılVarmaz
00 Yorumla olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim, aldatıldığı için benden hıncını çıkardı. Pişman olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler