Aşk İlişkileri Bana tatlı yapacak erkeği nereden bulabilirim? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Evde puding var o süt alıp gelse de olur 🥲 Güncellemeler+1 yıl Pudingimi kendim aldim tek basima kendim yedim girmesiiinler havayaaa Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/MfZ4yw3gdBg Bana tatlı yapacak erkeği nereden bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Ben yaparım sana tatlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Puding yaparken tadını kontrol etsin mi😅 Ne var puding yapmakta? Sütü koy tencereye üstüne ilave et paketi karıştır karıştır bitti 1 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ama süt yok evde üşeniyom almaya 🥺
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sana güzel bir profiterol yapayım parmaklarını ye 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Kalbimden vurdun ya Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hala bulamadıysan sahibindende ilan açalım sana 🧐 0 10 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Gardıropsta ikinci el vardı onu aldım ya Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Gardıropta kullanılmış erkek tercih edilmez geneldeGel sana sıfır lüks bulalım ne yapacan onu Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bulamadım sabahtan beri cilekli puding aseriyom imdatkee Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl İlan koymuştum birisi çıktı bak uyruğu suriye ama türkçe konuşuyor Şunu dedi:"Nımaesını vre hele omu göye götürcm"Köyde inek sütüyle besleyecekmiş okey misin? Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ay aman almayayım yulaf sütü tarifi vardı dur bakim bi 😑 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Çok ısrarcı ama nikah pardon nikoh bosaxam diyo Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Cok istiyosan sen kendine al hamile bağyan 😒 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Bağyan değil kadın 😡😡 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Tamam hanimefendi bayan kadini Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Kes sbsksn Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sütsüz puding yapmayı bilmiyorum deme sakın. 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Dbxbbxbdbdbbd suyla da yapılıyo galiba bi vegan ablada görmüştüm ama güzel olmaz ki Yorumla novel +1 yıl Yakın olsam parmağımı batırırdım tatlı olurdu ama öyle idare et artık :D :D :D Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ndndndndnfn ben batiririm tatlanir 😌😌😌😌 Yorumla novel +1 yıl Bak hele hareketlere bak ya :d :D Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Öyle biri yokkhttps://www.youtube.com/embed/2GOwj5x0gTI 0 7 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Seni de geçen instada gördüm Lan buradaki insanlsr bot değil miydi sadece sitede varlar sanıyordum Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Nası gördün ln wattıfak ben yarı sosyal npc yim Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ppden tanidim aynı değil mi instada daGönderinin birinde yorum paylasmissin Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Oha evette raslantıya bak bi yazaydın selam vereydin 🤣🤣 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bdbdbdndnd senden hariç iki kişiyi daha gördümSelam vermeeem gönül vermemmm güvenmem böylesineee Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Vay be bana denk gelmedi hiç böyle birsey Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Kalbim çıtt Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tatlı yapmayı bilmem muhtemelen denesem beceremem bile 😂 0 0 Yorumla
rashaddemirov Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl ben olsam yapardim ama pudingde benim de payim var 0 0 Yorumla
jokii Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. Pudingi yedikten sonra da coskununkini de dayamasinlar dikkat et 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana süt değil Hollanda iineginin kendisini getirdim kız🤣 0 1 Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Profiterol yapmışyım Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Alırız sütü ya süt dediğin nedir gdfg 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bi süte kanıyorum hany kadinlar paraya bakardi hanyy Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Aşçılık fakültesinin kampüsüne git. 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ya bi puding için ora gidemem süt almaya üşeniyorum diyorum sen ne diyon Yorumla CptSimonRiley +1 yıl İroni ünlem koydurtmayın cümlenin sonuna. Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Of max KS üyesi zeka seviyesi, ciddiye almistim oysa ya yarın gidecektim... Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Ben anlayacağımı anladım iyi günler. Yorumla
