Sevgilim pakistanli 1 yilla kadar beraberligm var ayrilmis ve 2 cocuk annesiyim o ise bekar?

Merhaba Arkadaslar Ben cok zor durumdayim kafam cok karisik benim sevgilim pakistanli 1yilla kadar beraberlimiz oldu ve iki cocuk ayrilmis bir bayanim yas 30 onun yas 28 suanda 2 ay Pakistanda Ama ona cok zor ulasiyorum ilgisi cok azaldi oraya gideli. Ariyorum cok gec dönüyo islerim var diyor. Gece hic ulasamiyorum uyuyorum diyor. Acaba evlimi sorulari geliyor aklima. Ona sordugm zmn kafamda üretigmi söylüyor ve ordaki kültür farkli oldugnu söylüyor sürekli yazamam anneme babama aileme saygizislik diyor. Bana ispatla diyorum 2 ay dir bekliyorum ama sonuc yok. Güya ailesiyle konusmaya gitmisdi bizim evlilik planlari icin. Ben onun evli oldugnu nasil ögrenebilirim lütven yardimci olun kafam almiyor artik. Sürekli bahane üretiyo. Sevdigim icin sabretiyorum. Ayrica ben yurdisinda kaliyorum Onunla burada is yerinde tanisdik. Aylesini 3 senedir görmüyor passabort yüzünden. 3 sene sonra aylesini ziyarete gitti. Ve telefonunda annesin WhatsApp inde 4 yasinda bir Kiz resmi var. Tuhaf olan sabah aradi beni görüntülü kücük kizin cekindi oda ayni yatak odasi. Ben bunu nasil bulabilirim. Basimdan bir ayrilik gecti cok korkuyorum ayni seyleri tekrar yasamakdan.

Sevgilim pakistanli 1 yilla kadar beraberligm var ayrilmis ve 2 cocuk annesiyim o ise bekar?