ortak arkimiz vardi zaten ve aylarca konustuk. cocugun nasi biri oldugu hakkinda birden fazla kisiden duyumum vardi. kendi halinde duzgun bi cocuktu. bulustuk iyiydi
Ama insan seviyorsa gelip görür aramizda çok bi mesafede yok ağrı ve mardin yakin sayilir bende bilmiyorum ya hiç öyle bi isteği yok şimdilik neden olabillir ki yani insan bi görüsmek ister
Hemde çok ilk başlarda o kadar cok guveniyordum ki ama o olaylar çıkınca aslinda biraz soğudum ondan uzaklaşmak istiyor insan 2 Kerr oldu bu olay hep yalanlar falan
Yakında ayrılıcam cidden benimle konusurken diyor iste insanin hayatinda bir kisi olmali baskasi olmamali ama dediklerinin yaptiklariyla alakası yok çok kötü hisettiriyor güvensizlik be
Buluşmadan 1 gün önce saç sakal tıraşı mı oldum, arabamı yikattim güzelce aldım bunu evine yakın bir yerden. Bir deniz kenarında kahvaltı tarzı bir şey yapacaktık. Neyse sofrayı serdik falan ben bunun kolların da parmaklarında o kulak faul bölgesinde bacaklarındaki kılları gördüm tiksindim. Kendisi doğulu ve kapalıydı benden fazla kıllıydı ben o kadar özenip gittim o hiç bir özenme yapmamış hafif bıyıkları bile vardı. Zor bela kahvaltı yapıp evine bıraktıktan sonra daha da arayıp sormadım.
:) ama bu çocukça. sanaldan sevgili olunmaz. kendinizi kandırıyorsunuz. sevgi değilde alışkanlık sizinki. birini sevmen için karşında oturmalı mimiklerini gülüşünü görmelisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
ortak arkimiz vardi zaten ve aylarca konustuk. cocugun nasi biri oldugu hakkinda birden fazla kisiden duyumum vardi. kendi halinde duzgun bi cocuktu. bulustuk iyiydi
Farkli sehirlerde miydiniz
hayir
Hayır öyle saçma platformlardan hiç yapmam zaten sevgilim de olmadı kimseye ihtiyacım yok benim tekte bana yeterim.
Hayır bırı görüşmek ıstedı reddetteım. Fızıksel görmedıgım bırıyle buluşmam
İnsta kullanmiyorum, burdan veya baska mecralardan tanisip bulustuklarim var
Instagram kullanırken oldu 2-3 kişi takildik bitti gitti
Bir süre konuştuk sonra buluştuk zaten konuşurken anlaşılıyor.
Siz yine bulusmussunuz biz 8 ay oldu daha bulusmadik
baya olmuş biz 2,5 ayda buluştuk.
buluşun görüşün farklı şehirlerdemisniz?
Farklı o mardinde ben ağrı da
arada mesafeler olunca zor tabi
Ama insan seviyorsa gelip görür aramizda çok bi mesafede yok ağrı ve mardin yakin sayilir bende bilmiyorum ya hiç öyle bi isteği yok şimdilik neden olabillir ki yani insan bi görüsmek ister
aynen insan heyecanlanır görmek ister tanımak ister konuştuğu insanı belki durumu yoktur gelmek için ya da zamanı yoktur.
Durumu iyi ya ama bilmiyorumki ya
Seven insan değer veren insan yakından görmek ister
Demekki o değer vermiyor ya da sevmiyor
Bence hemen kötü düşünme belki gelmek için vakit bulamıyor ya da şehir dışına çıkamıyordur
Belki de
Bence bi anlamaya çalış normalde nasıl konuşuyor sizle
Yani iyi anlasiyoruz biz sorunumuz yok birazda güvenmiyorum eski sevgilisiyle konusmustu onu öğrendim
tabi uzakta olunca güven problemi oluyor
Hemde çok ilk başlarda o kadar cok guveniyordum ki ama o olaylar çıkınca aslinda biraz soğudum ondan uzaklaşmak istiyor insan 2 Kerr oldu bu olay hep yalanlar falan
sizi çok iyi anlıyırum güven bir kez sarsıldı mı zor oluyor güvenmek
Hic sorma ilk baslarda cok guveniyordum sonra güvenimin içine etti soğudum biraz da ondan
Evet kötü olmuş sarsılmış güven
Yakında ayrılıcam cidden benimle konusurken diyor iste insanin hayatinda bir kisi olmali baskasi olmamali ama dediklerinin yaptiklariyla alakası yok çok kötü hisettiriyor güvensizlik be
Evet güvenememek çok kötü bişey herşeyin hayırlısı olsun
Aynen vallaa
Çok üzmeyin kendinizi zaten daha hiç görüşmemişsiniz
Uzaktanda sevince çok baska oluyor ama üzülmeyede değmez
Aynen değmez uzaktan sevmek çok güzeldir ama sonunda kavuşma olmalı
buluşmayan varmıki?
