Şimdi konu çok uzun o yüzden özet geçmek istiyorum 4 5 sene önce bı hafta konuşup sonra konuşmayı bıraktım birisi vardı sonra bu kişi beni arkadaş ortamı ile tanıdığı için 2022 de bı seneye yakın benimle konuşmak istiyo tekrardan ama ben kabul etmedim baya uzun bir süre bazı sıkıntılardan dolayı sonra ben konuşmak istedim bı şans vermek istedim 6 ay önce ilk günler çok iyidi tanıştığımız da ama sonra daha ikinci haftadan ben yapamam seni üzerim diyordu sonra yüz yüze görüştük fikri değişmişti bir yakın kız arkadaşı var o biraz akıl veriyo galiba tekrar aramız açıldı sürekli bu böyle devam etti 6 aydır sürekli olarak seni çok beğeniyorum ama olmaz ben yapamıyorum kimseyi sevemiyorum diyor ama bende aşık oldum gerçekten gördüğümden beri bırakamıyodum bir türlü en son bir ay önce felan bı karar vermesini istedim net bı karar o da ben sana karşı bişi hissedemiyorum beğeniyorum ama başka türlü olmuyor sana karşı değil kimseye karşı olmuyo dedi ve ben de tamam deyip bırakmıştım bir buçuk hafta once felan bı nedenden tekrar konuşmaya başlamıştık özlediğini ve görüşmek istediğini söyledi ilk başta yok felan demiştim ama sonra bende dayanamadım ve ben çağırdım görüşmeye ama sonra o bana öyle dediği için bende sana karşı bişi hissetmiyorum artık bundan sonra da bişi olmaz zaten dedim arkadaş olarak kalabiliriz istersn dedim bunu kabul etti biraz bozularak şu an numaramız felan birbirimizde duruyo ama sizce ne oluyo yani döner mi pişman olup?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Adam seni cepte görüyor galiba sürekli hisleri değişiyor
Sürekli çok tutarsız diyorum dengezsizsin diye evet diyo ama vazgeçemiyoruz da
Adam sana karşı bir şey hissediyor mu çünkü ikinizide tanımıyorum şahsi görüşüm şu ki seni sevmiyor sadece beğeniyor
Evet çok beğeniyorum ama sana karşı bişi hissedemiyorum diyo napmam lazım peki uzak da duruyorum herşeyi yapıyorum ama sonra yine birbirimizi ozleyip geri görüşüyoruz
Bırak onu Allah aşkına ömür boyu onu mu bekleyeceksin hani bırakamam diyorsan bırakma da bu yakın kız arkadaşı onun aklını karıştırıyor onunla uzak olsun
Kız zaten beni tanimiyo etmiyo ama beni gördüğü zaman değişik değişik bakiyo çocuk kız kardeşim nasılsa o da öyle farklı bişi düşünmem ben ona diyo ama kız çok farklı
Ondan hoşlanıyor olabilir seninle sevdiğinin arasını bozup onunla sevgili olmak istiyor
Peki ne yapmam gerekiyo yani bırakamıyorum da o da mi dönmez anlamaz biseyleri
Aranızda bir şeyler oldu mu
Yani oldu
Oldu derken
Yani nasıl şeyler
Yani duygu anlamında benim oldu o olmadı diyo ama benim pek inanasim gelmiyo
Aslında benim sormak istediğim sarılmadan ileri gittiniz mi?
Çok ileriyi gidecek bişeyimiz olmadı ama optuk sarıldık normal bir şekilde
Beni beğeniyor demiştin peki bu tam olarak nasıl bir beğenme fiziksel mi
Yani huylarimi da beğeniyor kendimi de mesela evlenmrk istediği kızda özellikleri anlatmıştı benim de öyle birisi olduğumu söylemişti
Peki sana iltifat etti mi
Yani eder konuştuğumuzda bazen gülüm bebeğim felan diyerek konuşur
Sana karşı hiç bir şey hissetmiyor ve seninle beraber bu çok yanlış sana karşı hiç bir şey hissetmiyor sen hissediyorsun ve adam seni beğendiği için senle beraber ben sevdiği için benle beraber olmasını isterdim beğendiği için değil bence sizin bir ara vermeniz gerekiyor
Biz hep ara veriyoruz sürekli olarak zaten tamamen bitirmemiz gerekiyor anlamında mi diyorsunuz
Bence bitirin o sizi sevdiği için değil sizi beğendiği için sizle beraber ben olsam bitiririm ama bu tabiki sizin kararınız
Bitirince peki bir daha görmezsem o da görmez birşeyleri anlamaz mi yani
Sana karşı hiç bir şey hissetmiyor sadece seni beğeniyor sevmek çok kolaydır sevilmek daha zordur bitirmek en mantıklısı
Teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için 🙏
Rica ederim umarım bir gün sizi gerçekten seven birini bulursunuz 😊🤲
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!