Merhabaa 🌸
Öğrendiğim kadarıyla eski sevgilimin telefonunda hala kayıtlıyım. Halbuki ayrılalı 1,5 seneyi geçiyor ben çoktan silmiştim o neden silmemiş olabilir acaba belasını mı arıyor?

Merhabaa 🌸
Öğrendiğim kadarıyla eski sevgilimin telefonunda hala kayıtlıyım. Halbuki ayrılalı 1,5 seneyi geçiyor ben çoktan silmiştim o neden silmemiş olabilir acaba belasını mı arıyor?

Merhaba,
Biz bu tür şeylere kafa yormuyoruz. Yani rehberde numaranız olabilir, silmemiş olabiliriz, unutmuş olabiliriz. Bunun altında bir anlam kesinlikle aramayın. Rehbere hiç uğramıyorum, rehberimde kimler var inanın bilmiyorum. Silmemişsem ya üşenmişimdir, unutmuşumdur, veyahut numarasının rehberimde olduğunun farkında bile değilimdir. Genellikle birçoğumuz böyleyiz.
Çünkü belki içinde umut olabilir tekrar konuşabiliriz diye ama genelde erkekler için hiç umurlarında olmaz yani silip silmemek zorunda görmezler kendilerini genelde kızlar bunda çok anlam arıyor.
Seni unutmak kolay gelmemiştir🙂 Bazen akla geçen söz gönüle geçmiyor❗️
Ayrılmayı isteyen de kendisiyle aslında ama dediğin de doğru olabilir 😅
*kendisiydi
Hayatta bazen eşeklik yapar insanoğlu 🙂
Eig için teşekkür ederim 😁
Mal olduğu için
Ahahahaha soruda ki en iyi ve doğru görüş bu olabilir 😂
Cevap
22Cevap
Aklına bile gelmiyordur emin ol
Bu süre içinde temasa geçseydi o zaman unutmamış diyebilirdim fakat şu an aklıma gelen tek şey numaranı silmeyi unutmuş olabilir
Seni cepte tutuyor galiba
Seni kolay kız zannediyor 😄 hemen bana döner gibisinden düşünce kurmuş falan olabilir 🤔
Normal şartlarda erkekler böyle şeylere bakmazlar ya seni gerçekten seviyordu ya da silmeyi unuttu
Nerdeyse iki sene içinde silmeyi unuttuysan zaten o unutkanlık normal değil bi doktora görünsün 😅
😄
Silmeyen unutamamış demektir. Ben anında silerim hiç bekletmem
Erkek böyle şeylere kafa yormuyor, kim bilir kaç kişinin numarası hala kayıtlı.
Rehbernde olmusum olmamısm beni arayp sormadktan sonra rehberinde bin yıl kalsam kac yazar
Hic de kafa yormam böyle seylere
Umursamazlk seviyesi bu beni o kadar görmezden gelmis ki işte onu engelleyecek kadar bile vaktm yok demek bu bana göre
Seni unutamamiş demekki seni bela olarak gormuyor ya erkekler rehberden pek numara silmez "belasinimi ayiyor" demen için seni surekli aramasi lazim öyle bi durum var mı da
Bence özel bir anlam yükleme. Erkekler bu konularda vurdumduymaz oluyor çünkü muhtemelen aklına gelmemiştir, hala kayıtlı olduğunun farkında bile değildir, dursun ne zararı var birgün lazım olur diyordur vs vs
Anılarrrr ilkleerrrr geçen süre muazzam durumlar aynı durumlara sahip olamayacağını düşünmek şerefsizce olursa yedekte tutmak 😉
Bence burada önemli olan soru neden numaranı silmediği değil, rehberine hangi isimle kaydettiği olmalı 🙃
Yedekde tutuyor depolama sistemi gibi ama erkek arkadaşıyla kavga etsin hemen engelli siler ne anladınız simdi
Eğer ayrılan kendisi ise engelle gitsin numarayi veya en güzeli numaranı değiştir takıntı yapmıştır sevse ayrılmaz di seven insan ömrünü verir
Ben de eski sevgilimin numarasını silmedim. Açıkçası bir amacım da yok. Üstüne düşünmemek lazım bence😄
Ondan hatıra olarak saklar
ya da unutamadigi için
Ne olur ne olmaz hesabı iste nxbx klasik erkeklerin yaptığı şeyler..
Bence seviyor unutamadı. umrunda olmasaydın bittiği dakika silerdi
Seni aklının bir köşesinde her zaman tutuyor olabilir
Nereden anladın ki?
silmeyi unutmuştur
belki de silmeyi unutmuştur :D
Yedekte tutuyor yarabandı olarak
Sakınca görmediği içindir.
Çünkü açık kapı
Boşta kalırsa ona gidecek
İşi düşünce yazar ondan tutuyor
Yedekte kalsın diye ya da hala seviyordur
Saçmalık bide senin bunu bilmen o daha da saçmalık