Şimdi siz kizlar hiçbir şey beğenmiyor diyenler gelmesin. Sevgililer gününde sevgilime 1 pasta 1 tepsi poğaça 1 de patates salatası yapıp götüreceğim. Birde üstelik onun sevdiği şeylerden hediye kutusu yapacağım üstüne de siiyah not defterine güzel romantik sözler yazıp vereceğim. Hepsini yapacağımdan haberi de var. Bende sana kolye alacağım dedi. Şimdi karşılıklı mi yapacaksın diyenler gelmesin. O kadar onun için saatlerce ter dökeceğim ama karşılığı bu mu olacak? Dalga geçer gibi kolye mi verecek?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne almasını istiyorsan o bölgeye gidin.
Bu da çok güzel diye atıfta bulunarak ima et.
O da anlayacaktır illa ki.
Ama haksız mıyım knk
Knk , istemediğin şeyleri ima yolu ile dile getir. Ama bu ima can yakmayacak şekilde olmalı.
Alacağı kolye ender bulunan bir parça olabilir belki.
Nasıl bir kolye alacağını bilmiyoruz ki.
Anladım
Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim sonunda linçlemeden düzgünce anlatan bir erkek 😂 senin gibileri koruma altına almalıyız
Estağfurullah 🤗
Bu hayatta anlayışlı olmak kadar güzel bir şey yoktur.
Bende teşekkür ederim güzel insan 😊
niyet önemli, materyalist olmayın. önünüzde daha çok sevgililer günü var. abartmaya gerek yok.
Kullanılmaya hiç niyetim yok.
Enayi değilim
kullanılmakla alakasını çözemedim?
Ben o kadar özene bözene şeyler hazırlayıp vereyim o da zengin olduğu halde bir kolye mi alacak? İlişkinin dengesi bozuluyor
içinden geliyorsa yap, sana zorla yap diyen oldu mu ki? ufak bir hediyeleşme, samimi bir ortamda beraber yemek yemek, sonra gün biter. niye yoruyorsun kendini.
Bu palavralara inanan var mı ya
mümkünse ilişki yapma, ayrıl çocuktan
Fakir olduğunu bu kadar belli etmeseydin ya
Ya**
affedersin ama en azından beyin fakiri değilim. mühim olan o bence. olgunlaştıktan sonra ilişki yap, her şeyin maddiyat olmadığını anlarsın.
Niyet önemli değil mi sence?
Değil.
Sen bence elindekinin kıymetini bilmeden doğru yola gelmezsin neyse
O benim kiymetimi bilsin.
Aşk karşılıklı ve saygı sevgi olduğunda güzeldir. Senin ilişki fazla gitmez haberin olsun
Bak doğru dedin." Karşılıklı "
Adam belkide sana özel bişi yaptırıp kolye verecek manevi bir değeri olan nereden biliyorsun? sen fazla bir şey yaptığında 10-0 öne geçmiyorsun. bazen bir tane değerli bir şey yaptıklarının önüne geçer
Tamam fakirsin anladık.
Seni satın alacak arazilerim var benim :)
Bende senin arazilerini alacak kadar param var 😂
Ama biz parayı sonradan görüp görgüsüz olanlara satmıyoruz :)
Hahaha sonradan görme değiliz Allah'a şükür.
He yavrum he :) paylaşımdan belli
Yerli malı haftası mı kutluyon sevgililer günü mü
Bundan sanane?
Değil
Sebep
Kolyeye eş ne görüyosan onu yap böylece sinirlenmezsin
Atıyorum çeşit çeşit yemek değil bi tane pasta yap
O bi erkek genelde böyle şeyler alınır kolye, yüzük vb ve şimdiye kadar birden fazla alanı görmedim ama mesela yine bi yüzük alır çok pahalıdır o yüzük anlatabildim mi
Böyle sen verdin ben verdim diye düşünmen biraz iyi biraz kötü ama senin kararın
Düşünüyorum ben olsam ben de kendimi paralamazdım bi tane pasta yapardım
Uzak mesafede. orada aç kalmasına üzülürüm. Yolluk için poğaça yapıyorum gün içinde yemek için patates salatası yapacağım
Sence napmaliyim offf
Ama gözünden çıkmıyo gibi, haketmiyo gibi sormuşsun soruyu
Yani yaptıklarımın karşılığı kolye mi demişsin
Sevgilin ve onun sevgisi yeterli değil mi ya da eksik bi şeyler mi var sana güven hissettirmiyo mu
Bunun arkasında başka bi sorun olduğunu düşünüyorum sadece kolye değil sana değersiz hissettiricek davranışlar mı yapıyo
Hayır değerli hissettiriyor ama ilişkiye başlamadan önce kendini çok romantik biriymiş gibi gösterdi ilişkiye başladığımda da o kadar da romantik değilmiş gibi görüyorum onu. Birde eski ilişkilerimde ben hediye aldığım halde sevgililer gününde hediye alınmadığı için yine aynı duruma düşeceğim diye çok korkuyorum
Değiştiğini düşündün güvenin zedelendi belki
Şu hediye korkun yersiz çünkü almış.. az önce gördüm biri çiçek bile almıyo yazmıştı yani sen düşün lütfen ortada kolye var ama eski korkuların kolyeye rağmen yine de karşılaştırma yapıp mutlu olmana engel oluyo
Bi de şu hediye konusuna takıldım, eskiden sen almışsın onlar almamış
Bundan sonrası için diyorum, karşındaki ne kadar varsa sen o kadar olmalısın
Şu anda da öyle , hediye almış sen de yap
Almadıysa alma derdim çünkü inan bana fazla verici olmak iyi değil, önüne her şeyi sermek iyi değil
Her şeyi verince bizi çok sevicekler anlamına gelmiyo bu
Yani kolyeye karşılık nasıl iyi hissediceksen içinden ne geliyosa onu yapmalısın
İçinden gelsin yani çocuk yiyebilsin yemekleri boğazında kalmasın 😅
Hahaha haklısın 😂ama tam olarak ne alacağını bilmiyorum belki kolye alacağım dedi ama başka bir şey de alabilir çünkü seçici olduğumu söyledim. Bana cikolayla dolu bir kutu içine de
Ayıcık da alabilirim demişti aylar önce
Ayrıl
Neden