Sevgilimle kavga ettik görüldu atıp 2 gündür yazmıyor?

sevgilimle kavgalıydık gece 2 de yanıma gelmesini söyledim 1-1,5 saatlik mesafe var aramızda geldi arabasına bindim basta her şey iyiydi konuyu hallettik sonra yakınlaşma olunca bende bu durumdan cesaret alıp telefonunu istedim ama yersiz bi zamanlamaydı takıntılarım yüzünden genelde böyle skrm herşeyi herneyse bağırıp çağırmaya basladı birden ön koltuğa geçti kapıları çarpıp yol boyunca bağırdı ama böyle bi bağırma yokki sadece telefonunu istedim diye cinsllik konusunda ileri derecede bişeyler yaşamadık beni zorlamıyor ama yakınlaşma olduğunu kendimi çok çekiyorum bu seferde çekip ve üstüne telefon diyince daha da delirdi ben de alt tarafı telefonunu istedim böyle bi tepki vermen güvenimi daha da kırıyor haberin olsun dedim daha da delirdi daha sonra evimin oraya geldik ama oraya kadar nasıl yaşadım bilmiyorum arabayı aşırı sinirle kullandı çünkü ben korkudan ağladım ona sarıldım arabayı durdurtup ama o sarılmadı ağlama boşuna yumuşatmak için bende zamanında ağladım dedi bana bağırdığı sıra alnımın kenarına hafif vurur gibi bastırıp ben gecenin bu saattinde buraya geliyorum ama sen anlamıyorsun senin bu kafan anlamıyor dedi bende kendimi geri çektim çok korktum sinirden çok korkunç gözüküyordu aramızda mesafe olduğu için ve hep buluşamadığımız için yumuşatmaya çalıştım ama izin vermedi eve gelince yazdım bi ton şey neden güvenmediğimi vs vs diye ama 2 gündür yazdıklarıma görüldu atıyor sevmese o saatte onca yol gelceğini düşünmüyorum ama o sinirli hali beni çok korkuttu onu çok seviyorum napmam gerekiyor bilmiyorum
Sevgilimle kavga ettik görüldu atıp 2 gündür yazmıyor?