Lütfen acil yardımcı olur musunuz?

Şimdi konu çok uzun o yüzden özet geçmek istiyorum 4 5 sene önce bı hafta konuşup sonra konuşmayı bıraktım birisi vardı sonra bu kişi beni arkadaş ortamı ile tanıdığı için 2022 de bı seneye yakın benimle konuşmak istiyo tekrardan ama ben kabul etmedim baya uzun bir süre bazı sıkıntılardan dolayı sonra ben konuşmak istedim bı şans vermek istedim 6 ay önce ilk günler çok iyidi tanıştığımız da ama sonra daha ikinci haftadan ben yapamam seni üzerim diyordu sonra yüz yüze görüştük fikri değişmişti bir yakın kız arkadaşı var o biraz akıl veriyo galiba tekrar aramız açıldı sürekli bu böyle devam etti 6 aydır sürekli olarak seni çok beğeniyorum ama olmaz ben yapamıyorum kimseyi sevemiyorum diyor ama bende aşık oldum gerçekten gördüğümden beri bırakamıyodum bir türlü en son bir ay önce felan bı karar vermesini istedim net bı karar o da ben sana karşı bişi hissedemiyorum beğeniyorum ama başka türlü olmuyor sana karşı değil kimseye karşı olmuyo dedi ve ben de tamam deyip bırakmıştım bir buçuk hafta once felan bı nedenden tekrar konuşmaya başlamıştık özlediğini ve görüşmek istediğini söyledi ilk başta yok felan demiştim ama sonra bende dayanamadım ve ben çağırdım görüşmeye ama sonra o bana öyle dediği için bende sana karşı bişi hissetmiyorum artık bundan sonra da bişi olmaz zaten dedim arkadaş olarak kalabiliriz istersn dedim bunu kabul etti biraz bozularak şu an numaramız felan birbirimizde duruyo ama sizce ne oluyo yani döner mi pişman olup?

Lütfen acil yardımcı olur musunuz?