Önceden böyle olmazdı
2 senedir birlikteyiz ve son 3-4 gündür her gün tartışıyoruz. Önceden olsa alttan alırdı artık bana kızıyor sesini yükseltiyor restleşiyor
Uzak mesafe ilişkisi yürütmek çok zormuş...
Ne yapmalıyım? Yaşayanlar var mı bu durumu?
Önceden böyle olmazdı
2 senedir birlikteyiz ve son 3-4 gündür her gün tartışıyoruz. Önceden olsa alttan alırdı artık bana kızıyor sesini yükseltiyor restleşiyor
Uzak mesafe ilişkisi yürütmek çok zormuş...
Ne yapmalıyım? Yaşayanlar var mı bu durumu?
Sizin iş sevgililikten çıkmış. Öfke kusma merkezi olmuş. Böyle bir beraberlikten evlilik asla olamaz ki , olsa da sadece 1 - 2 aylık evlilik olur. Bakmışın şiddet bile başlamış sonra da...
Cevap
4Cevap
Bir kere de adam gibi birini sev be TC kızı bir kere de şaşırt be
Adam gibi adamdır kendisi ona laf edemez kimse, o ayrı mevzu
Adam gibi adam birini seviyorum diyim o halde, tartışmalar o konularda değil...
Her uzak mesafe ilişkisi böyle değil. Güven, sadakat olmadıktan sonra yanıbaşında olsa bile fark etmez. Ah umarım mutlu olursun :)
İnan bana insandan insana göre değişiyor o. Ben hiç karşılaşmadım çünkü gerçek bir aşk ilişkisi yaşıyorum. Aşık değilsiniz maalesef. Umarım sen de gerçek aşkı , sevgiyi sana tattıracak kişiyi bulabilirsin :)
Bazen a.. zgınlık hırçınlaştırır buluşup sevişin düzelirsiniz
Keşke ha diyince buluşabilsek... Ama 2-3 ayda 4-5 gün sadece... şimdilik...
Ne yapmak istediğini anlamaya çalış
Dediğine göre ben çok sinirli biriyim ki cidden asabiyim her şeye alınıyorum. O da katlanamıyor sanırım..
Gerçekten alinacagin şeylere mi Aliniyosun ve sinirleniyorsun yoksa onun demesine göre kendini inandiriyor musun?
İnan bana ota b*ka alınıyorum ama hep böyleydim yani... beni ilk tanıdığında da böyleydim..
Ama haklı yorarsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?