çıngıraklıyılan2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Sen zaten tatlisindir 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ya sen bana asık misinnnn Yorumla çıngıraklıyılan2001 +1 yıl Yooo Yorumla
Searkan Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Danette alsana :) 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Markete gitmeye üşeniyom ki yapmaya değil Yorumla Searkan +1 yıl söyle gelsin falan yok mu onlara söyle :) Reklam olmasın diye de ne kastım.. . Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Haaaaaa amaaan bi danette icin yormayayim adamlari dndmmdmd Yorumla Searkan +1 yıl Sorudaki adam yorulmayacak mı? Yorumla
mutsuz_bayım Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Birazdan yikarlar orayı 😂 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Secim yapariz hangisinin tatlisini begenirsem onu alcam Yorumla mutsuz_bayım +1 yıl Almadan önce dene 😂 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ben sana yaparım olur mu? 0 1 Yorumla Ğeribo +1 yıl Ne istiyorsun şu amda gelemem. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kapına inek bağlarım 😘😂😂 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Djdnjdjdjddn buldum galiba Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. bulamazsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben yaparım sana tatlı
Puding yaparken tadını kontrol etsin mi😅 Ne var puding yapmakta? Sütü koy tencereye üstüne ilave et paketi karıştır karıştır bitti
Ama süt yok evde üşeniyom almaya 🥺
sana güzel bir profiterol yapayım parmaklarını ye
Kalbimden vurdun ya
Hala bulamadıysan sahibindende ilan açalım sana 🧐
Gardıropsta ikinci el vardı onu aldım ya
Gardıropta kullanılmış erkek tercih edilmez genelde
Gel sana sıfır lüks bulalım ne yapacan onu
Bulamadım sabahtan beri cilekli puding aseriyom imdatkee
İlan koymuştum birisi çıktı bak uyruğu suriye ama türkçe konuşuyor
Şunu dedi:
"Nımaesını vre hele omu göye götürcm"
Köyde inek sütüyle besleyecekmiş okey misin?
Ay aman almayayım yulaf sütü tarifi vardı dur bakim bi 😑
Çok ısrarcı ama nikah pardon nikoh bosaxam diyo
Cok istiyosan sen kendine al hamile bağyan 😒
Bağyan değil kadın 😡😡
Tamam hanimefendi bayan kadini
Kes sbsksn
Sütsüz puding yapmayı bilmiyorum deme sakın.
Dbxbbxbdbdbbd suyla da yapılıyo galiba bi vegan ablada görmüştüm ama güzel olmaz ki
Yakın olsam parmağımı batırırdım tatlı olurdu ama öyle idare et artık :D :D :D
Ndndndndnfn ben batiririm tatlanir 😌😌😌😌
Bak hele hareketlere bak ya :d :D
Öyle biri yokk
https://www.youtube.com/embed/2GOwj5x0gTISeni de geçen instada gördüm
Lan buradaki insanlsr bot değil miydi sadece sitede varlar sanıyordum
Nası gördün ln wattıfak ben yarı sosyal npc yim
Ppden tanidim aynı değil mi instada da
Gönderinin birinde yorum paylasmissin
Oha evette raslantıya bak bi yazaydın selam vereydin 🤣🤣
Bdbdbdndnd senden hariç iki kişiyi daha gördüm
Selam vermeeem gönül vermemmm güvenmem böylesineee
Vay be bana denk gelmedi hiç böyle birsey
Kalbim çıtt
Tatlı yapmayı bilmem muhtemelen denesem beceremem bile 😂
ben olsam yapardim ama pudingde benim de payim var
Pudingi yedikten sonra da coskununkini de dayamasinlar dikkat et
Sana süt değil Hollanda iineginin kendisini getirdim kız🤣
Profiterol yapmışyım
Alırız sütü ya süt dediğin nedir gdfg
Bi süte kanıyorum hany kadinlar paraya bakardi hanyy
Aşçılık fakültesinin kampüsüne git.
Ya bi puding için ora gidemem süt almaya üşeniyorum diyorum sen ne diyon
İroni ünlem koydurtmayın cümlenin sonuna.
Of max KS üyesi zeka seviyesi, ciddiye almistim oysa ya yarın gidecektim...
Ben anlayacağımı anladım iyi günler.
Sen zaten tatlisindir
Ya sen bana asık misinnnn
Yooo
Danette alsana :)
Markete gitmeye üşeniyom ki yapmaya değil
söyle gelsin falan yok mu onlara söyle :)
Reklam olmasın diye de ne kastım.. .
Haaaaaa amaaan bi danette icin yormayayim adamlari dndmmdmd
Sorudaki adam yorulmayacak mı?
Birazdan yikarlar orayı 😂
Secim yapariz hangisinin tatlisini begenirsem onu alcam
Almadan önce dene 😂
Ben sana yaparım olur mu?
Ne istiyorsun şu amda gelemem.
Kapına inek bağlarım 😘😂😂
Djdnjdjdjddn buldum galiba
Tatlı yapan erkek yaz 3200 gönder
Ben yapabilirim :) :)