Dünde mesela yemek yaptim yolluyorum diye aradi, bende gerek yok dedim benim evdede yemek posiyor, haber bile etmiyor aksama yemek yapcam size diye? Yollama dememe ragmen yollamis yemegi yine. Kabul ettim. Ama esime dedim, ararsa acmam telefonunu dedim o seni arar acmiyor diye ozmn dersin neden inadina yolluyorsun yollama yemegi dedigim halde dedim. Esim anlayisli davrandi tamam dedi uzuldugunu gordum bende kocamin. Siz ne dusunuyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence bunu kayınvalidenle otur sakin sakin konuş. Hatta eşin bile yanında olmasın çünkü konuşmaya müdahil olabilir ve de arada kalabilir.
Neden böyle yaptığını ne niyetle olduğunu sorarsın hee böyle anlamayacak türdense eşini alırsın karşına ve ben konuştum ama değişen bir şey olmadı diyerek onuda bu konuda bilgilendrirsin
Kaynana isminden bile nefret etmiş biri olarak söylüyorum bu tarz kaynanaların faydadan cok zararı var insana iyilik adı altında insanı sinir ederler yapma dediğin şeyi sanki inadına yaparlar ama sakın yüz göz olma ona yaptığı yemeği yemekten zevk almadığını hissettir yollamayı bırakır zamanla. Örneğin ben bunu şöyle yapıyorum böyle tükenmiyo bizim evde diye eleştir ki anlasın
Ahh bu kaynanalar oğlancıklarını alıyoruz diye tripleniyolar deliler flkdododjdkd
Ama diger 2 oglu daha var onlarin karisini cok över sorunu benimle benim dedigim olacak der bize yani o tavirda
Neden bizi sIk bogaz yapiyor ve dinlemiyor esime düskün esimde ona biliyorum asla demedim gitme annene diye esime ama kendim artik konusmama karari aldim esimde tamam dedi resmennn dün eve yemek yollama dememe ragmen yollamis yani ne demek istiyor sen anlamazsin yemek yapmaktan ve o yemek sana degil ogluma. Ararsa kesinlikle acmiyorum artik. Son damlaydi bu sansini kayip etti.
O ne öyle ya çekilir mi o kadın hiç açıkça söyle benim evim benim kocam benim sorumluluğum diye ana oğul arasına tabii ki girilmez ama oda karı koca arasına girmemeli etme bulma dünyası yarın öbür gün sana mahkum olacak belki kim bilir diğer iki gelini bakmak istemeyecek o zaman ne yapacak büyük problem bunu el altından halletmelisin eğer ki durum bu şekilde uzarda kocan annesi ve senin aranda kalır bu durumda genelde anne kazanır ikisini de aynı anda idare etmen lazım annesinin ağzının payını vermeyi ihmal etme
Kocam arada kaldi zaten. Ben kocamin annesine ilerde bakmayi dusunmuyorum ki? Bakarsam kendi anneme bakarim ya da babama, bakmakla yükümlü degilim. Aslada bakarim diye dusunmedim evlenmeden oncede ayni yani. Kocam dedi ben konusurum dedi bende konusma daha dedim bekle. Annen beni ariyacak nasil olsa dedim acmicam telefonlarini sonra arar seni sorar niye acmadigimi, ozmn soylersin dedim. Oda tamam dedi. Ona katlanmak zorunda olmadigimi bu sekil anlatacagim. Daha iyi anlar.
Hem kocam bu sever yanimda cok sasirdim hep annesini tutardi. Tamam dedi resmen.
Bıkmıştır adam o yüzden tamam demiştir onu anlayabilirim de yaşlılığında dedim illa bakacaksın demedim ki illa ki bir şekilde işi düşecek yani ister istemez ama bilmiyorum kaynanalar ciddi sorun ya
Bilmiyorum hastaneye gitmem lazim. Araba evde degil babasinin arabasi var. Ama ben kendim gelirim gotururum seni dedi hep babasini ariyordu gotur diye. Hem annesinden hem babasindan biktim biliyor.
Bazi seylerin farkinda artik sanirim. Ama dün artik yapamadigimi söyledim. Kültürel fark cok. Ben onlara saygi duyuyorum onlar bu konuda bana saygi duymuyor dedim. Bunu uzun Zaman idare edemem dedim. Karsilikli anlayis ve saygi bekliyorum dedim. Seni kayip etmek istemiyorum dedim. Yani binevi bu duruma el at yoksa gitmeyi dusunuyorum dedim.