Nişanlım başka şehirde ve İstanbul'da yaşayacağız ve burada şu an işi yok. Ne yapmalıyım?

Kira da oturacağız evi yok birikimi vs de yok iyi biri olduğu için tercih ettim ama bana sürekli nasıl geçineceğiz diyor bende yani ben Hatay da yaşamam dedim en başta belirttim şakayla karışık buraya gelirsen seni belediyeye sokarız diypr bende hayır diyorum ne zaman ailem evden gitse ben yalnız olsam hep nasıl olacak nasıl geçineceğiz diyor sende artık işe gir diypr ben dolandıeıldım ve bir süredir işsizim ortağım dolandırdı çok etkilendim ve psikiyatri ilacı kullandığım için çoğu yer beni kabul etmiyor ve ben bunu nişanlıma hiç anlatmadım dün yine görüşmeye gittim ve almadılar ailemin durumu iyi ben hiç yokluk çekmedim bana diypr ki benimle evlenince yokluk olacak bende çok yokluk olmaz sanırım dedim olabilir dedi hataya gitsem sülalesi çok kalabalık evleri hiç boş kalmıyor evlenmek için acele etmek istemiyorum çünkü emin olamıyorum bazen ne yapmalıyım? Ve bana diyor ki sen çok iş seçiyorsun

Nişanlım başka şehirde ve İstanbul'da yaşayacağız ve burada şu an işi yok. Ne yapmalıyım?