Sevgililik ciddi ilişkidir evlilik sadece o ciddi ilişkinin resmileşmesidir kağıt üzerinde.

Sevgililik ciddi ilişkidir evlilik sadece o ciddi ilişkinin resmileşmesidir kağıt üzerinde.

Güzel soru ve güzel görsel 🤩
Normalde soru muhattabı ben değilim çünk ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum ama cevaplayacağım, bizim taraftan bakarak çünkü Poyraz var😀
İletişim kurmak da ciddi, paylaşım yapmak da ciddi, zaman geçirmek de ciddi, ilişkinin her türü de ciddi albayım. Çünkü sevmenin kendisi ciddi...
Hiçbir ön şarta, gerekliliğe bağlı olmadan, aynı yaşamın kendisi gibi...
https://www.youtube.com/embed/PJFR3p7UwU0Sevgililik ciddidir, ama benim için evlenmeden pek bir ciddiyetliği de yok. Mesela ben evlendiğim insanla aynı eve çıkarım, çocuk yaparım, bu liste uzar gider. Hee tabii ki kalp iki türlü de seviyor, değişen bir şey yok.
Cevap
0Cevap
sevgililik ciddi değildir, eninde sonunda ayrılırlar. sevgililik işi evliliğe gidiyorsa o zaman ciddidir.
Boşananlarınkisi ne o zaman :D
Evlilikte de eninfe sonunda ayrılırdın sadece aşk sonsuza kadar sürmez bitmeyi hızlandıran şey evlilik zaten
o evlenince ortaya çıkar, belkide hiç boşanamazlar 😅
Öyle bir dünya mlsf yok işte keşke olsa :D
Yok bazıları ciddiyet gözüyle değil zaman geçsin boşukta hissetmiyim lay lay lom
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?