Ben
çok geç kalmışsın teklif gelmedimi hiç?
Şu an 8 aylik bi ilskim var ayri sehirlerdeyiz daha hic söylemedi bulusalim diye
söylese gidecekmisin?
Ben gidemiyorum ailemden dolayi
oda gelemiyordur ailesinden dolayı:) ee nasıl olcak bu aşk böyle ablası:)
Bilmiyorum ki nasil olacak o zaman o gelmese ben gidemezsem
5 ay çıktım çok sevdim ama rahatsız oldum hiç bir ortamını bilmiyordum
Hala aklımda ama
Bulusmadinmi
her şey oldu ne gerekiyorsa
Ondan sonrada bir daha sevgilim olmadı ve hiç sarmıyor
Cok mu sevdin
İlk ti belki ondan
Benimde şu an ilk
İnsallah benim gibi olmaz
İnsallaah bi kere bile bulusmadik biz 8 ay oldu
Yaaaa
Ya işte
Yazsana bana merak ettim
Nasil
Birşeyler sorsam
Sor
Açtım Dm den yaz
Olmuyor
S... Sen değil misin
Bak mesajlarına
Evet, sonuç hüsran oldu.
Nedenki
Buluşmadan 1 gün önce saç sakal tıraşı mı oldum, arabamı yikattim güzelce aldım bunu evine yakın bir yerden. Bir deniz kenarında kahvaltı tarzı bir şey yapacaktık. Neyse sofrayı serdik falan ben bunun kolların da parmaklarında o kulak faul bölgesinde bacaklarındaki kılları gördüm tiksindim. Kendisi doğulu ve kapalıydı benden fazla kıllıydı ben o kadar özenip gittim o hiç bir özenme yapmamış hafif bıyıkları bile vardı. Zor bela kahvaltı yapıp evine bıraktıktan sonra daha da arayıp sormadım.
Yuh cidden çok haklısın insan bakımlı olmali ya böyle bisey olabilirmi bi özenmek gerekiyor sadece o gün için değil her gün bakımlı olmak gerek
Kesinlikle öyle, bu da böyle hüsran bir anım işte
Cidden değisik olayy😂
😐😐😐
Geçmiş zatenn
Tipim 10/kaç? Neden böyle b0ktan bir olay yaşadım ben 😃
10/8 veriyorumm kadar iste 😂😂
Adam olana çok bile 😃
😂😂😂
Ben hep buradsn tanışıp buluştum
Beklediğin gibi biri çıktımi fiziksel vs
1 kişi hariç geneli evet. Ama tabi kadınların dahs fikkatli olması lazım ortalık artık cahil ve it kopuk dolu
Kesinlikle öyle tanımıyorsun fazla işte beklediğin gibi biri cikmaya biliyor
En iyisi burası bence yorumlarını falan takipledigin zaman asıl zihniyetini illaki anlarsın. Çünkü artık s*refsizler numara yapiyorlar
Valla cok haklisin kimseye guven olmuyor zaten
Zaten ondan sonra mesajlaşmaya geçersin iyice tanırsın. Burası ideal bence
Buradan konuşup buluştum
Sonra ne olduu beklediğin gibi biri çıktı mı
Evet , bir süre yazıştık sonra görüştük. 3 ü de iyi kızlar.
Ne güzel ben instagramda konusuyorum biriyle 8 ay oldu daha görüşemedik
8 ayda rahatsız olmadıysan görüş avm de falan
Rahatsız olmadîm bulusmak istiyorum ama ondan ses çıkmıyor sence neden olabillir
arkadaş gibi mi sevgili gibi mi konuşuyrsunuz?
Sevgiliyizz ikimzde birbirimizi çok seviyoruzz
:) ama bu çocukça. sanaldan sevgili olunmaz. kendinizi kandırıyorsunuz. sevgi değilde alışkanlık sizinki. birini sevmen için karşında oturmalı mimiklerini gülüşünü görmelisin.
Ya ben çok istiyorum bulusmayi ama ondan hic ses çıkmiyor bi görmek gerek 8 ay az bi süre değil
Evet şimdiye kadar görüşelim diye bunaltmalıydı seni. birimi var acaba hayatında
Olabilir mi ya 😪😪 bi kere bile demedi bulusalim diye
Evet muhtemelen. geceleri de yazabiliyor mu?
Eveg yaziyorr
Kaptırma kendini fazla. Sağlıklı bir erkek illede buluşmak ister.
Ister istemez kapiliyor insan iste napalim ona kalmis artik
bence daha fazla bağlanma
Haklısın
Buluştum sonuç olarak +1 arkadaşım oldu
Hayır olmadı.
Olmadı
çok oldu burdanda oldu ordanda
Sonuç evde bitti kank
Çooook
Sonuç ne oldu resimlerde değisik cikan insanlar var ya
Yooo erkekler pek efekt kullanmıypr
Kızlar kullanıyor ama