İlişkiyi Nasıl Bitirebilirim?

ilk başlarda fb idik ama sonra muhabbet vs sarınca deneyelim dedik ve şu an çok da iyi gitmiyor yani sevgili değil de arkadaş gibiyiz ben ilişki içinde olmak da istemiyorum açıkçası bunu kendisine de belirttiğimde bir anda sinirlenip elinde benimle ilgili fotoğraflar olduğunu söyleyip beni tehdit ediyor, siniri geçince de ben sana kıyamam öyle bir şey yapmam, sinir anımda söylediğim şeyler diyor ama korktuğum için sadece kendisinin sinirini yatıştırmakla kalıyorum. Ve asla güvenmiyorum. Bu nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum.

Çevresindekilere karşı gayet kibar ve anlayışlı bir insan aslında, iç yanı bilmeyen herkes bana ne kadar şanslısın falan diyorlar ama durum bu şekilde. İlk başlarda hayatındaki tek kadın ben değildim ama sonradan ne oldu bilmiyorum hayatından herkesi çıkardı bana odaklandı, bana sadık olduğundan da eminim ama ilişki bana iyi gelmiyor şu anda ve tehdit durumundan dolayı da güvenmiyorum artık.

Elimde beni tehdit ettiği ses kayıtları var aslında ama sanırım bu durum illegal olduğu için onu şikayet edebilme gibi bir şansım yok. Sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Belki aranızda benimle aynı duruma düşen hemcinslerim vardır diye yazıyorum eğer işine önem veren biriyse ve elinizde sizi tehdit ettiğine dair ses kaydı, ekran görüntüleri varsa iyi bir avukat bulup kendisini savcılığa şikayet etme hakkınız olduğunu söyleyin çünkü bu bir suçtur. Mahkeme sonucunda da bu sicile işlenir, bunun sonucunda işini kaybetme olasılığı çok yüksek. Ben böyle bir yol izledim ve o insan müsveddesi şu anda hayatımda değil, karşıma bile çıkmıyor bir mesaj dahi atmıyor artık.
İlişkiyi Nasıl Bitirebilirim?