Aşk İlişkileri Tipsiz erkekler neden hic kendi tipine bakmadan guzel kiz istiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tipsiz erkekler neden hic kendi tipine bakmadan güzel kız istiyo? Cogu cirkin erkek guzel kiz duskunu? Güncellemeler+1 yıl Yani hakkı var mı böyle erkeklerin? :// Tipsiz erkekler neden hic kendi tipine bakmadan guzel kiz istiyor? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sana mı soracaklar kabul eden var ki istiyorlar. 0 0 Yorumla
CITIRS_K_NCOCUK Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İyide seni istemişler ki niye dertlendin şimdi? 0 5 Yorumla CITIRS_K_NCOCUK +1 yıl Sakin ol kanka Yorumla CITIRS_K_NCOCUK +1 yıl Çok mu zoruna gitti de sayiyin Yorumla Soran +1 yıl He valla asiri zoruma gitti bak intihar edecem su an dkskdjskdmsmmsd Yorumla CITIRS_K_NCOCUK +1 yıl Tamam kanks no problem ben çirkin severim zaten çözeriz mevzuyu, sen profile tıkla ordn yz bak herkes okuyo Yorumla CITIRS_K_NCOCUK +1 yıl Gelcen mi gelmiycen mi Yorumla
hiickiiimse9 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yazik nine sana bakmadi mi kimse 🥺 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kendine bak dede yas 106 gorunuyo hahahaha Yorumla hiickiiimse9 +1 yıl Ne varmis yasimda alt tarafi 106yim 😡 Yorumla hiickiiimse9 +1 yıl Kizlarda cuce boylu gidiyor 180 190 istiyor cirkinler bile yakisikli istiyor fakirler zengin istiyor tas gibi fizgi yok kasli istiyor ne yapcaz bu durumu? Yorumla Soran +1 yıl Kızlar sadece boya takıntılı erkekler her seye Yorumla hiickiiimse9 +1 yıl Ahha tam gersi olmasin o kizlar boya tipe paraya kasa bile bakar erkekler sadece baksa baksa guzellige Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Yoo, istemiyorum.cut. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aferim. Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Seni alakadar eder mi, güzel kızlar düşünsün 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Guzel kiz oldugum icin dusunuyorum yani alakadar ediyor Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Profilde efsanesin Yorumla Soran +1 yıl Aglam Yorumla Soran +1 yıl Aglaaa. Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Benim özgüvenim var, bak resmim de profilde. Çirkin olduğunu kabul eden bi çirkin kız da görmedim, hepsi kendini beğenmiş ucube çıktı Yorumla Soran +1 yıl Djskdkskdkskksc Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Peki Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben istemiyorum bi tipsiz olarak 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Aferim bi akıllı sen ciktin hakkiniz yok zaten istemeye Yorumla Mustzy +1 yıl Sjsjsj canım insanlarla konuşmam zaten ben Yorumla Soran +1 yıl Aynen kesin konusmazsin kadinlardan cok sizlerde cene var be Yorumla Mustzy +1 yıl Tabi efendim boş yapicaksan ben gider Yorumla Soran +1 yıl Agladigim yok merak ettim sordum yorumlarda senin gibi aglayanlar olduysa ben napim Yorumla Mustzy +1 yıl Sanirim ironi anlamiycak kadar 0-3 yaşsın Yorumla Mustzy +1 yıl Tamam guzel olmayan Yorumla Soran +1 yıl Tamam cirkin Yorumla Mustzy +1 yıl Saol bilader hatirlattigin icin Yorumla Soran +1 yıl Unutman hata bilader Yorumla Mustzy +1 yıl Tamam ergen gerisi sefil Yorumla Mustzy +1 yıl Lan ne ağladın iki dalga geciyoz Yorumla Soran +1 yıl Ahahahhaha Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
cadıavlayan Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Sanane 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Agla. Yorumla cadıavlayan +1 yıl Niye ağlayım Yorumla Soran +1 yıl Kudurmussun sizin ne hakkiniz var guzele bakmaya aw Yorumla cadıavlayan +1 yıl Bakmakla kalmıyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Ahahah kesin oyledir anca elini zikersin sen Yorumla cadıavlayan +1 yıl Bilmeden konuşma bence 😀😀 Yorumla cadıavlayan +1 yıl Ağlamaya devam etsen Yorumla cadıavlayan +1 yıl Peki boş konuşan Yorumla Soran +1 yıl Sen sanki cok dolu konusuyon gkdkxkskxskdlf Yorumla
Baykusaldam Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Güzel kız arkadaşım sen niye çok gerginsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet gerginim sizin ne hakkiniz var guzele bakmaya aw Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Beni görsen nasil bulduğunu yorumlarmisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Banane senden cirkinler guzellerden uzak dursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sana mı soracaklar kabul eden var ki istiyorlar.
İyide seni istemişler ki niye dertlendin şimdi?
Sakin ol kanka
Çok mu zoruna gitti de sayiyin
He valla asiri zoruma gitti bak intihar edecem su an dkskdjskdmsmmsd
Tamam kanks no problem ben çirkin severim zaten çözeriz mevzuyu, sen profile tıkla ordn yz bak herkes okuyo
Gelcen mi gelmiycen mi
Yazik nine sana bakmadi mi kimse 🥺
Kendine bak dede yas 106 gorunuyo hahahaha
Ne varmis yasimda alt tarafi 106yim 😡
Kizlarda cuce boylu gidiyor 180 190 istiyor cirkinler bile yakisikli istiyor fakirler zengin istiyor tas gibi fizgi yok kasli istiyor ne yapcaz bu durumu?
Kızlar sadece boya takıntılı erkekler her seye
Ahha tam gersi olmasin o kizlar boya tipe paraya kasa bile bakar erkekler sadece baksa baksa guzellige
Yoo, istemiyorum.
cut.
Aferim.
Seni alakadar eder mi, güzel kızlar düşünsün
Guzel kiz oldugum icin dusunuyorum yani alakadar ediyor
Profilde efsanesin
Aglam
Aglaaa.
Benim özgüvenim var, bak resmim de profilde. Çirkin olduğunu kabul eden bi çirkin kız da görmedim, hepsi kendini beğenmiş ucube çıktı
Djskdkskdkskksc
Peki
Ben istemiyorum bi tipsiz olarak
Aferim bi akıllı sen ciktin hakkiniz yok zaten istemeye
Sjsjsj canım insanlarla konuşmam zaten ben
Aynen kesin konusmazsin kadinlardan cok sizlerde cene var be
Tabi efendim boş yapicaksan ben gider
Agladigim yok merak ettim sordum yorumlarda senin gibi aglayanlar olduysa ben napim
Sanirim ironi anlamiycak kadar 0-3 yaşsın
Tamam guzel olmayan
Tamam cirkin
Saol bilader hatirlattigin icin
Unutman hata bilader
Tamam ergen gerisi sefil
Lan ne ağladın iki dalga geciyoz
Ahahahhaha
🤣🤣🤣🤣🤣
Sanane
Agla.
Niye ağlayım